reklama

Październik 2008

szampan.jpg

W Nowym 2010 Roku życzę
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości.

[video=youtube;6K0L0lrRbRI]http://www.youtube.com/watch?v=6K0L0lrRbRI&feature=related[/video]
fajerwerki.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja się sylwestrowo.

Kaka jesteś niesamowita - no to poprawiłam sobie humorek :-D

Dziewczyny ja też składam Wam życzonka:

Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełnieniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia​

A tak na poważniej to:

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.
Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,
a przede wszystkim morze miłości.​

Gdzieś daleko na wschodzie już dawno świętują Nowy Rok a u nas za parę godzin będzie ta jedyna, niepowtarzalna, wyjątkowa i bardzo kolorowa noc w roku.

Wszystkiego najlepszego.

Evelajna, czarna i inne dziewczyny imprezujące życzę szampańskiej zabawy do rana,
wszystkim pozostałym udanych spotkań domowych :-):tak:
a wszystkim życzę mnóstwo szczęścia, miłości i radości w nadchodzącym Nowym Roku :-):-):-)

dziewczyny i jeszcze takie jedno życzenie mam dla nas - żebyśmy w tym roku się spotkały w jak największym gronie, gdzieś na weekend w środku Polski, z naszymi maluchami, fajnie by było :cool2:

Iga zrobiła mi dziś prezent, marudzi i tylko ze mną chce siedzieć więc T. kucharzy ;-) przygotował juz mięsko na kebab, upiekł łososia, pokroił warzywa, teraz wstawia ziemniaki

Kochaniutkie ostatni post w tym roku:-p:-p:-p
My powolutku sie zbieramy do moich rodziców a potem wiadomo:-p:-p:-p
Mirabelko i Ja nam życzę tego spotkanka:tak::tak:

Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.
97.jpg

oj dziewuszki te co baluja i te co maja impre w domku zazdroszcze wam bo my sami spedzami w sumie nasz wybor ale ale na impreze do znajomych bez zmartwienia o dzieci albo na bal to bym poszla ehhh...:sorry2::sorry2::sorry2:

Kochaniutkie ostatni post w tym roku:-p:-p:-p
My powolutku sie zbieramy do moich rodziców a potem wiadomo:-p:-p:-p
Mirabelko i Ja nam życzę tego spotkanka:tak::tak:

Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

97.jpg
czarna!!!!!!!!!!!!!udanego sylwestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i rob foty zeby sie potem pochwalic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hey Laski, wpadłam napisać, że mi oddali ze szpitala M.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez kamienia w środku :-D Bedziemy balować (delikatnie ... ;) ) z dziecmi . Buxka i spełnienia marzeń na ten Nowy 2010 Rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snieg.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry