reklama

Październik 2008

reklama
kaka ja też chce
gosiu zdrówka dla M
Dziewczyny czekam na foty z sylwków, my siedzimy w domku ze znajomymi, miałam robić swoje skrzydełka, ale dziś siadł mi piekarnik, za to waga zaczeła działać więc jutro wskakuje. Ja dziś miałam kolejny dzień z cyklu nie wiem jak się nazywam, ale płytki już są, lampy na góre też, tylko na przedpokój na karnisze czekamy, farby mamy duluxa, młody będzie miał mglisty poranek, przedpokój biała czekolada, a my cytrynowy sorbet. cały czas latam góra dół sklepy, ale koniec coraz bliżej, po nowym roku malowanko, schody, płytki, odpoczniemy kilka dni i 4 startujemy z robotą dalej, a myślałam ze odpocznioemy przez święta, może w ten wekend nam się uda, pojutrze nasza 10 ta rocznica, ciekawe czy M zapomni.Ale dzisiaj byliśmy na saneczkach w lesie i ulepiliśmy bałwana z młodym:-) Jakbym jutro nie miała jak wpaść to zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku

Ostatnia edycja:
Kaka no plan świetny :-D

Ppatqa ależ ty zaganiana jesteś;-) zwolnij trochę kobieto!!

A mi się już jedna galaretka w najmniejszej miseczce ścięła i zaraz ją spróbuję:tak:

Fantastyczna wizualizacja noworocznych postanowień:-D:-D
Ula kasa odebrana. Hmmm, nie wiem czemu Twój m nie dostał. Oj i jutro będzie cicho - najbardziej szalona noc w roku to tutaj Halloween. Wtedy to się działo. Pamiętam jak dwa lata temu znajomi do nas przyszli sylwestrować i po północy wyskoczyliśmy z zimnymi ogniami za bramę, żeby sobie wszystkiego dobrego z sąsiadami pożyczyć, a tu... cisza, w oknach ciemno, nawet jednego "bum!" nie było. Postaliśmy chwilkę i poczłapaliśmy do domu:happy2:
Kupiłam legginsy, czarną długą do kolan bluzkę i wyjechaną kamizelkę w złote cekiny. Plus wielgachne złota koła w uszy. W przymierzalni parskałam ze śmiechu. M pójdzie w jeansach, biały podkoszulek w spodnie i pasek do tego. Czarna marynarka, czarne buty garniturowe i... białe skarpetki:-D Chyba, że jutro coś upatrzę jeszcze.
A gdybym nie zdążyła z życzeniami, to:

Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Sylwester.jpg

Hello Ladies!!!!
No to dziś wybija godzina ZERO!
Wszystkich mających czas i ochotę obchodzenia Sylwestra życzę jak najwiecej pozytywnych mocnych wrażeń w Nowym Roku!!! A reszta jakos się ułoży:sorry2::-p:-D
sylwester1-.jpg

około południa jade do M.Pewnie już będzie po zabiegu, ale nie wiadomo do końca, jakie dadzą mu znieczulenia, ogólnie czy od pasa w dół.
Mały szaleje od 6 rano, nie chce nic, tylko ciągle włazi w okno i wali w szybę :baffled:
Miłego dnia Mamusie!!!!!

Pati, a tak wczoraj o Tobie myslałam, gdzie jesteś? A Ty przecież jak zwykle "latasz".... Buźka :*****

Pati wam się coś pomieszało okres świąteczno noworoczny to czas laby i wypoczynku a u was jak zwykle na opak:-D:-D U was juz 10 rocznica:szok::szok::szok::szok:

Gosia ehhh to zapewne go nie wypuszczą dzisiaj:-(:-(

Evelajna normalnie jak czytam Twoje posty to zazdrość mnie ściska:-p:-p Kurde te imprezki z pomysłami ahhhh

Mirabelka no no no menu bajeczne aż mi kwasy żołądkowe dają znać o sobie:tak::tak: Co do tych potraw z pomysłów itp ja już się wycwaniłam i przygotowuje mięsko na kilka godzin wcześniej co by przeszło przyprawami:tak::tak:

Witam w ostatnim dniu tego roku:-p Ja właśnie spijam kawkę i zaraz lece do fryzjera:cool2::cool2::cool2: Kurde nie wiem jak upiąć włosy mam nadzieje ze sama coś wymyśli co prawda mam pewna koncepcje ale zobaczymy:tak::tak:

Dzien doberek:-) U nas poki co nuda, zaraz zabieram sie za sprzatanie, zocha dupe truje mi odkad otworzyla oczy kiedy na tego sylwestra idziemy:-D
Jacek z tesciowa pojechali nas w koncu zameldowac bo juz jakis czas bez meldunku jestem ja i dzieci:baffled:
Potem szybko naszykuje zarelko, i jacek zawiezie juz zoche do znajomych a my dopiero jedziemy jak maly zasnie, pewnie jak na zlosc zasnie baaaardzo pozno (oby nie;-))

Kaka ty jestes walnieta bardziej ode mnie:-p:-p:-p:-p
Patrycja ja przy twoim tepie zycia chyba z 50 kg bym juz wazyla:tak:
Czarna a ja czekam na fotke w sukience i fryzurze:tak:

No i dziewczynki nie wiem czy jeszcze cos dzis skrobne wiec zycze wam, waszym dzieciaczkom duzo zdrowka i milosci w tym Nowym Roku:tak:Dzisiaj Zabawy az do rana bez kaca, a przez reszte roku samych dobrych wiesci :tak:Mao zmartwiem i wytrwania w postanowieniach noworocznych:tak:

Wpadam złozyc życzenia:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OBY ROK 2010 BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ POPRZEDNI!!!!!!!!!!

A my chyba jedziemy ze znajomymi pod domek niedługo :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry