czarna79
Fanka BB :)
Mirabelka Czarna przyjezdza do mnie na sylwestra, dlatego ta nowa suknia, solarka, buty torebka..zartuje oczywiscie;-)
Jak kamienie sa jeszcze w nerce to mozna je rozkruszyc, ale jak juz schodza to sie nie da juz, a przeciwbolowe to pewnie dlatego ze strasznie boli![]()
oj wy głupoleno myślę że Jackowaty byłby zadowolony z takiego sylwestra ;-)na czarną w takiej sukni to sama bym chętnie popatrzyła :-)

Mirabelko suknia po przeróbce o wile lepiej leży i lepiej sie czuje

bo wczesniej jakby wieszak z tyłu miała włozony a miseczki miałam na wysokosci pach
A idziemy do lokalu;-)
Gosia przestan nie trujesz;-) jak masz ochote i potrzebe piszM. ma złogi w lewej nerce. USG wykazało, że ok 7mm. Nie wiem, jak mu to bedą kruszyć, może farmakologicznie lub ultradźwiekami. A wysikać i tak musi, tylko, że nie taki duży, a kilka do kilkunastu małych. A ten ból to kolka nerkowa. Jak go dopadło dziś rano w domu, to zrobił się blady jak trupDostał znowu Dolargan (jest lekiem narkotycznym, pochodnym morfiny, działa przeciwbólowo i rozkurczowo. Podawany jest dożylnie lub domięśniowo). ok, nie truję Wam, pewnie w głowach już macie gotowy plan na Sylwka
Buziam Mamuski :**************************

na czarną w takiej sukni to sama bym chętnie popatrzyła :-)
Dostał znowu Dolargan (jest lekiem narkotycznym, pochodnym morfiny, działa przeciwbólowo i rozkurczowo. Podawany jest dożylnie lub domięśniowo). ok, nie truję Wam, pewnie w głowach już macie gotowy plan na Sylwka 
, a Martynie ekspres do kawy i wyciskarkę do cytrusów na baterię (teraz to mam w domu mały super market i sklep agd w jednym, bo od nas i niechcący od mojej szwagierki dostała takie warzywa, hamburgery, keczupy i takie tam i tego w sumie jest 200 szt