reklama

Październik 2008

Dzieńdoberek:-)
Właśnie położyłam Lenkę do łóżeczka i strasznie protestowała ale teraz już się bwi więc jest szansa że za chwilę zaśnie:tak:
M pojechał zaklepać nową fuchę, ale niedługo wróci, czeka teraz aż o 11 otworzą polski sklep i zrobi małe zakupki.

Magda no to świetny prezent dostalaś;-)
Czarna to udanego imprezowania:tak:
Ppatqa ty to jesteś pracowita kobieta;-)
Dorota mam nadzieję że z Oliwką lepiej, trzymam kciuki za was!!

Magdziunia wszystkiego naj, naj w dniu urodzin!!!!

reklama
Lauruni i Madzi, dzisiejszym solenizantkom, składam życzenia spełnienia marzeń, mnóstwa radości i pięknych chwil w życiu :-)

czarna nasza mała Oliweczka przybiera w normie, mleko na receptę pije ale jest taka drobniutka jak kurczaczek. Zdrówka dla Lali

lecę zaraz po pieluchy bo mam końcówkę, popiszę popołudniu,pa

Laura WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 3 URODZINEK

Magdziunia również Tobie sto lat!!!!!

Zdrówka dla OLi!!!!!!!!

a ja sie Witam
bylam dzis na przedstawieniu szkolnym mojego synka i wkleje wam filmik co prawda zla jakosc ale inaczej nie moge bo jak bedzie obraz krysztal to nie wgram na YT! wiec musialam zmniejszyc rozdzielczosc:-(no i troche drgan ale to wina Weroniki :tak::tak:

[video=youtube;D0zwRXgoyJY]http://www.youtube.com/watch?v=D0zwRXgoyJY[/video]

Ostatnia edycja:
Madzia, wszystkiego naj, naj!!!!!!!!!!:laugh2:
Minisia, super pamiątka!!!:tak:
Czarna, z Laluni to malowany Aniołek, będziesz miała niebawem sznurkawalerów w domu:laugh2::tak:
Ppatqo, powoli, życzę konstruktywnej i efektownej pracy, tak nawiasem, nie zazdroszczę, ale jak mus :sorry:
A ja zaliczyła wszystko, co miałam, wieczorem jeszcze na pocztę wysłać paczki. Teraz sprzatanko, pranie i takie tam.Jestem lekko rozdrażniona, zapewne poprzez braki w spaniu. Ok Mamuśki, znikam do wieczora.
dlonie.jpg

Madziu sto lat !!!!

Czarna ale z Lauruni śliczna dziewczynka :-) Buziaki od e-cioci w dniu jej święta :-)

Połowa planu wykonana Maluch w domu chwilowo bajkę ogląda :-) A mama zerka na BB.

Co się z tą biedną Oliwką dzieje :-(

Magdziunia - wszystkiego najlepszego!! szczególnie pociechy z syneczka no i....dużo dużo więcej dzieci!!
Lalunia - Tobie też wszystkeigo, wszystkiego najlepszego!!!!! No i kolejnego braciszka Ci życzę (żarcik).

A ja właśnie zjadłam warzywka po tajsku...pychota!!

magda sto lat

mimo ze młody spał tylko 30 minut, nie chciał iść popołudniu spać i padł dopiero przed 21, chyba ma to po mnie:-)
minisia super

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry