reklama

Październik 2008

Haha 2 lyki redsika wziełam, nawet nie :-) Niezła beka, a Pudzian w jakims transie... Ha ha tyle czekania dla kilkunastu sekund :-D hi hi
10 razy dłuzej trwało ich przedstawienie :-D Pudzian the best :-D

Ps. Takiego ruchu o tej porze to tu jeszcze chyba nie było :-D no chyba ze w ciazy jak spac nie mogłysmy :-D hihi

reklama
uuu, to dobrze że zapomniałam i tv nie włączylam, bobym się naoglądała :confused2:
Evelajna grzeczny Mikołaj, super prezent :tak:
Martynka jaki reddsik? u mnie jabłkowy ;-)

T. sie jeszcze kolacjuje :cool2: a ja mialam mieć wieczór na wlasne przyjemności, a tu najpierw Iga obudziła się po godzinie snu o 22 i rozrabiała do 23.40 :confused2:, w międzyczasie brzuch mnie rozbolał, ale taki skręt że łzy w oczach mialam no i dopiero niedawno siadłam do piwka i kalendarzy, pewnie zdążę tylko zdjęcia wybrać

U mnie cytrynowy - pycha :-D Wlasnie dokanczam i lulu :-)
My jutro mamy zdecydowac co i jak z prezentami :-) Ale kalendarze chyba jednak beda dla babc :-) I dodatkowo myslimy zeby dla wszystkich kubki kupic :-) 11zł kosztuja i do tego cos tam jeszcze :-)

Ps. A tu walka dla tych co przegapiły :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M&feature=player_embedded#"]YouTube- Mariusz Pudzian Pudzianowski - Marcin El Testosteron Najman[/ame]

Ostatnia edycja:
Byliśmy dziś z małym na zajeciach. Ładnie sie bawił i zadowolony był bardzo. Ale do domu wracamy oboje padnieci mimo ze to tylko godzine trwa. Mały szybko padł i spał prawie 2 godziny.

Fajnie z tymi zajęciami.
Szkoda, że u nas nie ma, bo Iza bardzo lubi dzieci...

Malena u nas odwrotnie tzn. to na mnie dziwnie patrzą że przegrzewam dziecko bo zawsze w czapce i często ma rękawiczki bo strasznie jej się podoba jak jej zakładam, chodzi potem w tych rękawiczkach i wszystkim je pokazuje:tak::-D

Co kraj to obyczaj. :-)

Malena no cóż, nie tylko pewnie dziecię źle ubierasz, ale i je źle wychowujesz, źle gotujesz, masz kiepski gust, mieszkanie zaniedbujesz i ... o rajuśku, gdyby tylko tym kobito się pozwolić dobrać do Twojego życia... Ty wiesz ile by się zmieniło? :eek::-D
!!!

No to mnie dobiłaś ;-)

Witaj Kate!
Co u Ciebie?

P.S. Czy pisałam Wam, że Mikołaj u nas już był, przytachał telewizor i satelitę? Nie? Mamy telewizję!!!!! Ha!!!
No to zmykam na walkę

Mi przyniósł zmywarkę! :szok:
Ale jeszcze nie podłączona, bo są pewne "komplikacje".

Pod choinkę ma być satTV, bo tylko dwójkę odbieramy :tak:

Podziwiam!:tak:
Moje dziecie z regóły idzie spać po 18 a już o 19 śpi napewno. :cool2:

Fajnie masz!

No nieźle z tą walką.
Ja lubię Pudziana - taki misiek sympatyczny :tak:

Pochwaliłam wczoraj dziecko, to dziś wstała o 5 i urzędowała.
Pobawiłyśmy się klockami i misiami.
Poprzewracałyśmy na łózku.
Na koniec odcinek pszczółki Mai i kaszka i w końcu zanęła.
Ale mi się już nie chce. Będę się potem podpierać...

Miłego dnia Mamuśki!

Śnieg spadł, ale tak złośliwie, że za mało na sanki :wściekła/y:

No a u nas goście c.d. Zaraz się zbierają na Ślężę ( sporty ekstremalne i takie tam) A ja z młodym jedziemy pozbyć się ciuszków :-p

Do zobaczenia puźniej

Ale się uśmieliśmy z M:-D:-D A tyle się Najman odgrażał przed walką.....

No ale kto się teraz z Pudzianem będzie chciał bić po tym co pokazał, przecież nikt nie ma z nim żadnych szans:szok::szok::szok:
:tak::tak::tak: Dokładnie!!! Pudzian wpadł w amok. Bestia:cool2::cool2::cool2:
U nas nocka całkiem znośna. Mam górę zmywania po wczorajszym wieczorze:sorry: Mam dziś w planach świąteczne strojenie mieszkania. No i moze w koncu te pierogi:-p. Miłego dnia Kochaniutkie :**********************
OurChristmasTime.jpg

I ja witam się raniutko:-)
Szaro buro za oknem:no:
Dziś Bartuś dał mamusi pospać do 9 ale coś miałam nockę ciężką, nie mogłam spać, sama nie wiem dlaczego. A teraz ten szry dzień...

Dziś mamy gości więc nie ma co marudzić tylko brać się do roboty bo nic samo się nie zrobi:cool:

Witam ja dzis mialam cale łózko dla siebie M spał na kanapie bo strasznie smarka, Lenka spała do8 wiec wyspana jestem:tak:
Karolina z tatą pojechali do lasu po kilka gałązek na stroiki, a ja robie krokiety ale teraz mam chwilkę przerwy na herbatkę..

Pudzian mi się śnił w nocy:-D:-D:-D

reklama
U nas porzadki od samego rana. Pranko wywieszone, podłogi pomyte...i od razu jakos nastrój swiateczny się włączył. Może dlatego, ze dzisiaj zmykam piec z Hanka pierniczki do koleżanki.

Trzymajcie się mamuśki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry