gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Hey Mamuśki!
U nas noc spacerowa. Radek spał u siebie, a ja, M. i Jula w salonie
Więc chodziłam jak lunatyk do swego Bąbla, nad ranem skapitulowałam i położyłam się z nim
. W planach jak zawsze działeczka. A jak spadnie śnieg (bo synoptycy zapowiadają na Mazurach), to wyciągniemy Julce sanki, a z tyłu za domem mamy zajeb...ą górkę 
Ja c.d. szpadlowania i tarczowania z piachem
Potem sie odezwę. Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas noc spacerowa. Radek spał u siebie, a ja, M. i Jula w salonie
Więc chodziłam jak lunatyk do swego Bąbla, nad ranem skapitulowałam i położyłam się z nim
. W planach jak zawsze działeczka. A jak spadnie śnieg (bo synoptycy zapowiadają na Mazurach), to wyciągniemy Julce sanki, a z tyłu za domem mamy zajeb...ą górkę 
Ja c.d. szpadlowania i tarczowania z piachem
Potem sie odezwę. Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo prawie nie ma dzieciaka bez jedynki, ja nie wiem im chyba na przyszłości nie zależy. No to chyba wymarzonego prezentu nie będzie i jeszcze parę zmian muszę wprowadzić. Zachowanie przynajmniej bardzo dobre i frekwencja super
dźwiga tą biblię na każdą lekcję i d..a ;-) poszłam wczoraj do katechetki i dzis ma poprawiać sprawdzian i jeszcze zeszytu nie oceniała
Dajcie mu ultimatum, jak zobaczy ze potraktujecie go jak doroslego moze bardziej sie bedzie staral, moze jak zoabczy jaki to fajny prezent nie bedzie chcial go oddac (dajcie takie ultimatum dobre oceny=karabin do strzelanek;-)) Powiem ci ze i tak masz malo problemow z nim jak na ten wiek
oczy bo dziś ani śladu a ona, że to spadł Śnieg z roweru (facet jakiś ma tak na nazwisko)