reklama

Październik 2008

Oliwka wstala o 9 Ja ciut wczesniej za zanselysmy po 6

Zjadla teraz kanapeczke z dzemikiem Zaraz ja cos zjem i idziemy na spacer:tak:

Milego dnia

Asoi a co slychac u W ???????bo dawno nic o nim nie pisalas

reklama
hej a u mnie tylko jedna dziura była i juz nie ma, ale szczene mam jeszcze zdrętwaiłą, dobra mykam bo młody cały czas wspinaczkę meblową uprawia
lo tylko jedna ja chyba jeszcze z pół roku do dentysty pochodze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja bylam dziś z Lenką na zakupach ale mi się kasy rozeszło a nawet połowy z listy świątecznej jeszcze nie mam:no::no: ale u mnie to tak to co na liście + pięć innych rzeczy bo się przyda napewno, albo akurat była promocja:no::no:
witaj w klubie ide po chleb wracam z zakupami za 60 zł:eek::eek:
Hej laski.
\A ja dizś po pracy okna umyłam. Widze, ze już chatki stroicie...a ja przecież swoich bałaganów nie przystroję. Najpier trzeba posprzątac heheh Wiec okna umyte i u Hani lampki powieszone. Chociaż wydaje mi sie , ze w zesłżym roku zrobiły na niej wieksze wrażenie.

i co się chwalisz :-p:-p:-p:-p
Ja zakupy zaczynam robic w przyszłym tyg chyba a porzadki planuje na 21/22 . U mnie nie ma sensu predzej bo moja ekipa nieszanuje wiec bym musiała dwa razy sprzatac:sorry: ale chyba w tym tyg wezme się za szafy itp czyli to co nie widac:tak:

Witam
Mała znów mi dziś w nocy zagorączkowała:sorry: Ja nie wiem goraczkuje raz w nocy i raz w dzień:eek: ma kaszelek a tak po za tym ok. Poczekam jak dziś znów zagoraczkuje to jutro M zabierze ja do lekarza:tak::tak: Ale chyba bedziemy musieli odwołać jej KInderbal:-(:-(:-(:-(

Witam się i ja!
Nastój już trochę lepszy chociaż szału ni ma ;-) Sama nie wiem czy mi bardziej persen czy deprim potrzebny :eek:
Dzisiaj M bierze autko z komisu na przegląd i może coś z tego będzie, bo starego nie będziemy naprawiać :-( Szkoda zachodu. Ja to już nawet miałam taki plan i byłam nakręcona na telefon do gościa co wymusił pierwszeństwo na M - żeby mu podziękować, że nie zabił mi męża, a małym dzieciom ojca i życzyć wesołych świąt :sorry: Nic by to nie zmieniło, ale ja skorpion jestem :-p
A tak to nic nowego. Jakiś plan porządków by się przydał mimo, że święta poza domem, no i muszę dopytać czy coś mam robić, ale to tak retorycznie, bo pewnie pojadę na gotowe :-)
Miłego dnia! Teraz postaram się być bardziej na bieżąco

Kasia a jak Bal???????/ I moze jakies foteczki byś wrzuciła co:-p
Magdasf kolejna zalatana:rofl2::rofl2:

A ja dziś gadałam z kumpelą ma termin na koniec stycznia i od tyg leży na patologi (od początku ciąży walczy ze skurczami) teraz jest w 31 tyg to jej trzecie dziecko. I malutka dostała już zastrzyk na rozwój płuc, choć walczą by chociaż do końca grudnia ją utrzymać 2w1

Ostatnia edycja:
Hello, u nas dziś paskudny dzień leje i leje:no:
Lenka smarkata strrasznie:no:, M boli gardło, Karolince już prawie przeszlo i tylko ja się narazie trzymam ale pewnie jak się już wszyscy wychorują to wtedy padnie na mnie:no:
Dziś totalne LB, siedzimy z M i nic nie robimy;-)

Miłego dzionka:-)

Czarna oby jak najdłużej utrzymali Twoją koleżankę 2w1!!

U mnie plany sie zmienily Na spacer ide kolo 15 bo mama hciala isc ze mna U mnie pada ale trudno do polsatu musze isc Naloze niuni folie a sobie kaptur i moge isc :tak:
Razem z Oliwka wlasnie zjadlysmy zupke :tak:
Oli oglada CBeebies;-)

Sorki za post pod postem ale z moim ograniczonym netem niestety czasem nie idzie inaczej :-(
Kasiu ciesze sie ze nastroj u Ciebie juz lepszy
Czarna 3 mam kciuki za kolezanke Oby jak najdluzej ja utrzymali 2w1:tak:

Jak mama bedzie chciala to wejdziemy do jakiegos dziecinnego sklepu i zobacze jak beda wozki na wymiary :tak:

Gadalamz kolezanka co umawiam jej spotkania Powiedzialam jej szczerze ze w rudniu ja na nic nie licze I ze najchetniej to bymsobie grudzien odpuscila i od stycznia zaczela No ale podzwonie czasem jak mnie wena natchnie Ale kolezanka powiedziala ze mam sie nie stresowac I ze nie ma presji Od stycznia spokojnie wezme sie za dzwonienie Ale ja baran jestem i uparta wiec ciu podzwonie

A z podpisania umowy jak pochodze po znajomych to mam od popisania umowy najmniej 230 zl Tzn to zalezy tez ile ta dana osoba ma kasy na Ofe ale najmniej jest 230 zl dla mnie do osoby :tak:

Juz kilku znajomych sobie zalatwilam G tez kolegow zalatwia Wiec od nowego roku zaczne i moze jakis grosz skapnie :tak:

hej :tak:
Czarna, Ulka zdrówka dla dzieciaczków
czarna a kiedy ten kinder bal?

ja dzi bylam w miescie zamowicstroj pani mikolajowej dla wiki i musze sie pochwalic ze sprzedawca prowadzil zemna dyskusje po czym pochwalil mnie ze moj ang jest bardzo dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wiem w ktorym miejscu bo wiem ze duzo mi brakuje do takiej pochwaly ale milo mi sie zrobilo i bylam dumna z siebie ze sie dogadalam:tak:

No a wracajac do swiat to placki zamowione i pierogi domowej roboty tez :tak:inne zakupy za kilka dni jak kasiorka wplynie na konto:-p:-p
prezenty wybrane tylko isc i kupowac;-)

Jutro ide na wystepy Wiki zas maja jakies spiewanie koled hehe

reklama
Witam się i ja!
Nastój już trochę lepszy chociaż szału ni ma ;-) Sama nie wiem czy mi bardziej persen czy deprim potrzebny :eek:
Dzisiaj M bierze autko z komisu na przegląd i może coś z tego będzie, bo starego nie będziemy naprawiać :-( Szkoda zachodu. Ja to już nawet miałam taki plan i byłam nakręcona na telefon do gościa co wymusił pierwszeństwo na M - żeby mu podziękować, że nie zabił mi męża, a małym dzieciom ojca i życzyć wesołych świąt :sorry: Nic by to nie zmieniło, ale ja skorpion jestem :-p
A tak to nic nowego. Jakiś plan porządków by się przydał mimo, że święta poza domem, no i muszę dopytać czy coś mam robić, ale to tak retorycznie, bo pewnie pojadę na gotowe :-)
Miłego dnia! Teraz postaram się być bardziej na bieżąco

hehe to tak jak ja :tak::tak::tak::tak:ja sie tam ciesze ze mam taki znak zodiaku powiedz ze skorpionki to fajne ludzie nie;-):-p:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry