reklama

Październik 2008

Hej laski.
\A ja dizś po pracy okna umyłam. Widze, ze już chatki stroicie...a ja przecież swoich bałaganów nie przystroję. Najpier trzeba posprzątac heheh Wiec okna umyte i u Hani lampki powieszone. Chociaż wydaje mi sie , ze w zesłżym roku zrobiły na niej wieksze wrażenie.

reklama
Helol
Mlody spi, a ja jak zwykle jem i pisze na bb.zaraz bede pracy dalej szukac bo z Reserved sie nie odezwali niestety:(
Wy juz choinki stawiacie a ja nawet nie wiem gdzie na swieta bede jeszcze.i nie wiem czy u siebie wogole stawiac choinke bo nie bardzo mam gdzie, no i nie mam choinki swoja droga.najwyzej same lampki powiesze gdzies.
Dagmara spoko luz ;)
a co do prezentow to mama mlodemu sanki kupila, mi sie bardzo koniki podobaja na biegunach ale zobaczymy komu podrzuce pomysl na to .

hej ja się dzwoniła do mnie księgowa i mam bon na święta huraaaaa:-), ząb nie boli:-) dziś miałam sprzątać, ale najpierw wpadł mój chrzesny z niezapowiedziną wizytą( widze go może 2 razy w roku bo daleko mieszka), potem znajomi, więc wizyta za wizytą, posprzatałam, została mi łazienka do przetarcia ale czakam aż będzie wolna

super tatuaż, ale była dyskusja, miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam- starość nie radość

A pewnie, że się pochwalę , chcę na nodze coś takiego

12566317760_0.jpg

A wybieram bo w wakacje w Polsce będę robić:tak:

U nas była niespodzianka, Lena się przebudziła i płakała i płakała, wzięłam ją na dół, bo za nic w świecie nie chciała być w łóżeczku ale teraz M ją zaniósł i mam nadzieję, że zaśnie...

A to nasza chatka bo przecież obiecałam Ci Czarna:tak:
Ulka super ten tatuaż, ale mi pewnie po tygofniu by się znudził ;-):tak:
A salonik, miodzio przepięknie wygląda :-):tak::tak:

Mirabelka tak w PL:tak:
Czarna , Ppatqa i Gosia gratuluję udanych wizyt u dentysty:tak::tak: a swoją drogą to żeście się umówiły czy co??:-)
Dorota powodzenia na szkoleniu!!

Hello:-),
Ja bylam dziś z Lenką na zakupach ale mi się kasy rozeszło a nawet połowy z listy świątecznej jeszcze nie mam:no::no: ale u mnie to tak to co na liście + pięć innych rzeczy bo się przyda napewno, albo akurat była promocja:no::no:
U nas właśnie z racji, że jest Lenka to w tym roku nie będzie prawdziwej dużej choinki tylko malutka sztuczna.. a i tak ją już miala na głowie bo się tą półką bawiła, na której choinka stoi!!
ja tam mam na odwrót, zawsze wszytkiego za mało kupię, jakaś hytruska ze mnie :zawstydzona/y::-p
hej ja się dzwoniła do mnie księgowa i mam bon na święta huraaaaa:-), ząb nie boli:-) dziś miałam sprzątać, ale najpierw wpadł mój chrzesny z niezapowiedziną wizytą( widze go może 2 razy w roku bo daleko mieszka), potem znajomi, więc wizyta za wizytą, posprzatałam, została mi łazienka do przetarcia ale czakam aż będzie wolna

super tatuaż, ale była dyskusja, miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam- starość nie radość
Oj tak uwielbiam takie niespodzianki świąteczne, u mnie też coś ponoć skapnie ;-)

Byłam dziś w dziecinnym po jakiś ciuszek dla Szymcia i ja nie wiem, ale wszystko co fajniejsze, już przebrane. Niby kryzys, ale w sklepach też kryzys. W katalogach ciuchy jak marzenie a na półkach przebierki :szok::szok:

U mnie dentysta też by się przydał, ale wymawiam się brakiem czasu, a potem będzie torfowisko w gębie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd!!!

ok, zmykam na spanie, bo oczyska klapią
pa

Hej mamuski Oliwka sie strasznie przesikala I podczas przebierania sie przebudzila juz calkiem i teraz szaleje w lozeczku Wiec ja weszlam do was na chwile Bo jak sie Oli zachce spac zaniedlugo to i ja sie poloze i moze na chwile usniemy :tak:Nocka jak zwykle z kilkoma pobutkami

Wczoraj juz po szkoleniu sil wejsc nie mialam Szkolenie ok trwalo 4 godziny Ale bylo fajnie :tak:

Dzis w planach isc do cyfrowego polsatu I na spacer przy okazji
No i nic wiecej w planach nie mam

Aha napisze tutaj U laryngologa ok

Pati Ty jak zwykle W biegu Tyle zrobilas i jakie fajne odwiedziny mialas Ja to bym musiala sie kiedys do ciebie przejechac na szkole abys pokazala mi jak aktywnie zyc bo ty caly czas cos robisz :tak:
ASIU a mama cie z Rafalkiem na swieta nie zaprasza?Chyba ze z W planujecie wspolnie swieta ????????
Kaka ja to pozadki dopiero od poniedzialku nastepnego zaczynam Nie ma co za wczesnie bo zaraz sie nabalagani :-p

Milego dnia

Aha co do dentysty to mnie coraz czesciej nowy zab boli Mam wizyte na styczen ale cos mi sie wydaje ze bede musiala wczesniej zawitac :wściekła/y::no:

Hey Mamusie!!!
Nocka podobna do wczorajszej. Mlodemu wyszedł jeden kieł, teraz przebija się drugi. Ciężko... :eek: Na dziś zaplanowałam lepienie pierogów, ale jak to z planmi, zobaczymy, co z tego wyjdzie :sorry: Miłego dnia Mamcie :***********************
poohclassic2.gif

U nas kolejna noc z cyklu "ktoś mi podmienił dziecko".
Chyba zęby, ale dziwne te płacze i zabawy.
W dzień nie marudzi, tylko o 2 w nocy zaczyna.
A teraz jeszcze śpi.
Ja się na kanapę wyniosłam, bo jak po 3 godzinnej walce w końcu zasnęła,
to M. tak zaczął chrapać, że mnie trafiło :wściekła/y:

Ale dzisiaj piękna pogoda!
Jak tylko jaśniepanna wstanie i zje, to śmigamy korzystać.

A co do zębów to mi się w nocy śniło, że mi się kruszyły :confused2:

Witam
M lody wstal dzisiaj przed 8 ale chodzi l po scianach znowu i plakal z byle powodu wiec znowu spi.ja roznie pranie , i salatke jarzynowa bo dostalam troche warzyw od kolezanki:tak:
jak sie obudzi to idziemy do lekarza na kontrole bo antybiotyk konczy ale slysze ze wszystko mu dalej charczy, ma lekki katar wiec nie wiem co teraz.nie ma goraczki ani tego kaszlu suchego co mial no ale nie jest do konca zdrowy.
Gosia ja pierogi w weekend robilam...uwielbiam.a jakie robisz???
Dorotka ja na swieta bede z mama tylko nie wiem gdzie.czy do dziadkow bedzie chciala jechac czy w trojke w domu.szczerze mowiac to bym wolala jednak w trojke w domu bo u dziadkow jest brat mamy ktorego bardzo nie lubie no i jakos nie widzi mi sie 500 km znowu z mlodym bo ostatniej dluzszej podrozy:eek::cool:ciekawie bylo:rofl2:
milego dnia!!!

Hej dziewczynki.
U nas drugi tydzien katar i kaszel i siedzenie w domku.
My choinke juz obraliśmy by Jaguska miała frajde a i tak nastroju jeszcze nie rozumie.Wcześniej podawała bąbeczki a teraz je śc iąga.Mamy dużo na choince motylków gołąbków aniołków i ona jest nimi zachwycona.Nie mam kiedy pisać bo Jagna mi nie daje.Buziak

reklama
Kacperek u niania a ja mam dziś dzień porządkowy więc zaglądam na chwilkę.
Po południu śmigamy na zajęcia z Kacperkiem a później wizyta u gina.

Co do tatuaży to podobają mi się wyłącznie małe. Tzn wzór jest przepiękny tylko jakoś nie podoba mi się generalnie w formie tatuażu.

papatka szykuje się szaleństwo zakupowe :-p

Dorotko bardzo fajnie że kurs udany i oby udało Ci się na tyle pozyskać klientów żebyś miała z tego konkretne pieniążki.

wesolutka rozumiem co to znaczy absorbujące dziecko :-)

A Kacperek znów zakatarzony i też kaszle. Mam tylko ogromną nadzieję że nie wykluje się nic więcej.

Zasuwam do sprzątania bo się nie wyrobie ze wszystkim a muszę się jeszcze pouczyć i mam prace zaliczeniową do napisania na następne zajęcia. A niestety wieczorami mój umysł już nie funkcjonuje i najlepszy moment na naukę i koncentracje to jak najwcześniej rano. Typowy skowronek ze mnie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry