reklama

Październik 2008

minisia,czarna bo u mnie w suwaczkach minisi jest widoczny jako pierwszy suwaczek ten od czarnej z Niki, a potem trzy kolejne jej dzieciaczków. Jakieś czary mary na moim kompie? :szok::-)

reklama
Hej - u nas dzionek dziś iście zakupowy, ale to może na odpowiednim wątku.

Cały dzień też myślałam o Oliwce - biedna maleńka kruszynka.
:szok::szok::szok::szok: CO ONI TAM WYPRAWIAJĄ W TYM SZPITALU.

Kaka no no :-D to ci małż niespodziankę szykuje.

U wszystkich dzieciaczków ząbki wychodzą a u nas cisza .... hmmm ... czyżby to cisza przed burzą ... oby nie.

Mirella i jak po zebraniu u Seby?

Evelajna - baboooooooooooo nie trzymaj w niepewności z tymi swoimi wynikami egzaminowymi ;-)

Zdrówka dla chorowitków.

To by było na tyle, bo jakoś weny brak :-(

cześć
wena mi odeszła jak zobaczyłam co u Dorotki.....

Trzymaj się tam kochana i ucałuj Oliwcię od cioci z bb.
Wierzę, że szybko się wyjaśni co to za cholerstwo i ją wyleczą.:tak::tak::tak:

pa

Ja mam Mirene;-)
Ja też...

Evelajna zdałaś?

Hej dziewczynki, ja jak większość z was nie mam ochoty na pisanie jakoś i jak wchodzę na bb to na nieobecnści czy jest już poprawa ale te barany nic nie robią sobie z cierpienia dziecka, to jakieś nieczułe maszyny są a nie lekarze:-(
U nas wszystko dobrze, katarek już pomalutku Lence mija, M też lepiej.

Buzka..

Babeczki, ja wyniki to będę mieć dopiero w lutym:tak::shocked2: Na pewno się przyznam co i jak.

Marma nieźle z zębami.... Szybko idą:tak: U nas idą i idą i wyleźć nie mogą.

Mama Maksa nasze dzieciaczki się coraz bardziej towarzyskie robią. Sama mama nie wystarczy, trzeba koleżanek, kolegów, zabaw grupowych:tak: Fajne takie zajęcia.

Oby ta nocka szybko minęła. Oliwko i Dorotko, kochane, bądźcie dzielne i zdrowe!

Ida Swięta a tu same smutki:-(
Biedna Oliwka znowu musi sie zmagac z chlerstwem. Bardzo mnie to poruszylo.

Niestety wieczorem dowiedziałam sie też że 7-letni kuzyn Michasia ma guza mózgu:szok::szok:Latem miał problemy z watrobą, potem doszła jaks wada wzroku, bóle głowy i osłabienie. Dziś ma byc ostateczna diagnoza ale lekarze nie zostawiają nadziei:-( W tym roku świąt nie będzie......... musialby stać się cud.
Dlaczego te biedne dzieci????????????????? A wszystkie menele i gnoje mają sie dobrze.
Gdzie sprawiedliwość?????????????????????????????????????????????????

I ja sie witam pieknie:-) Nocka piekna, cale lozko moje wiec sie wyspalam:tak: Maly nie marudkowal, wiec chyba tylko z 3 razy wstalam mu podac tylko smoka bo panisko ma z tym problemy zeby wsadzic sobie smoka na spiocha do buzi;-):-)
Jacek juz wraca do domu, ale tylko sie przebierze i znowu do pracy :-( Ale jutro juz sobota wiec dwa dni laby sie zapowiada:tak:
Milego dnia wam zycze dziewczynki:tak:

reklama
I ja się witam pięknie :)

U nas nocka cudowna...odpukać. Kacperek obudził sie tylko raz o 3 na mleko. O 6 jak zwykle pobudka. No ale się wyspałam :-D Może powoli uda mi się go przestawić żeby już w ogóle nie jadł w nocy. Tylko że on albo je o 19 przed snem albo wcale i potem musi tak ok 3 wypić mleczko.

Mój M też przeziębiony a i ja mam nos zatkany. Przywlekli mi coś z tego Poznania bo znajomi dzwonili że oni też się poprzeziębiali. Kacperek dziś w znacznie lepszym humorze pojechał do niani a ja mam dziś sprzątanko i zakupy bo puźnym popołudniem przyjeżdzają do nas goście z Warszawy i Legnicy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry