reklama

Październik 2008

Zaraz chyba pęknę - zeżarłam ... dużo różnych niezdrowych rzeczy ale szczegóły pominę;-) To się nazywa sprzątanie w lodówce.:tak:

Dorota spokojnie. Dziewczyny już napisały. Chociaż wydaje mi się, że strasznie tam kombinują z tymi badaniami. :no:
Gosia o rany. Jeszcze trochę i wylezie skurczybyk. Biedny Twój m.
Kasia już nie mogę patrzeć na pranie. ;)
Minisia się oczyszcza kawą;-):-D Dzięki za link do usuwania reklam!:tak:
Mirabelka niezłe pytanie. Nie wiem czy bym się zgodziła, ale z drugiej strony lepiej pod okiem rodziców niż po krzakach. Tylko z seksem się tak nie da:sorry2:

Za oknem duje, leje więc żadne wyprzedaże mnie nie wyciągną z domu. Rozwieszę jeszcze pranko i do wieczora spokój. Może sobie w szufladach poukładam. Tuśka na pewno chętnie pomoże.
O! Albo w kominku sobie napalę.
Lubię mieć takie dylematy:happy2:

reklama
dzięki dziewczyny za opinie :tak: oj zaczynają się dylematy i trudne pytania wieku dorastania :sorry2:
na razie ustalilismy że żadnego % nie będzie, bo co innego dać młodemu parę łyków piwa czy szampana w naszym towarzystwie (sama "odpijałam" od taty piwko czy wino ;-)) a co innego brać odpowiedzialność za pozostałych młodzieńców

Hey, zostaliśmy przyjęci do Giżycka, to jakieś 50km od Olecka, na urologię. M. tam został, ja z dziećmi wróciłam, ale mialam po drodze pelne gacie, bo droga śliska, a jeszcze złapałam gumę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jutro znowu jedziemy zawieść M. jakieś rzeczy, typu szczoteczka, ręcznik itd. O tyle jestem spokojna, że porobią mu badania i zawsze dostanie coś silniejszego na ból....

Gosia dobrze że jest pod fachową opieką :tak: najgorzej siedzieć w domu i czekać czy ból znów przyjdzie czy nie
czarna a gdzie na Sylwka uderzacie? bo chyba zapomniałam :zawstydzona/y: i jak suknia po przeróbce?

Mirabelka Czarna przyjezdza do mnie na sylwestra, dlatego ta nowa suknia, solarka, buty torebka..:-D:-D:-D:-D:-Dzartuje oczywiscie;-)

Jak kamienie sa jeszcze w nerce to mozna je rozkruszyc, ale jak juz schodza to sie nie da juz, a przeciwbolowe to pewnie dlatego ze strasznie boli:tak:

M. ma złogi w lewej nerce. USG wykazało, że ok 7mm. Nie wiem, jak mu to bedą kruszyć, może farmakologicznie lub ultradźwiekami. A wysikać i tak musi, tylko, że nie taki duży, a kilka do kilkunastu małych. A ten ból to kolka nerkowa. Jak go dopadło dziś rano w domu, to zrobił się blady jak trup :szok: Dostał znowu Dolargan (jest lekiem narkotycznym, pochodnym morfiny, działa przeciwbólowo i rozkurczowo. Podawany jest dożylnie lub domięśniowo). ok, nie truję Wam, pewnie w głowach już macie gotowy plan na Sylwka :)
Buziam Mamuski :**************************

reklama
Witam wieczorowo - oczywiście zabrałam się za okrzątnięcie kuchni i poprasowałam ciuszki.

Gosiu zdrówka dla męża.

Czarna - preferuję kurort Alanya - tam jest pięknie, plaża szeroka i piaszczysta.
Ja osobiście zakochałam się w tym miasteczku.

Parę lat wcześniej zjechałam prawie pół Turcji - widziałam tyle ciekawych miejsc i było super.

Zmykam do mojego marudy - chyba czas kąpieli nadszedł, bo kolacyjkę już jadł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry