reklama

Październik 2008

Hej

U nas dziś leje jak z cebra i wieje przy tym strasznie. mieliśmy na zakupy jechać ale przełożyliśmy to na jutro a dziś dwie głowy z długimi włosami do ściągania czarnego koloru mam więc na jutrzejsze zakupki będzie jak znalazł:tak:

Lenka ma drzemkę, zauważyłam , że odkąd razem śpią to Karolina bardziej się nią zajmuje i to sama bez proszenia, zabawia ją i zabiera ze sobą na górę jak idzie, uczy ją zjeżdżać na pupie ze schodów:tak: oby tak dalej, a rano jak się obudzą to śmieją się w pokoju i wygłupiają:tak::tak:
Oczywiście nie cały czas tak jest bo Karolina swoje humorki też ma:no:

Dorotka jak trzeba to trzeba, wiadomo, że takie czekanie to udręka ale miesiąc szybko zleci i będzie wszystko jasne;-)
Gosia współczuję tego bólu Twojemu M
Kasia my też Sylwka w domku spędzamy
Magda jak Ty tyle schudłaś to co to dla ciebie teraz jest 1 kg, pestka:-D;-)
Minisia a nasza zapomniała posypać jedzenie przed wigilią i tak kombinowała, że może jeszcze raz Mikołaj przyjdzie jak posypie:-D

reklama
Hej

U nas dziś leje jak z cebra i wieje przy tym strasznie. mieliśmy na zakupy jechać ale przełożyliśmy to na jutro a dziś dwie głowy z długimi włosami do ściągania czarnego koloru mam więc na jutrzejsze zakupki będzie jak znalazł:tak:

Lenka ma drzemkę, zauważyłam , że odkąd razem śpią to Karolina bardziej się nią zajmuje i to sama bez proszenia, zabawia ją i zabiera ze sobą na górę jak idzie, uczy ją zjeżdżać na pupie ze schodów:tak: oby tak dalej, a rano jak się obudzą to śmieją się w pokoju i wygłupiają:tak::tak:
Oczywiście nie cały czas tak jest bo Karolina swoje humorki też ma:no:

Dorotka jak trzeba to trzeba, wiadomo, że takie czekanie to udręka ale miesiąc szybko zleci i będzie wszystko jasne;-)
Gosia współczuję tego bólu Twojemu M
Kasia my też Sylwka w domku spędzamy
Magda jak Ty tyle schudłaś to co to dla ciebie teraz jest 1 kg, pestka:-D;-)
Minisia a nasza zapomniała posypać jedzenie przed wigilią i tak kombinowała, że może jeszcze raz Mikołaj przyjdzie jak posypie:-D

hehe dobra jest :tak:
moja wlasnie uciela sobie drzemke, ja gotuje obiedek ktorego nie bede jadla:-pnarazie zjadlam 1 marchewke, wypilam malutki jogurcik jakis dietetyczny w buteleczce jak actimel, zjadlam 2chlebki ryzowe i wypilam kawke :tak:postanowilam ze bede sie trzymac i kropka musze schudnac bo czuje sie jak slon!

Dokładnie Gosiu mam nadzieję, że bóle i przykre dolegliwości nie będą już niepokoić męża.

A ja poleniuszkowałam i mam zamiar dale to robić hehehhe a co.

Minisiu i Ulu :-D dzieci mają pomysły :-D

Gosia trzymam kciuki za M.
magdziunia może uda się znaleźć kogoś zaufanego do opieki nad pieskiem; ja też nie ukrywam że troszkę pod kątem opieki nad Igą namawiam rodziców na wyjazd ;-)
dorota długo te badania się ciągną ale pewnie tak musi być. Staraj się zachować spokój :tak: będzie ok
Ula fajnie tak patrzeć na relacje między rodzeństwem :-)

u nas dziś mrozik i słonko ale od razu lepiej się oddycha
muszę zrobić porządek w lodówie i na balkonie z resztek żarcia :cool2:
w Sylwka my też w domu, muszę jakieś filmiki przygotować, a do Seby przychodzi dwóch kolegów z klasy na całą noc, T. nakupował mnóstwo rakiet i innych wystrzałowych potworów, nie cierpię tego bo sie zawsze boję jak idą strzelać
widziałam dziś reklamę Knorra sos do kebaba z czymś tam jeszcze, wypróbuję na sylwestra, małolatom pewnie zasmakuje
a, Seba spytał mnie czy będa mogli z kolegami wypić po jednym małym piwie, zaskoczył mnie pytaniem, powiedziałam że jak koledzy będą mieli na kartkach od rodziców zgode to ok

Gosia trzymam kciuki za M.
magdziunia może uda się znaleźć kogoś zaufanego do opieki nad pieskiem; ja też nie ukrywam że troszkę pod kątem opieki nad Igą namawiam rodziców na wyjazd ;-)
dorota długo te badania się ciągną ale pewnie tak musi być. Staraj się zachować spokój :tak: będzie ok
Ula fajnie tak patrzeć na relacje między rodzeństwem :-)

u nas dziś mrozik i słonko ale od razu lepiej się oddycha
muszę zrobić porządek w lodówie i na balkonie z resztek żarcia :cool2:
w Sylwka my też w domu, muszę jakieś filmiki przygotować, a do Seby przychodzi dwóch kolegów z klasy na całą noc, T. nakupował mnóstwo rakiet i innych wystrzałowych potworów, nie cierpię tego bo sie zawsze boję jak idą strzelać
widziałam dziś reklamę Knorra sos do kebaba z czymś tam jeszcze, wypróbuję na sylwestra, małolatom pewnie zasmakuje
a, Seba spytał mnie czy będa mogli z kolegami wypić po jednym małym piwie, zaskoczył mnie pytaniem, powiedziałam że jak koledzy będą mieli na kartkach od rodziców zgode to ok

mirabelka oni maja po 14 lat i po piwie chca wypic:szok:najgorzej raz pozwolic ja tam nie jestem starej daty ale w tym wieku synowi bym nie pozwolila jednak ty sie tu nie pytasz co masz robic wiec nie odczytaj zle mojego postu :tak:poprostu jestem zdziwiona ja majac tyle lat nawet nie myslalam zeby spytac sie rodzicow o alkohol ale nie powiem lampka szmpana w sylwka byla :tak:

Mirabelka a ja to bym sie cieszyla ze Sebastian przyszedl do ciebie i zapytal, a nie robi tego po kryjomu:tak: I popieram, jak inni rodzice sie zgodza to piwko 0,33 nie zaszkodzi im napewno,ale lepiej zeby wipili to piwko pod nadzorem rodzica, niz gdzies w piwnicy czy na klatce, pewnie i tak juz wczesniej upijal "lyka" z piwka taty;-);-) Nie robmy sie znowu takie swiete:-p
A mnie zocha namowila na gofry...i tak sie do mnie smieja i kusza...chociaz po nauce literek powinna dostac szlaban a nie taka pyszna nagrode;-)

hey, u nas nieciekawie, M. ma kamice nerkową, czyli kamień w lewej nerce, dostał silne przeciwbolowe, rozkurczające, kroplowkę, skierowanie do urologa i dietę. wypisali go do domu, ale jest blady jak sciana. martwie się o niego, teraz spi. Rozmawialam z mamą, ona się troszkę zna i powiedziala, że ten lek, co M. dali to narkotyk, podaje się go pacjentom przed operacją....:-( Jest mi źle.....
o matyldo to się wycierpi twój chłopina
W
Dostaliśmy też propozycję na sylwka - u znajomych.
Chyba pójdziemy - co prawda z Sebciem, bo oni też "dzieciaci" ... ale lepiej bo nie sami w domciu.
Kreacji specjalnej też nie muszę szykować, wiec supcio.

A tak apropos wakacji, to ja mam ochotę na Turcję po raz 3 :-D
I teraz taniej jest kupić sobie wyjazd - bez objazdówki tylko 14 dni pobytu.
Ciepełko, woda lux - zabawa i dla nas i dla Sebcia.
:
Madziu fajnie tak ze znajomymi spedzić sylwka zawsze to jakas odmiana:tak::tak:. A gdzie jezdzicie do Turcji???

Dorota, peniw chca miec pewność zanim cos powiedzą. Trzymaj sie! Będzie dobrze.

A u nas dalszy ciag słodkiego lenistwa;-)
A wytrzezwiałaś juz po niedzieli:-p:-p:-p
Mirabelka lepiej niech przyniosą nr tel do rodziców i uprzedza o Twojej rozmowie:tak::tak::tak: Ja tam tez jestem przeciwna picia w tym wieku ale jakis LECH "bezalkoholowy" dlaczego nie;-)

Witam
Normalnie facet w domu a ja niepotrafie się odnaleść:-D:-D:-D nie to że mi przeszkadza ale jakoś jak jestem sama z dziećmi wszytko tak mam zorganizowane:tak::tak::tak:
Ehhh normalnie niby wszystko przygotowane juz do Sylwka a ja mam mieszane uczucia czy iść:sorry2::sorry2: Tylko szkoda tej kasy :nerd::nerd:

reklama
mirabelka zrobisz jak uwazasz :tak:napewno wiesz co jest dobre dla syna :tak:
Seba sie zapytal bo u niego w domu bedzie a pewnie gdyby szedl do kolegi moze by bylo inaczej bo nie kazdy rodzic zwraca uwage co sie dzieje z dziecmi sami zabaluja a dzieciaki samowola:no:
ee ja tam w kazdym razie nie pozwolilabym w tym wieku na piwo wystarczy raz pozwolic mysle ze troche za wczesnie aleto moje zdanie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry