reklama

Październik 2008

Marma mamto samo - pełne wory ciuszków, ale tłumaczę, że to na następne maleństwo się przyda:tak::-D
Mirabelka dziwne to z religią. Ale nie wlicza się chyba do średniej? Dobry pomysł z tym kalendarzem. Może na dzień babci i dziadka zrobimy, bo na święta już nie dojdzie.
Malena no cóż, nie tylko pewnie dziecię źle ubierasz, ale i je źle wychowujesz, źle gotujesz, masz kiepski gust, mieszkanie zaniedbujesz i ... o rajuśku, gdyby tylko tym kobito się pozwolić dobrać do Twojego życia... Ty wiesz ile by się zmieniło? :eek::-D
Mama Maksa faaaajnie, nie ma co:confused2: Dobrze, że chociaż jeden plus;-)
Ula Tuśka też cała dumna z rękawiczek:tak::-) My w wigilię będziemy międzynarodowo i różne potrawy się szykują. W przyszłym tygodniu pieczemy pierniczki.

Dzień wariata był dzisiaj - chyba z pół godziny spędziłam w domu:eek: A jutro wieczorem idę w tango!!!!! Huraa!!!!! Nareszcie idu się pobawić i podronkować. solarium zaliczyłam żeby pięknie wyglądać, fryzjera też, a też mi m będzie farbował włoski. Na razicho!!!

reklama
Czarna tak tak - wyniki w lutym.
Pudzian rules!!!!!

P.S. Czy pisałam Wam, że Mikołaj u nas już był, przytachał telewizor i satelitę? Nie? Mamy telewizję!!!!! Ha!!!
No to zmykam na walkę

No to po walce!!! Aaaa! niesamowite:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry