malaulka
Podwójna mamusia
Hej
U nas dziś leje jak z cebra i wieje przy tym strasznie. mieliśmy na zakupy jechać ale przełożyliśmy to na jutro a dziś dwie głowy z długimi włosami do ściągania czarnego koloru mam więc na jutrzejsze zakupki będzie jak znalazł
Lenka ma drzemkę, zauważyłam , że odkąd razem śpią to Karolina bardziej się nią zajmuje i to sama bez proszenia, zabawia ją i zabiera ze sobą na górę jak idzie, uczy ją zjeżdżać na pupie ze schodów
oby tak dalej, a rano jak się obudzą to śmieją się w pokoju i wygłupiają

Oczywiście nie cały czas tak jest bo Karolina swoje humorki też ma
Dorotka jak trzeba to trzeba, wiadomo, że takie czekanie to udręka ale miesiąc szybko zleci i będzie wszystko jasne;-)
Gosia współczuję tego bólu Twojemu M
Kasia my też Sylwka w domku spędzamy
Magda jak Ty tyle schudłaś to co to dla ciebie teraz jest 1 kg, pestka
;-)
Minisia a nasza zapomniała posypać jedzenie przed wigilią i tak kombinowała, że może jeszcze raz Mikołaj przyjdzie jak posypie
U nas dziś leje jak z cebra i wieje przy tym strasznie. mieliśmy na zakupy jechać ale przełożyliśmy to na jutro a dziś dwie głowy z długimi włosami do ściągania czarnego koloru mam więc na jutrzejsze zakupki będzie jak znalazł

Lenka ma drzemkę, zauważyłam , że odkąd razem śpią to Karolina bardziej się nią zajmuje i to sama bez proszenia, zabawia ją i zabiera ze sobą na górę jak idzie, uczy ją zjeżdżać na pupie ze schodów
oby tak dalej, a rano jak się obudzą to śmieją się w pokoju i wygłupiają

Oczywiście nie cały czas tak jest bo Karolina swoje humorki też ma

Dorotka jak trzeba to trzeba, wiadomo, że takie czekanie to udręka ale miesiąc szybko zleci i będzie wszystko jasne;-)
Gosia współczuję tego bólu Twojemu M
Kasia my też Sylwka w domku spędzamy
Magda jak Ty tyle schudłaś to co to dla ciebie teraz jest 1 kg, pestka
;-)Minisia a nasza zapomniała posypać jedzenie przed wigilią i tak kombinowała, że może jeszcze raz Mikołaj przyjdzie jak posypie

narazie zjadlam 1 marchewke, wypilam malutki jogurcik jakis dietetyczny w buteleczce jak actimel, zjadlam 2chlebki ryzowe i wypilam kawke 
najgorzej raz pozwolic ja tam nie jestem starej daty ale w tym wieku synowi bym nie pozwolila jednak ty sie tu nie pytasz co masz robic wiec nie odczytaj zle mojego postu