reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny Oli ma 40 stopni Cala mi sie trzesie Lewo zyje Zaraz przyjedzie kolega i jedziemy na izbe przyjec aby jej ta goraczki jakos zbili

Jade do rybnika Nie do swojego miasta Bo nienawidze tego szpitala

Dziewczyny Oli ma 40 stopni Cala mi sie trzesie Lewo zyje Zaraz przyjedzie kolega i jedziemy na izbe przyjec aby jej ta goraczki jakos zbili

O nie! Biedna Oliwia! Przykro mi ! Życzymy duzo zdrówka!!!!!!!!!!!

A to dla Laury, z okazji jej 3-cich urodzin.
Happy-Birthday.jpg

Wszystkiego najlepszej, zdrowia, szczęścia, pomyślności, góry prezentów i jeszcze więcej gości!!!!!!!!!!!!!!
A właśnie, jak Lalunia, juz z nią dobrze?
U nas kolejna trudna noc. Pije kawę, ale ledwo na oczy widzę. Dziś chodzę w okularach....:cool2: Buziam i do potem :*************************
ciastko_serce_na_talerzu_w_grochy_400x400.jpg

Dzień dobry :)

M w pracy mały u niani a ja w domku w końcu mam chwilkę dla siebie :-D

Wczoraj na zajęciach po raz pierwszy było dziecko które energią dorównywało Kacperkowi.:-D Zosia 20 miesięczna. Mieliśmy ubaw nieziemski. Byli tylko we dwoje na zajęciach i obydwoje dokazywali równo. A tak się dobrali że pod koniec zajęć za rączkę się łapali i tulili do siebie. Wszystko razem i koło siebie. Albo się ganiali albo razem jednocześnie do tunelu wchodzili, razem robili samoloty i "latali". Kacperek był zachwycony.
Wczorajsza wizyta też udana ale to na odpowiednim wątku. Zabieram się do roboty bo jak zwykle mam bardzo ambitne plany. :cool2:

lo tylko jedna ja chyba jeszcze z pół roku do dentysty pochodze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witaj w klubie ide po chleb wracam z zakupami za 60 zł:eek::eek:

Ja zakupy zaczynam robic w przyszłym tyg chyba a porzadki planuje na 21/22 . U mnie nie ma sensu predzej bo moja ekipa nieszanuje wiec bym musiała dwa razy sprzatac:sorry: ale chyba w tym tyg wezme się za szafy itp czyli to co nie widac:tak:

Witam
Mała znów mi dziś w nocy zagorączkowała:sorry: Ja nie wiem goraczkuje raz w nocy i raz w dzień:eek: ma kaszelek a tak po za tym ok. Poczekam jak dziś znów zagoraczkuje to jutro M zabierze ja do lekarza:tak::tak: Ale chyba bedziemy musieli odwołać jej KInderbal:-(:-(:-(:-(

Czarna a moze znowu cos z nerkami, moze warto mocz zbadac??
Ja z zakupami mam to samo ide po jedna rzecz ale zawsze 10 innych bedzie mi pewnie potrzebnyc;-)

Witam się i ja!
Nastój już trochę lepszy chociaż szału ni ma ;-) Sama nie wiem czy mi bardziej persen czy deprim potrzebny :eek:
Dzisiaj M bierze autko z komisu na przegląd i może coś z tego będzie, bo starego nie będziemy naprawiać :-( Szkoda zachodu. Ja to już nawet miałam taki plan i byłam nakręcona na telefon do gościa co wymusił pierwszeństwo na M - żeby mu podziękować, że nie zabił mi męża, a małym dzieciom ojca i życzyć wesołych świąt :sorry: Nic by to nie zmieniło, ale ja skorpion jestem :-p
A tak to nic nowego. Jakiś plan porządków by się przydał mimo, że święta poza domem, no i muszę dopytać czy coś mam robić, ale to tak retorycznie, bo pewnie pojadę na gotowe :-)
Miłego dnia! Teraz postaram się być bardziej na bieżąco

Kasia ja jestem koziorozec, a tez mam podobne pomysly, to cyba bardziej z carakteru wynika;-) A zapytac sie mozesz, gorzej jak powiedza ze musisz cos zrobc:-D
Hello, u nas dziś paskudny dzień leje i leje:no:
Lenka smarkata strrasznie:no:, M boli gardło, Karolince już prawie przeszlo i tylko ja się narazie trzymam ale pewnie jak się już wszyscy wychorują to wtedy padnie na mnie:no:
Dziś totalne LB, siedzimy z M i nic nie robimy;-)

Miłego dzionka:-)

Czarna oby jak najdłużej utrzymali Twoją koleżankę 2w1!!

Tak teraz zajmujesz sie trojka, jak sie wykuruja to ty sie rozlozysz i ciekawe kto toba sie zajmie;-) U mnie zawsze tak jest, najpierw zoca, potem stas, jacek a na koniec ja:crazy:

witam zdrówka dla dzieciazcków, oj i mnie ny sie jezyk przydał, po dzisiejszych przebojach, ale po koleji, rano młody obydził NAS przed 7, bo M zaspał, potem przyszła ekipa na góra, śniadanko, ogarnięcie chałupki, spacer, młody drzemka, obiad się szykował, przyjechał francuz a my 0 francuskiego, on zero innego, rozmowy na migi, słownik, tłumaczka przez telefon, oczywiście miał być wcześnie rano, więc bardziej szykowałam się na sniadanie, ale coż, młody z babcią, a my w figurkach i papierkach, w tym samym czasie jeszcze Duet spieprzył i non stop coś, to coś z ekipy chcieli, jak pojechał miałam dość wszystkiego a dopiero była 5, młody do tego marudził wieczorem. taki właśnie jest grudzień, sezon prezentowy, ze strony też coś spływa

Patrycja mowisz ze codziennie trza zrobic 200% normy:-D:-D:-D:-D Ale przynajmniej bezsennosc ci nie grozi, ja po paru dniach takiej adrenalinki zasnelabym cyba na stojaco:rofl2:

Dorota dlaczego tak pozno?? Trza bylo pogotowie wzywac jak temp. nie spadala. Czekamy na wiesci.

No to ja sie witam w koncu po ciezkiej nocy...Mlody ,nawet nie wiem jak to nazwac, bo nie plakal w nocy, ale marudzil przez sen, albo sie budzil i walal sie po calym lozku, bo oczywosci e w lozeczku dzisiaj spac nie ccial....Nawet wyspana jestem tylko humor spitolony:sorry: I tak cala noc, o 5 jacek wzial go a ja sie polozylam na 2 godzinki bo znowu o 7 trza budzic zoche do szkoly....
No wiec na dzis planow jako tako brak, wczoraj wyprasowalam pranie, dwa razy krocej mi poszlo niz zwykle, i takim zelazkiem i na takiej desce do prasowania moge wam wszystkim pranie prasowac:rofl2::rofl2::rofl2: Poprostu sama przyjemnisc:tak:

No i nie moje zapomniec :
Lauruniu sto lat!!! Samyc radosnych chwil, aby usmiech goscil ta twojej twarzyczce codzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto lat dla Lauruni;-) jaka to juz duża dziewczynka;-)

U nas kopiuj wklej. Tyle ze w nocy płacze tak ok 2giej. Od zębów ma rzadkie kupki i cały czas wkłada palce do buzi i mówi: ała.

hej u nas chyba w końcu 4 się przebiła, a pozatym mam tyle roboty głównie na kompie, M mnie zarzucił, zaraz sie biore, młody już spi, my już po spacerku, na sniadanko zrobiłam gofry, na górze ekipa szaleje i zastanawiam się kiedy mi mlodego obudzą. Młody pociągnął na siebie szafke na brudy, naszczęscie nie spadła na niego, ale skwitował to "bam". pozatym on ma jakiś motor w dupkę wmontowany, 1000 pomysłów na minute i niestety to realizuje, a ja mam przynajmniej ruch, M się smieje ze chciałam żywe srebro to mam

Lala sto lat
Oli zdrówka
magda niestety ezsenność mam, w dzień bym kimneła a nie mam jak, a wieczorem za dużo mysli, rozkładanie jak zmieścić wszystko następnego dnia
marma ja też ym się wkurzyła
dobra biore sie za robote

Bardzo wam dziękuje za tez zyczenia dla mojej smerfetki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Magda a co to masz za nowy sprzecik do prasowania:-p:-p:-p czyzby J:rofl2::rofl2::rofl2:

Dzwoniłam i pisałam do Doroty ale cisza:-(:-(:-(:-(

M dziś był z Laura u lekarza dostała antybiotyk lekkie zmiany osłuchowe i gardełko zaczerwienione. A tak OK dalej rozrabia szaleje itp Szczerze nawet nie widac ze chora:-D:-D ale imprezka w ballandi odwołana:-(:-(:-( za to mam gosci w domku:rofl2:

A to tak wspominając:-p

Magdziunia i w Twoim dniu urodzin
Z okazji urodzin życzę Ci tylko jednego - abyś znalazł złotą rybkę, która spełni wszystkie Twe życzenia - te małe i te największe.

I ja zycze Tobie Magda sto lat!!!!!!!!

Czarno mam nowy sprzecik;-)Nie od tesciow pod coinke juz zelazeczko sobie zakupilismy a jacek stwierdzil ze deska do prasowania to prezent od niego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale smiega sie teraz ze o polowe szybciej sie prasuje:tak:

Moj maly juz zaliczyl drzemke, no ale nic dziwnego jak w nocy nie pospal:sorry:
Nie wiem czy pisalam, ze moj mlody wczoraj wszamal czopka glicerynowego....nie wiem jak go zczail, ale tak gryzl to sreberko ze prawie calego wszamal....bleeee i nie wiem czy mu jakies witaminy brakuje ale zaczal jesc kredki...dostajecebion multi wiec nie powinno mu nicbrakowac:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry