Evelajna
Październikowa mama
Marma mamto samo - pełne wory ciuszków, ale tłumaczę, że to na następne maleństwo się przyda

Mirabelka dziwne to z religią. Ale nie wlicza się chyba do średniej? Dobry pomysł z tym kalendarzem. Może na dzień babci i dziadka zrobimy, bo na święta już nie dojdzie.
Malena no cóż, nie tylko pewnie dziecię źle ubierasz, ale i je źle wychowujesz, źle gotujesz, masz kiepski gust, mieszkanie zaniedbujesz i ... o rajuśku, gdyby tylko tym kobito się pozwolić dobrać do Twojego życia... Ty wiesz ile by się zmieniło?
Mama Maksa faaaajnie, nie ma co
Dobrze, że chociaż jeden plus;-)
Ula Tuśka też cała dumna z rękawiczek
:-) My w wigilię będziemy międzynarodowo i różne potrawy się szykują. W przyszłym tygodniu pieczemy pierniczki.
Dzień wariata był dzisiaj - chyba z pół godziny spędziłam w domu
A jutro wieczorem idę w tango!!!!! Huraa!!!!! Nareszcie idu się pobawić i podronkować. solarium zaliczyłam żeby pięknie wyglądać, fryzjera też, a też mi m będzie farbował włoski. Na razicho!!!

Mirabelka dziwne to z religią. Ale nie wlicza się chyba do średniej? Dobry pomysł z tym kalendarzem. Może na dzień babci i dziadka zrobimy, bo na święta już nie dojdzie.
Malena no cóż, nie tylko pewnie dziecię źle ubierasz, ale i je źle wychowujesz, źle gotujesz, masz kiepski gust, mieszkanie zaniedbujesz i ... o rajuśku, gdyby tylko tym kobito się pozwolić dobrać do Twojego życia... Ty wiesz ile by się zmieniło?

Mama Maksa faaaajnie, nie ma co
Dobrze, że chociaż jeden plus;-)Ula Tuśka też cała dumna z rękawiczek
:-) My w wigilię będziemy międzynarodowo i różne potrawy się szykują. W przyszłym tygodniu pieczemy pierniczki.Dzień wariata był dzisiaj - chyba z pół godziny spędziłam w domu
A jutro wieczorem idę w tango!!!!! Huraa!!!!! Nareszcie idu się pobawić i podronkować. solarium zaliczyłam żeby pięknie wyglądać, fryzjera też, a też mi m będzie farbował włoski. Na razicho!!!