reklama

Październik 2008

reklama
Ja jestem, ale jakoś weny brak na pisanie - młoda w kość daje, ząbkuje.
No i nie mogę przestać myśleć o Oliwce - normalnie mnie diabli biorą, jak oni biedactwo tam traktują:wściekła/y::wściekła/y:

Tak czytam jak się zabezpieczacie i sama nie wiem.... Na razie jakoś ujdzie. Ale jeśli z drugim jest "lepiej" jak z pierwszym, to ja chyba urodzę zanim buty ubiorę - Pati urodziłam w 3,5h od pierwszych skurczy a i tak się 45 minut zastanawiałam przy partych skurczach czy się zgodzić na nacięcie czy się uda bez....
Kurcze, trzeba jechać coś do żarełka kupić. Nic mi się nie chce.

Poród wspominam niemile ale może przez tą obsługę wrrr Jednej połoznej jak ja spotykam na mieście to do tej pory mam ochote przypiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

normalnie żałuję że nie mieszkam blisko Doroty, takie fizyczne wsparcie też by się jej pewnie przydało
po zebraniu humor juz wogóle do bani, oceny szokujące, no cóż słodkie czasy podstawówki za nami, za to zachowanie bardzo dobre :szok:
minisia ja nie wiem czy to u mnie tylko się tak wyświetla, czy Ty może adoptowałaś Nikolcię czarnej? ;-):-)

My po wizycie u babci i diagnoza gardło czerwone- przeziębienia i mały szok bo okazało się że Kacperek ma już 4 czwórki:szok: a ostatnio jak sprawdzaliśmy to miał jedną wyrżniętą drugą przebitą i dwie w drodze.

No i miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam co......:sorry:

reklama
Hej. Ja sie iwtam po dłuuugiej przerwie. Niestety nie chce opisywać czemu mnie nie było. Mam nadzieje ze zrozumiecie. Teraz postaram sie już byż na bieżąco. Poza tym nie chce wam już smęcić bo z tego co troszke poczytałam to tu są ważniejsze sprawy na tapecie mam na myśli Oliwcie, Mam nadzieje że szybko sie wszystko wyjaśni i mała z Dorcią wrócą szybciutko do domu zdrowe.

U nas jakoś leci powoli. Mały rośnie o rozrabia. Chodzimy na zajecia w poniedziałki i piątki dla dzieci od 1 do 3 lat. Małemu sie bardzo podoba. Trwa to godzine. Prowadzi je taka młoda dziewczyna jet duzo atrakcji. Mały wielu rzeczy jeszcze nie kuma i nie potrafi zrobic ale ogolnie jest strasznie szczesliwy i bardzo sie cieszy jak jest dużo dzieci wokół. Poza tym to nic sie nie dzieje. Musze was troszke poczytac żeby choc troch wiedziec co sie dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry