dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kurna ale mam klopot z kompem Po godziny go wlanczalam Nie chcial mi sie zalanczyc Wczoraj tez mialam taki problem Oj cos psuje mi sie komp I zla jestem przez to Oliwka spi Ja ogarnelam mieszkanie Porzadki switeczne od jutra albo od srody zaczne Martwic mnie zas zaczyna oliwka bo zas robi brzydsze kupki i nic jesc nie chce dalam jej smcte to mi ja zwymitowala Wmuszam w nia picie nawet ta szczykawka od lekow Jakas masakra Boje sie ze zas mi sie odwodni Jak wazyla prawie 10 kg to teraz wazy niecale 9 kg No nic poobserwuje sobie ja jeszcze dzis I zobaczymy co bedzie Goraczki brak i ona rozrabia tylko jesc nie hcce i te kupki Malena pytalam sie wczoraj lekarki to co jej bylo jaka diagnoza To powiedziala ze wszystkiego sie na wypisie dowiem Jakas masakra mowie wam oni chyba sami nie wiedza co jej jest Dobra ide cos porobic

:-) ale fajnie

Tylko muszę załatwić gałązki do ozdoby
Czyli tak: bilans -1, bo -2 za relacje a +1 za dobrą zabawę z dzieciakami na sankach!!!! Narazie:-(
Temperaturka w okolicach 10 na plusie. Słoneczko świeci. Zaraz idziemy z Tusiną posłać mały prezencik dla kolegi w Polsce.