reklama

Październik 2008

waham sie między D i L, D ma wieksze zdjęcia a dziadkowie pewnie sobie za rok powycinają i w ramki wstawią ;-) ale L ma znowóż większe cyfry i napisy (odpowiednie do wieku obdarowywanych ;-)) Ale oba mają wielkość A3 a o to mi chodzi
porównywalam ceny w Rossmannie, u nas w dwóch drukarniach i jeszcze w punkcie foto i tu wychodzi bardzo korzystnie do jakości
wysyłkę pocztą mają 12 zł w cenniku, to musisz sprawdzić czy z przesyłką gdzieś w Gdyni nie wyjdzie korzystniej

reklama
ja się witam wieczorkiem młody dopiero zasnął mimo że znowy spał bardzo krótko-hałas, była u mnie kumpela z podstawówki, skończyłam myć dziś okna, więc mam koniec, no chyba ze za ganek machne, ale jakoś nie dawno myłam. wczoraj poszedł nam zaciek od okna wyłazowego- ale ono jest i tak do usunięcia.

Witam wieczorowo. U mnie dzis dzien troszke pracowity (ale nie bardzo, Patrycji nigdy nie dorównam;-)). Wysprzątałam całą kuchnie. Jutro sie wezme za łazienke. Byliśmy dziś z małym na zajeciach. Ładnie sie bawił i zadowolony był bardzo. Ale do domu wracamy oboje padnieci mimo ze to tylko godzine trwa. Mały szybko padł i spał prawie 2 godziny. No i to chyba na tyle u nas. Mieliśmy jechać jutro do siostry Adama na zaległego mikołaja. Bo w tamtym tygodniu przełozyli bo byli w pracy. A tu niestety jutro też nie mogą bo przyjerzdza jakaś rodzina jej męża do jej teściowej i oni muszą się znimi spotkać. A co to kurcze my nie rodzina:crazy:. Wkurzyłam sie bo nie dośc sie jako pierwsi umawialiśmy to jeszcze z nami sie o wiele rzadziej widzą niż z nami:crazy: No i jeszcze stwierdzili że jak mamy prezent dla ich dziecka na mikołaja to zebysmy przytrzymali i poprostu bedzie pod choinke. :sorry: Chociaż mniej kasy wydamy:rofl2:

Dobry wieczór:-)
My dziś na zakupach byliśmy i prezenty dla dzieci już skompletowane, tylko zapakować:tak: reszta to znów żarcie az mój M był w szoku ile my tego mamy:-D
M już gardło przeszło ale teraz smarka na całego a i mnie zaczyna rozbierać powolutku bo jakoś tak dziwnie mnie mięśnie bolą i w nosie kręci:no:
A ugotowałam dziś mięso i chcę jutro krokietów zrobić na święta już i zamrozić........
M już od poniedziałku do pracy idzie więc przy małej to ja za dużo nie narobię:no:

Ppatqa to teraz do mnie zapraszam do mycia okien;-)
Martynka zdrówka dla Rafałka;-)
Malena u nas odwrotnie tzn. to na mnie dziwnie patrzą że przegrzewam dziecko bo zawsze w czapce i często ma rękawiczki bo strasznie jej się podoba jak jej zakładam, chodzi potem w tych rękawiczkach i wszystkim je pokazuje:tak::-D

Nie no super!
Ja chyba tak nie jeżdżę:-D
Kurcze ale ta Asia to niezła:-D
A ten instruktor to i taik cierpliwość ma, bo my się z tego śmiejemy a on musiał być poważny i pilnować żeby wypadku nie było:tak:

Dziś Bartek poszedł na popołudniową drzemkę o 14 i wstał o 16:30
Położyłam go spać na noc po 20 ale jeszcze o 21:30 gadał w łużeczku!
Mam nadzieję że jutro da rano pospać mamusi:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry