reklama

Październik 2008

mirabelka ale mi slinka cieknie na te twoje menu:-D:-D
ja spedzam sylwka zm wiec bedzie tylko gyros no i bigosik aa no i %%:-D:-D:-D
ale ciesze sie bo w swieta drzwi sie nie zamykaly wiec sylwek na spokojnie romantycznie
zreszta nawet jakbym miala ochote na jakis bal to dupa bo nie mam z kim dzieci zostawic ale za rok planujemy swieta w pl to i moze sylwek na balu jakims;-)

a co do spacerku niech tylko u nas odpusci lod z chodnika to ide z mloda na spacer bez wozka wlasnie :tak::tak:

reklama
No i tak naparza za oknem, że można sobie zakupy przez internet robić.
Pojadę tylko taksą po zasiłek (he he, bezrobotny w Irlandii:-D) i pogrzebię w mojej szafie.

Agamir po dzieciach widać jak czas leci:-) Gratuluję cudnego Maksia.:tak:
Anula
strasznie to niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że terapia się powiedzie.
Mirbelka czerwone buty wrócą wkrótce do łask:happy2:

Ja coś ze zdjęciami jestem na bakier - wstawię dzisiaj fotki z wigilii, bo aż wstyd!
Do wieczorka. Lecę na pocztę.

czarna jak byście chcieli czerwone zarąbiste buty dla M. to mogę podesłać gołębiem ;-) żartuję, ale mój T. kupił sobie na sylwka dwa lata temu czerwonokrwiste eleganckie buty skórkowe i raz ubrał na sylwka bo gdzie potem w nich chodzić? i sobie leżą, może Seba na jakiś bal przebierańców założy ;-)

my dziś odwaliłyśmy długi ślimaczy spacer bez wózka, wesoło było ale mam całą lewą nogawkę w błocie jak już się pannie odechciało chodzenia i musialam tachać :happy2:
myślę sobie co tu innego na jutro do żarła wymyślić i wymyśliłam sałatkę z tortellini, pierwszy raz zrobię więc może macie jakąś sprawdzoną? oprócz tego kebab z Knorrem (jak dostanę w sklepie) i zapiekankę makaronową o raz na ciepło bagietki z masłem czosnkowym
kurde ile ja mu gadałam aby miał czerwoną koszule:-D:-D:-D buty już by nie przeszły:-D:-D:-D:-D
U nas nie ma szans na takie spacerki zimno i ślisko :dry::dry:

nudyyyyyyyyyyyy

A ja dziś zaserwowałam sobie dzień w kuchni - paszteciki, rybka po grecku, sałateczki także na jutro w sam raz :-D

Czarna jak ja namawiam swojego małża na czerwoną koszulę to on nie i nie - a ma ciemniejszą karnację, ciemne oczy i włosy więc byłby sexy.
:baffled: ale co tam.

Najważniejsze, że się udało.

Agamir takie niespodzianki są najfajniejsze.
A i życzę abyś już nie musiała iść pod nóż i wszystko się tam zagoiło samo.

Mirella zazdroszczę spacerku - u nas młody lekko kaszle więc nie wychodzimy.
Nie wiem czy to nie przez zbyt suche powietrze.

U nas za oknem zaczęło się już powoli robić kolorowo - sylwester jutro a kanonady już.
Mnie tam byłoby szkoda kasy na wystrzały dzień przed - zostawiłabym sobie na ten najważniejszy dzień.
Osobiście lubię patrzeć na takie atrakcje ale z daleka - mam przykre wspomnienia i teraz wolę być ostrożniejsza.

Hej baby.

U nas zimno i ślisko. Zamiast sie dietowac to sie dalej napycham - moze to przez zblizajaca sie @. Na domiar złego marzy mi się
redds1.jpg

A ja też już dziś popracowałam w kuchni, zrobiłam galaretki i leczo, jutro upiekę orzechowca, bo makowiec dziś kupiliśmy i wystarczy. Do tego śledzik i dla M krewetki zrobię bo ja tego nie znoszę:no:
Szampan już też w lodówce się chłodzi na jutro:tak:
Magdziunia a tutaj nie ma żadnych fajewerków w sylwestra, no może jedną lub dwie gdzieś i to wszystko.... a w PL to tak pięknie jest o północy:tak:
Czarna oj to M będzie sexi wyglądał:tak:
Minisia nasza co dzień prawie spaceruje po osiedlu z Karoliną, lata za kotami:-D
Evelajna i była dziś "dola"?? bo mój M nic nie dostał dziś i jutro musi iść do biura to wyjaśnić:no:

Ula no tutaj jest pięknie i tak głośno ... mam nadzieję, że Sebcio nie obudzi się z płaczem.

A krewetki, kalmary, kraby ... no wszelkie owoce morza uwielbiam :-p:-D
W końcu to afrodyzjaki.
Ja skusiłam się na sałatkę z ryżu, tuńczyka, kukurydzy, papryki i koperku.

Kaka powiadasz, że się opychasz .... ja też hehehhehe.
Ale to ostatnie godziny tego opychania się.
Od stycznia zero słodyczy, więcej warzyw i będzie cacy.

A gdzie reszta dziewczyn?

Lecę na stryszek wywiesić pranko a później skuszę się na .... pomarancz - tak pięknie wyglądają na paterze :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry