magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie - po świętach a u nas zrobiło się biało i nadal sypie.
Co prawda silnego mrozu nie ma - w dzień było + 1 st. C a teraz coś około 0 albo ciut poniżej.
Wyprzedaże, wyprzedaże i jeszcze raz wyprzedaże .... byliśmy dziś i ... tyyyyyyyyleeeeeeeeeeeeeee ludzi.
Mąż oczywiście kupił spodnie i koszulę a ja nic
Dostaliśmy też propozycję na sylwka - u znajomych.
Chyba pójdziemy - co prawda z Sebciem, bo oni też "dzieciaci" ... ale lepiej bo nie sami w domciu.
Kreacji specjalnej też nie muszę szykować, wiec supcio.
Młody mi śpi a w dzień ciut marudny był - zęby wychodzą i wychodzą i jakoś ich specjalnie nie widać
Mogłyby się zdecydować już aby wyjść
Ja wciągam ostatnie kawałki sernika
oprzeć się nie mogłam hehehhehe.
Zastanawiam się jaki będzie nowy rok - co ciekawego przyniesie.
Ja to chciałabym zrobić sobie FCA i jakieś studia podyplomowe zacząć + kursy dodatkowe.
Ciekawi mnie czy dam radę.
Gosiu zdrówka dla męża.
Dorciu jeszcze raz [*] - pamiętaj o zmarłych źle się nie mówi.
Teściowa jaka była taka była a teraz trzeba godnie ją pożegnać.
Myślę, że dasz radę.
Mirella ja chciałabym namówić moją mamę na wyjazd na ferie w góry - co prawda m.in aby mama pilnowała ciut Sebcia a my byśmy pośmigali na nartach ze 2-3 godzinki.
Oczywiście teściowa też by pojechała, ale .... no właśnie jest ale - i jedna mama i druga ma psy na utrzymaniu.
Może uda się jednak przekonać i coś wykombinować.
A tak apropos wakacji, to ja mam ochotę na Turcję po raz 3
I teraz taniej jest kupić sobie wyjazd - bez objazdówki tylko 14 dni pobytu.
Ciepełko, woda lux - zabawa i dla nas i dla Sebcia.
Coś mnie żołądkowe sprawy też męczą - co zjadłam to za 30 min musiałam latać do łazienki.

Co prawda silnego mrozu nie ma - w dzień było + 1 st. C a teraz coś około 0 albo ciut poniżej.
Wyprzedaże, wyprzedaże i jeszcze raz wyprzedaże .... byliśmy dziś i ... tyyyyyyyyleeeeeeeeeeeeeee ludzi.
Mąż oczywiście kupił spodnie i koszulę a ja nic

Dostaliśmy też propozycję na sylwka - u znajomych.
Chyba pójdziemy - co prawda z Sebciem, bo oni też "dzieciaci" ... ale lepiej bo nie sami w domciu.
Kreacji specjalnej też nie muszę szykować, wiec supcio.
Młody mi śpi a w dzień ciut marudny był - zęby wychodzą i wychodzą i jakoś ich specjalnie nie widać

Mogłyby się zdecydować już aby wyjść

Ja wciągam ostatnie kawałki sernika

oprzeć się nie mogłam hehehhehe.Zastanawiam się jaki będzie nowy rok - co ciekawego przyniesie.
Ja to chciałabym zrobić sobie FCA i jakieś studia podyplomowe zacząć + kursy dodatkowe.
Ciekawi mnie czy dam radę.
Gosiu zdrówka dla męża.
Dorciu jeszcze raz [*] - pamiętaj o zmarłych źle się nie mówi.
Teściowa jaka była taka była a teraz trzeba godnie ją pożegnać.
Myślę, że dasz radę.
Mirella ja chciałabym namówić moją mamę na wyjazd na ferie w góry - co prawda m.in aby mama pilnowała ciut Sebcia a my byśmy pośmigali na nartach ze 2-3 godzinki.
Oczywiście teściowa też by pojechała, ale .... no właśnie jest ale - i jedna mama i druga ma psy na utrzymaniu.
Może uda się jednak przekonać i coś wykombinować.
A tak apropos wakacji, to ja mam ochotę na Turcję po raz 3

I teraz taniej jest kupić sobie wyjazd - bez objazdówki tylko 14 dni pobytu.
Ciepełko, woda lux - zabawa i dla nas i dla Sebcia.
Coś mnie żołądkowe sprawy też męczą - co zjadłam to za 30 min musiałam latać do łazienki.