Evelajna
Październikowa mama
Zaraz chyba pęknę - zeżarłam ... dużo różnych niezdrowych rzeczy ale szczegóły pominę;-) To się nazywa sprzątanie w lodówce.
Dorota spokojnie. Dziewczyny już napisały. Chociaż wydaje mi się, że strasznie tam kombinują z tymi badaniami.
Gosia o rany. Jeszcze trochę i wylezie skurczybyk. Biedny Twój m.
Kasia już nie mogę patrzeć na pranie.
Minisia się oczyszcza kawą;-)
Dzięki za link do usuwania reklam!
Mirabelka niezłe pytanie. Nie wiem czy bym się zgodziła, ale z drugiej strony lepiej pod okiem rodziców niż po krzakach. Tylko z seksem się tak nie da
Za oknem duje, leje więc żadne wyprzedaże mnie nie wyciągną z domu. Rozwieszę jeszcze pranko i do wieczora spokój. Może sobie w szufladach poukładam. Tuśka na pewno chętnie pomoże.
O! Albo w kominku sobie napalę.
Lubię mieć takie dylematy

Dorota spokojnie. Dziewczyny już napisały. Chociaż wydaje mi się, że strasznie tam kombinują z tymi badaniami.

Gosia o rany. Jeszcze trochę i wylezie skurczybyk. Biedny Twój m.
Kasia już nie mogę patrzeć na pranie.
Minisia się oczyszcza kawą;-)
Dzięki za link do usuwania reklam!
Mirabelka niezłe pytanie. Nie wiem czy bym się zgodziła, ale z drugiej strony lepiej pod okiem rodziców niż po krzakach. Tylko z seksem się tak nie da
Za oknem duje, leje więc żadne wyprzedaże mnie nie wyciągną z domu. Rozwieszę jeszcze pranko i do wieczora spokój. Może sobie w szufladach poukładam. Tuśka na pewno chętnie pomoże.
O! Albo w kominku sobie napalę.
Lubię mieć takie dylematy

i jak suknia po przeróbce?
na czarną w takiej sukni to sama bym chętnie popatrzyła :-)