• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2008

Hey Mamusie!
U nas noc jak zawsze z cycoleniem:rofl2:. Oddelegowałam swoją rodzinkę i mam wolną chatę, więc robię obiad i ciasto, a w międzyczasie porządki. Z rana naskoczyłam na M., żeby wziąć dzieciaki gdzieś za miasto, a ja sobie odpocznę :cool2: Stawiał opór, ale tylko przez chwilę:laugh2: Na dziś planów brak. Buziam mocno :***********************
tinkerbell-pics.jpg

reklama
Heloł,
Matko, jakiego mam kaca!!. Wróciłam do domu o 6 rano, m się Tuśką zajął do 11:30 i pojechał do pracy. Ciocia-współlokatorka zabawiła małą do 13 i nakarmiła, a teraz młodzież wydarła pudełko klocków i rozwala po parkiecie... Zgadnijcie ile to hałasu robi??:baffled:

Mirabelka co z Twoim brzuchem? Przegapiłam. Może siemię lniane sobie pochrup?

i już po:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: se pooglądałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D 44 sek
Ja nie ogladalam tej walki ale slyszalam jak Pudzian zaszalal:tak:Oczywiscie bylam za Pudzianem :tak:
U nas porzadki od samego rana. Pranko wywieszone, podłogi pomyte...i od razu jakos nastrój swiateczny się włączył. Może dlatego, ze dzisiaj zmykam piec z Hanka pierniczki do koleżanki.

Trzymajcie się mamuśki.
I jak tam pierniczki Udaly sie
U mnie też porządki. Ale jeszcze duuużo przede mną. A pierniczki mniam ...

Ale wam to szybko idzie:tak:

My dzis pospaliśmy do 10:szok: Maksowi sie cos porzestawiało i śpi ostatnio do 9, 10. Oczywiście bardzo sie ciesze i mogłoby juz tak zostac. Teraz znów usnąl a ja lece robic łazienke bo z nim nie daje rady bo chce mi włazić do muszli klozetowej. Jakaś masakra jest z nim jak tylko wpada do łazienki to od razu do muszli. Widziałam już zabezpieczenia na kibelek i musze zakupić. Dobra lece bo znów nic nie zrobie
My mamy osobno lazienke i osobno wc I to na szczescie bo jak tylko zobaczy wc to tez chce do niego wchodzic ale przez to ze jest to osobno to nie mam wiekszego problemu :tak:
Hej i u mnie dzień pod znakiem porządki świąteczne, a zatem czasu na pogaduchy brak.
Cieszę się, że z Oli ciut lepiej.
narazik :-)
Dzieki za wspomnienie na glownym watku o nas Bardzo to mile :tak:
Hej hej witam i ja - u nas porządki od rana, zakupy i spacer też już były.
Młody teraz od prawie godzinki śpi.

Walka wczoraj była zdecydowanie za krótka :-D:-D:-D osobiście znam Mariusza P - pracowałam z nim na Pływalni.
Wtedy to jeszcze miał takie fiu bździu w głowie - teraz trochę się zmienił, wydoroslał.

A Nejman chyba się przejechał trochę.

Za to podobała mi się wypowiedź Pudzianowskiego przed walką aby Nejman nie uciekał jemu z ringu, bo to nie boks a i tak go za nogę złapie.
Hehehheheeh .... no jeszcze dziś obejrzałam sobie parę razy walkę, bo jak już pisałam za szybko to się potoczyło.

Wiecie co - ja to chyba popadam w melancholię - dni krótkie i szare. Co prawa do południa była śliczna pogoda i słonecznie.
A teraz szaro i buro, czasem sypnie leciuchno śnieżkiem.
Zimno bo na minusie tempka.

Jakoś też nie czuję magii świąt - może to śniegu brak a może zbyt wcześnie ubrane na świątecznie witryny sklepowe i już się przejadło.

Nie wiem .... ale muszę coś zrobić z tym moim nastawieniem.

Dobra lecę dalej porządkować.
Madziu fajnie ze znasz Pudziana :tak:Zycze poprawy nastroju
Evelajna miłego szaleństwa :-)

a ja w przeciwieństwie do większości zero sprzątania, zero gotowania, żołądek i brzuch dalej mnie boli, po nospach trochę lżej
chyba jakiś maraton filmowy na wieczór sobie zapodamy, 2012 mam do obejrzenia i Pottera ;-)
No to zes mamuska zaszalala:tak:Wiecie co ja mam klawiature popsuta i mam kilka klawiszy wyciagnietych nie mam entera I dlatego musze pisac ciagiem Jak sie dorobie nowej klawiatury to juz bedzie mi sie lepiej pisalo :tak:Oliwka juz spi od 18.30 ciekawe jak dlugo pospi Wczoraj zasnela w szpitalu o 18.05 i z pobutkami wielokrotynymi ale na szczescie chwilowymi spala do 8,30:szok:Ciewakwe jak dzis pojdzie jej to spanie Prezenty kupione Zaraz wkleje fotke na watku swiatecznymDziewczyny jeszcze raz tutaj chcialam podziekowac za troske Czarnej i Magdzie za przekazywanie wiesci odemnie A wszystkim za cieple slowa i smsy Dobranoc

no, no, no Evelajna.... Przebojowa z Ciebie Kobita :laugh2:
Dorotka, śliczna Oliwcia usmiecha sie tak słodko ze zdjęcia :tak:
Właśnie skończyłam stroik ze świeżego świerku, który M. mi przywiózł dziś z lasu. dziewczyny, normalnie bomba: na zewnątrz od gorma śniegu!!!!! Więc jutro sanki z dzieciakami :)))))))))))))))) A może Pana Bałwana?
1698845pox41cuw02.gif

W każdym razie tego mi było trzeba. Teraz mogłabym siedzieć i gapić sie przez okno całą noc na ten puszek . Mmmmmm... Zrobiło się tak przyjemnie :-p:cool2::laugh2:

Czesc mamuski My niedawno wstalysmy Oliwka spala od 18.30 do po 8 Oczywiscie obudzila sie kilka razy ale zle nie bylo Kolo 5 juz uznala ze sie wyspala Ale po przebraniu i kilku lyczkach mleczka lezala grzecznie i usnela Dzis w planach tylko Ogarniecie mieszkania Musze sie wziasc za porzadki switeczne Zaczne od tego co nie widac czyli szafki itp A o 13 jade z niunia i znajomymi po zaswiadczenie dla mnie o niekaralnosci bo potrzebne mi to jet do tej nowej pracy Na szczescie jedziemy samochodem wiec spokojnie moge Oliwke wziasc ze sba Milego dnia

Witam!

Fajnie DOrotka, że jesteście w domku.
Ale jaka w końcu diagnoza?
Czy Was bez wypuścili?
I co z tymi wynikami kału???

A unas śniegu jak na lekarstwo, więc tylko wkurza, bo na sanki za mało.

Byliśmy wczoraj na 2012, więc się odmóżdżyłam troszkę :-)

MIŁEGO!

Pierniczki wyszły całkiem cąłkiem ale chyba drugą ture upieke bo te co mam jakos tak szybko nikną w oczach;-)

Nocka ok. Zostawiam Hance otworzone łóżeczko i sama do nas przyłazi. Wczoraj po południu nawet sama weszło do łóżeczka i sobie drzemkę popołudniową machneła:szok:. Mamuśka tv ogladała i w szoku była ze się nagle cicho zrobiło:-D

witam u nas nocka sobotnia z płaczami, ale winowajca to kolejna 4, więc już dwie czwórki w ostatnich dniach. Wczoraj też piekłam pierniczki, mieliśmy gości, a pozatym góra prasowania, dostałam @ i wczoraj dosłownie ledwo chodziłam. Dzis nocka udana, młody ogląda książeczke a ja myśle co tu dzisiaj robić śniegu jeszcze mniej niz na lekarstwo, tylko na samochodach troszke widać.
Dorotko a to zaświadczenie to chyba samemu sie pisze.

reklama
Cześć dziewczynki :)

U nas weekend boski. Byli u nas znajomi z Warszawy i z Legnicy chłopaki pojeździli sobie po górkach ja z małym w sobotę w domku za to wczoraj byliśmy z wizytą u znajomych w Lubomierzu też u znajomych i chłopcy zwiedzali okoliczne zamki a ja z koleżanką i jej dziećmi siedziałyśmy w domu a dzieciaki szalały. Troszkę poplotkowałyśmy i powspominałyśmy stare dobre czasy jako nie zamężne panny o 10 kilo lżejsze :-pDziś goście sobie pojechali a ja do roboty bo święta za pasem a w weekend kolejny zjazd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry