Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
minisia,czarna bo u mnie w suwaczkach minisi jest widoczny jako pierwszy suwaczek ten od czarnej z Niki, a potem trzy kolejne jej dzieciaczków. Jakieś czary mary na moim kompie? :-)
Hej dziewczynki, ja jak większość z was nie mam ochoty na pisanie jakoś i jak wchodzę na bb to na nieobecnści czy jest już poprawa ale te barany nic nie robią sobie z cierpienia dziecka, to jakieś nieczułe maszyny są a nie lekarze:-(
U nas wszystko dobrze, katarek już pomalutku Lence mija, M też lepiej.
Babeczki, ja wyniki to będę mieć dopiero w lutym Na pewno się przyznam co i jak.
Marma nieźle z zębami.... Szybko idą U nas idą i idą i wyleźć nie mogą.
Mama Maksa nasze dzieciaczki się coraz bardziej towarzyskie robią. Sama mama nie wystarczy, trzeba koleżanek, kolegów, zabaw grupowych Fajne takie zajęcia.
Oby ta nocka szybko minęła. Oliwko i Dorotko, kochane, bądźcie dzielne i zdrowe!
Ida Swięta a tu same smutki:-(
Biedna Oliwka znowu musi sie zmagac z chlerstwem. Bardzo mnie to poruszylo.
Niestety wieczorem dowiedziałam sie też że 7-letni kuzyn Michasia ma guza mózguLatem miał problemy z watrobą, potem doszła jaks wada wzroku, bóle głowy i osłabienie. Dziś ma byc ostateczna diagnoza ale lekarze nie zostawiają nadziei:-( W tym roku świąt nie będzie......... musialby stać się cud.
Dlaczego te biedne dzieci????????????????? A wszystkie menele i gnoje mają sie dobrze.
Gdzie sprawiedliwość?????????????????????????????????????????????????
I ja sie witam pieknie:-) Nocka piekna, cale lozko moje wiec sie wyspalam Maly nie marudkowal, wiec chyba tylko z 3 razy wstalam mu podac tylko smoka bo panisko ma z tym problemy zeby wsadzic sobie smoka na spiocha do buzi;-):-)
Jacek juz wraca do domu, ale tylko sie przebierze i znowu do pracy :-( Ale jutro juz sobota wiec dwa dni laby sie zapowiada
Milego dnia wam zycze dziewczynki
U nas nocka cudowna...odpukać. Kacperek obudził sie tylko raz o 3 na mleko. O 6 jak zwykle pobudka. No ale się wyspałam Może powoli uda mi się go przestawić żeby już w ogóle nie jadł w nocy. Tylko że on albo je o 19 przed snem albo wcale i potem musi tak ok 3 wypić mleczko.
Mój M też przeziębiony a i ja mam nos zatkany. Przywlekli mi coś z tego Poznania bo znajomi dzwonili że oni też się poprzeziębiali. Kacperek dziś w znacznie lepszym humorze pojechał do niani a ja mam dziś sprzątanko i zakupy bo puźnym popołudniem przyjeżdzają do nas goście z Warszawy i Legnicy.