reklama

Październik 2008

Gosia suuuuper :-)

u nas już strasznie głośno od wystrzałów, koty się pochowały, Iga marudzi jak nigdy, nie chce sukienki ani kapci, za to chce widelec metalowy
włączę jej jakieś ulubione piosenki, może pomoże ;-)

reklama
Hehhee i u nas Sylwester w domowych kapciach;-) I jakoś mi nie zal wielkiem iprezki, dawno nie mieliśy czasu dla siebie.
A za mna ciagle chodzi ta piosenka Abby...

No i Hanka też marudzi. Odmówiła zjedzenia 2 posiłków za teraz sucha bułe szamie.

Dorotka się dzis nie odezwała?? Dziwne...chyba wszystko ok??

No to i my zaczynamy imprezke, ide sie jakos przebrac w ladne ciuszki,narazie wysypalam miske chipsow to wcinamy wszyscy a niedlugo jakas kolacyjka potem ciasto i salatka noi winko do tego:tak:

Tez mi troche szkoda ze sami w domu, ale coz zrobic, mysle, ze bedzie fajnie:tak:

Gosia super, ze meza masz juz w domku:tak:
Mirabelka a na naszym osiedlu tak cicho jakby w domach nikogo nie bylo tylko widac, ze swiatla sie swieca:no:

Witajcie - u nas też już głośno na dworzu.

A ja dostałam rozstroju żołądka :baffled: nie miało kiedy przyjść.

Zmykam do łazienki przyszykować się i śmigamy :-D
Szampańskiej zabawy laseczki :-D

Gosiu wspaniała wiadomość :-)

My z ma pijemy drineczka moi rodzice sie bawia a tescie na skypie czuwaja:-D:-D

dzieci szaleja a zaraz kolacyjka kielbaska, gyros bigosik potem ciasto i winko no i szmpanek na toast:tak:

my już po kolacji, polecam kebab Knorra ;-) właściwie to cały czas coś podjadamy i zaraz lampkę wina spiję :-)
chłopaki w pokoju, nawet cicho siedzą
magdziunia miłej imprezki :tak:
Kaka też pomyslałam o Dorocie wieczorem, mam nadzieję że szybko się do nas odezwie :tak:
Ula na pewno będzie fajnie :tak: ale dziwnie bez wystrzałów, w sumie to jedyne co ja lubie z sylwestra ;-) wystrzały i kolorowe niebo, tylko boję się jak Seba idzie strzelać
minisia to gorącą linię z teściami macie ;-) ja zrodzicami przez skype niedługo pogadam

no to zakładamy klub imprezowiczek w domowych kapciach :-);-) ale jak byście widziały w jakich ja jestem kapciach :szok: jutro wkleję fotę, dostałam je od teściowej pod choinkę
zdrówko dziewczynki !!!:-)

Anula tak mi przyjro i ja mam nadzieję, że leczenie przyniesie dobry efekt - trzeba wierzyć
Agamir pomyślnych wieści życzę!
Minisia my też w domku z wyboru i mi jakoś nie żal chociaż też bym sobie poszalała.

Dzieci właśnie zasnęły. Zaraz przyszykujemy jedzonko i jakiś filmik włączymy. Brządce kaszlą więc do sąsiadów nie pójdziemy, bo co z tego, że mam nanię jakbym co chwilę musiała latać żeby picie podać więc siedzimy w domku. Strój - dresowe spodnie i koszulka - u mnie taki temat :-D

Wszystkim balującym życzę udanych imprezek tych w szerokim, wąskim i bardzo kameralnym gronie.
A mojej siostrze na kolędzie ksiądz złożył takie życzenia i ja Wam tego też życzę

Oby nadchodzący Nowy Rok był lepszy od poprzedniego i gorszy od następnego!!!

Do zobaczenia w Nowym Roku, a ja mam jutro nockę :baffled:

Dorotka widze ze bylas dzis aktywna wiec sie nieukrywaj bo sie martwimy pisz co slychac:tak::tak:

a ja galowy stroj :D
rajstopki kabaretki i tunika ktora robi za mini :DD co by oslodzic mezowi sylwestra :)

Ostatnia edycja:
Dzieci właśnie zasnęły. Zaraz przyszykujemy jedzonko i jakiś filmik włączymy. Brządce kaszlą więc do sąsiadów nie pójdziemy, bo co z tego, że mam nanię jakbym co chwilę musiała latać żeby picie podać więc siedzimy w domku. Strój - dresowe spodnie i koszulka - u mnie taki temat :-D

A nasza ani mysli isc dzis do spania, gania po domu w pizamie i marudzi bo wszystko chce:no::no:

A stroj mamy taki sam tyle ze ja mam jeszcze golf zeby mi zimno nie bylo:tak::tak:
no to zakładamy klub imprezowiczek w domowych kapciach :-);-) ale jak byście widziały w jakich ja jestem kapciach :szok: jutro wkleję fotę, dostałam je od teściowej pod choinkę
No to czekamy na foty:tak::tak:
a ja galowy stroj :D
rajstopki kabaretki i tunika ktora robi za mini :DD co by oslodzic mezowi sylwestra :)
A ty zes sie wylamala ze strojem:-D:-D
Ja sie pytam M czy sie przebieramy a on zdziwiony "a po co???" no to jak nie to nie:-)

reklama
my też luzik, w dżinsach i t-shirtach, ja z tą różnicą od M. że mam t-shirt z dużym dekoltem ;-)
minisia na pewno super wyglądasz :tak:
dorotka pisz tu nam szybko co u Ciebie!! :tak:
Kasia my też zaraz film wrzucamy, mam Prawo Zemsty, ponoć niezły sensacyjny, a na taki mam ochotę, albo thriller jakiś, i jeszcze coś o duchach mam, ale o po 24 ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry