reklama

Październik 2008

reklama
Cześć dziewczyny.
Na wstępie dziękuję bardzo za życzonka i pamięć.
To już 31 lat minęło ... :szok:

Czarna ucałuj Lalunię w dniu jej urodzinek 3 - dużo zdróka i pomyślności oraz spełnienia marzeń.

Dorcia zdrówka dla Oliwci - Boziuuuuuuuuu znów coś się dzieje.
Mam nadzieję, że to na wychodzące ząbki.

Coraz bliżej świąt a ja jakaś poddenerwowana jestem - w pracy zrobiło się ciut zamieszania - a to jakieś próby jasełkowe, zawody sportowe ... ciągle coś.
Niech już będzie 18.12 :tak:

No nieciekawie z Oliwką. Biedactwo :-(:-(:-(
s_sad_face1.jpg

U nas po staremu. Miśkowi zęby idą na całego. Czyli kolejna noc cudów :sorry: Dobranoc *******************************

Wiecie co i mi by się przydał czopek z dobrym humorem.

Wczoraj pakowałam rzeczy dla sierpniówki,troche odprasowałam bo wymiętolone w szafie leżało, poszukałam kilka zabawek niezniszczonych, którymi Hanka już sie nie interesuje i przeżyłam szok. Mój M stwierdził, że nie powinnam wszystkeigo oddawać bo moze nam sie jeszcze kiedyś przyda:szok::-D:szok: No to mam zonka;-)
W sumie to nie wiem jaki odzew będzie miała akcja a fakrycnzie zasypywac ja setkami body i śpiochów może nie ma sensu.

U nas nocka ok ale o dziwo Hanka jak wyladowała u nas w łóżku o 22 giej tak spała z nami do rana jak nigdy...coś sie pomiaszało temu mojemu kurczaczkowi w główce. A pozatym u nas katarek.

hey, hey :)
Tak jak przewidziałam, noc ząbkującego Szkraba :sorry: Ale przynajmniej biegunka sie skończyła. Nie da sobie sprawdzić, czy się coś nowego wykluło. Czuję się przeciśnięta przez praskę. Kawa nie pomaga, co gorsze, nie smakuje mi :sorry: Ech, na emeryturze wyspię się za wszystkie czasy. A dziś pada i nie wychodzimy :cool2: Miłego dnia! PS. Ciekawe, jak się mają Dorotka z Oliwką?
Smile-For-The-Camera-classic-disney-1084461_1000_885.jpg

Przez Oli rzeczywiście trudno coś napisać:-(.

My druga nocka super po kilku koszmarnych.
Wynieśliśmy się z M. ze spaniem do salonu i Iza śpi sama w sypialni.
Widać mama z tatą jej przeszkadzali.
Jeszcze przed świętami robimy eksmisję z jej łóżeczkiem do jej pokoiku.
W końcu niedługo nowy lokator zagości w naszej sypialni...

Czwórki się 2 przebiły a dwie napuchnięte.

Wiecie co i mi by się przydał czopek z dobrym humorem.

Wczoraj pakowałam rzeczy dla sierpniówki,troche odprasowałam bo wymiętolone w szafie leżało, poszukałam kilka zabawek niezniszczonych, którymi Hanka już sie nie interesuje i przeżyłam szok. Mój M stwierdził, że nie powinnam wszystkeigo oddawać bo moze nam sie jeszcze kiedyś przyda:szok::-D:szok: No to mam zonka;-)
W sumie to nie wiem jaki odzew będzie miała akcja a fakrycnzie zasypywac ja setkami body i śpiochów może nie ma sensu.

U nas nocka ok ale o dziwo Hanka jak wyladowała u nas w łóżku o 22 giej tak spała z nami do rana jak nigdy...coś sie pomiaszało temu mojemu kurczaczkowi w główce. A pozatym u nas katarek.

orzesz Ty orzeszku to Ci numer stulecia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kaka ja ciuchów nie daję;-) chce kupić coś dla małej do pielegnacji:tak::tak:

Wszystkim ząbkującym i ich rodzicom wytrwałości w tym okresie;-)

Wpadnę później jak mały będzie na drzemce ;-)

No czesc mamuski
I ja przez Oli nie mam weny mysle o biedulce ze sie meczy ehh takie to niesprawiedliwe normalnie na nie same nieszczescia spadaja :-(

Karola :szok::szok::szok::szok:to ci mezo numer wycial no ! ale fajnie w koncu o tochodzilo zeby zmienil zdanie prawda:tak:

milego dnia mamuski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry