Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nie! Biedna Oliwia! Przykro mi ! Życzymy duzo zdrówka!!!!!!!!!!!Dziewczyny Oli ma 40 stopni Cala mi sie trzesie Lewo zyje Zaraz przyjedzie kolega i jedziemy na izbe przyjec aby jej ta goraczki jakos zbili
Jade do rybnika Nie do swojego miasta Bo nienawidze tego szpitala
Buziam i do potem :*************************

Zosia 20 miesięczna. Mieliśmy ubaw nieziemski. Byli tylko we dwoje na zajęciach i obydwoje dokazywali równo. A tak się dobrali że pod koniec zajęć za rączkę się łapali i tulili do siebie. Wszystko razem i koło siebie. Albo się ganiali albo razem jednocześnie do tunelu wchodzili, razem robili samoloty i "latali". Kacperek był zachwycony. 
lo tylko jedna ja chyba jeszcze z pół roku do dentysty pochodze
witaj w klubie ide po chleb wracam z zakupami za 60 zł
Ja zakupy zaczynam robic w przyszłym tyg chyba a porzadki planuje na 21/22 . U mnie nie ma sensu predzej bo moja ekipa nieszanuje wiec bym musiała dwa razy sprzatacale chyba w tym tyg wezme się za szafy itp czyli to co nie widac
Witam
Mała znów mi dziś w nocy zagorączkowałaJa nie wiem goraczkuje raz w nocy i raz w dzień
ma kaszelek a tak po za tym ok. Poczekam jak dziś znów zagoraczkuje to jutro M zabierze ja do lekarza
Ale chyba bedziemy musieli odwołać jej KInderbal:-
-
-
-(
Witam się i ja!
Nastój już trochę lepszy chociaż szału ni ma ;-) Sama nie wiem czy mi bardziej persen czy deprim potrzebny
Dzisiaj M bierze autko z komisu na przegląd i może coś z tego będzie, bo starego nie będziemy naprawiać :-( Szkoda zachodu. Ja to już nawet miałam taki plan i byłam nakręcona na telefon do gościa co wymusił pierwszeństwo na M - żeby mu podziękować, że nie zabił mi męża, a małym dzieciom ojca i życzyć wesołych świątNic by to nie zmieniło, ale ja skorpion jestem
A tak to nic nowego. Jakiś plan porządków by się przydał mimo, że święta poza domem, no i muszę dopytać czy coś mam robić, ale to tak retorycznie, bo pewnie pojadę na gotowe :-)
Miłego dnia! Teraz postaram się być bardziej na bieżąco

Hello, u nas dziś paskudny dzień leje i leje
Lenka smarkata strrasznie, M boli gardło, Karolince już prawie przeszlo i tylko ja się narazie trzymam ale pewnie jak się już wszyscy wychorują to wtedy padnie na mnie
Dziś totalne LB, siedzimy z M i nic nie robimy;-)
Miłego dzionka:-)
Czarna oby jak najdłużej utrzymali Twoją koleżankę 2w1!!
witam zdrówka dla dzieciazcków, oj i mnie ny sie jezyk przydał, po dzisiejszych przebojach, ale po koleji, rano młody obydził NAS przed 7, bo M zaspał, potem przyszła ekipa na góra, śniadanko, ogarnięcie chałupki, spacer, młody drzemka, obiad się szykował, przyjechał francuz a my 0 francuskiego, on zero innego, rozmowy na migi, słownik, tłumaczka przez telefon, oczywiście miał być wcześnie rano, więc bardziej szykowałam się na sniadanie, ale coż, młody z babcią, a my w figurkach i papierkach, w tym samym czasie jeszcze Duet spieprzył i non stop coś, to coś z ekipy chcieli, jak pojechał miałam dość wszystkiego a dopiero była 5, młody do tego marudził wieczorem. taki właśnie jest grudzień, sezon prezentowy, ze strony też coś spływa

Ale przynajmniej bezsennosc ci nie grozi, ja po paru dniach takiej adrenalinki zasnelabym cyba na stojaco
Dziewczyny Oli ma 40 stopni Cala mi sie trzesie Lewo zyje Zaraz przyjedzie kolega i jedziemy na izbe przyjec aby jej ta goraczki jakos zbili
Jade do rybnika Nie do swojego miasta Bo nienawidze tego szpitala
I tak cala noc, o 5 jacek wzial go a ja sie polozylam na 2 godzinki bo znowu o 7 trza budzic zoche do szkoly....

Poprostu sama przyjemnisc

czyzby J

ale imprezka w ballandi odwołana:-

Ale smiega sie teraz ze o polowe szybciej sie prasuje