reklama

Październik 2008

hey,
od rana, a właściwie nocy M. mnie straszy :szok: Boli go w podbrzuszu, wiec poszedł na pogotowie, ale nie wzial telefonu:wściekła/y:Paranoja, chodzę od okna do okna a jego ani sladu. Poszedl ok. 9. Jeszcze Radek ściągnął obrus ze szklaną wazą z owocami i pokaleczył się, na szczęście nie głęboko :baffled: Rety, dobrze, że to wciąż stary rok, bo na Nowy nie bylaby to dobra wróżba :dry: Do później :*

reklama
Hej
ja dziś mam lb, no powiedzmy lb, bo a to pranie, prasowanie, zaraz zabieram się za porządki w szafce młodego, bo jego kamizelki znaleźć nie mogę w tym barłogu :zawstydzona/y:.
Póki co spijam kawusię i planuję co Szymciowi na obiad zrobić.
Jejku, jak fajnie że już po świętach, nie lubię jeszcze tej martwicy poświątecznej na mieście, ale w połowie stycznia wszystko wraca do normalności :-).

Miłego dzionka mimo braku słonka :-D

czesc dziewczyny Ja tak szybko bo Oliwka jeczy i chce sie nosisc non stop Ja dzis nastroju nie mam cale Strasznie zla jestem bez kija nie podchodz :wściekła/y:Noc masakra 2 mnie meczy Oliwka daje poplaic Ide ja troche ponosisc bo ryczy strasznie Pozneij wejde :tak:MILEGO DNIA

Dziekuje dziewczyny za kondolencje

Cześć dziewczyny

Święta święta i po świętach. Ja chodzę jak zombi bo 2 noc już nie śpię.Kacper złapał zapalenie ucha i nie może spać, ciągle się budzi i płacze. Dziś w dodatku oddaliśy moczjego do analizy bo zmienił zapach na jakiś taki bardzo nieprzyjemny i nie wiadomo od czego, czy coś zjadła czy coś się przyplątało. Generalnie z wypadu sylwestrowego nici a ja marze żeby się wyspać. Może popołudniu jak M wróci z pracy wybiorę się na wyprzedażowe szaleństwo. Muszę kilka rzeczy kupić dla brzdąca bo mi z 86 zaczyna wyrastać.

Hello
ja sie melduje kawkowo
mlody spi, ja sniadanie jem.w zlobku nie jestesmy bo samochod sie zepsul i czekam az naprawia.
waga po swietach ta sama na szczescie wiec w sumie fajnie
a jak tam mikolaj u Was byl?

hej poświątecznie :-)
niedawno pojechali ostatni goście, czyli moi rodzice mam wreszcie czas na kompa ;-)
mała drzemie, T. po pracy poszedł na wódeczkę do chrzestnego Igi, Seba u kolegi a ja buszuję po necie
namówilismy rodziców żeby pojechali z nami latem w góry, fajny taki wspólny wypad, pod koniec stycznia zamawiam kwaterę
prezenciki fajne dostałyście, u mnie tez mikołaj był, nie jakiś super wypasiony ale praktyczny ;-)

hey, u nas nieciekawie, M. ma kamice nerkową, czyli kamień w lewej nerce, dostał silne przeciwbolowe, rozkurczające, kroplowkę, skierowanie do urologa i dietę. wypisali go do domu, ale jest blady jak sciana. martwie się o niego, teraz spi. Rozmawialam z mamą, ona się troszkę zna i powiedziala, że ten lek, co M. dali to narkotyk, podaje się go pacjentom przed operacją....:-( Jest mi źle.....

Witam sie i ja
matko niech te swiata sie skoncza bo nic nie robie tylko zre:wściekła/y::wściekła/y:

Moj poszedl po drozdze i mnie meczy zebym mu ciasto drozdzowe zrobila:wściekła/y:a jeszcze sernik nie zjedzony ehhh

Gosia zdrowka dla m

Moj dzis tez ma wolne -bank holliday:-D:-D

Ostatnia edycja:
I ja sie witam:blink: W koncu moj brzusio dzisia odpoczywa, bo mala glodowka od rana, trza sobie oczyszczanie strzelic po swietach, bo normalnie masakra:-) Chociaz i tak jest niezle bo calutkie pierwsze swieto spedzilam albo w lozku albo w wc, w 2 sw troche sobie juz pozwolilam ale tak ostroznie bo jeszcze mnie zoladek pobolewal, za to wczoraj istne szalenstwo:-D

Gosiak zdrowka dla m. , a jakie on dostal tabsy przeciwbolowe??

reklama
Hej ja do poludnia nie mialam nastroju Jak mama z Jasiem wrocili z zakupow to ja sie polozylam do wyrka Jakas zdolowana bylam Chyba ta @:-(

Ale pozniej poszlam sobie kupic kozaki Bo nie mam Ostatnio kupilam sobie buty za 10 zl ale to takie do biegania z Oliwka kolo domu Pozniej u fryzjera bylam A teraz mam farbe na wlosach

Jutro jade sama z Oliwka do katowic Tam sie spotkam ze szwagierka i jej synkiem i G przyjedzie po nas do Katowic A z tamtad pojedziemy do Myslowic do ojca Pogrzeb w srode o 9 rano Dlatego jade jutro z Oliwka

Zostajemy na sylwka u tescia Wrocimy w nowy rok
Nigdy ni lubialam tam jezdzic bo duzo alkoholu bylo I tesciowej nie lubialam Ale teraz jak jest taka sytuacja a nie inna to sie poswiece :cool2:

GOSIU zdrowia dla M 3 maj sie kochana

Dziewczyny wy juz z ta waga nie przesadzajcie Bo ja sie zaloze ze kazda dalej taka sama laska jest jaka byla przed swietami BAA nawet lepiej pewnie kazda wyglada :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry