reklama

Październik 2008

Witam
i zycze wszystkim najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
wszystkie pewnie kaca lecza:-pja sie probuje zebrac w sobie bo po malego musze jechac do mamy a czuje ze troche mi szumi jeszcze:baffled:
a mi sie stary rok super zakonczyl.wczoraj dostalam wreszcie prace. w PEPCO:-p:cool2:hihi moj ulubiony sklep.na 1/2 etatu wiec baaardzo sie ciesze:tak:jutro ide umowe podpisywac:tak:
baj baj
Asiu gratulacje.

Witam sie styczniowo:-) Troche niewyspana jestem, ale po szalenstwach na sniegu z robalami troche mnie orzezwilo:tak:pewnie znowu wieczorem zasnac nie bede mogla.
Jutro jedziemy do moich rodzicow i wracamy w poniedzialek...
W domu atmosfera paskudna, z jackowatym od wczoraj jestesmy popsztykani, dzisiaj tesciowa doprowadzila mnie do szalenstwa, a wczoraj tesc swoimi tektami..ale szkoda gadac poprostu...
Sylwester udany, wrocilismy piechotka o 3 nad ranem, zocha zostala u znajomych na noc, dzisiaj rano jacek po nia pojechal. Jedzenie pierwsza klasa, tance tez byly, kac nie meczy wiec nowy rok przywitany tak jak byc powinno;-)
Zaraz bede z zocha robic gofry;-)papa
Madziu ja też popsztykałam się z małżem swoim - wrrr .... racja szkoda gadać.
Ale odzywa się do mnie - przejdzie mu i mi do jutra.

Ja przyjechałam do rodziców i zostałam na noc - wcześniej zaliczyliśmy spacerek z Sebciem po lesie - pięknie ośnieżony, saneczki ... miodzio po prostu.

U nas młody przespał imprezę i nawet nie obudziły go wystrzały.
Mieliśmy iść do znajomych, ale mój żołądek jednak się zbuntował ... cóż.
Ale w domciu też fajnie - zmęczony to człowiek kładzie się bez problemu.

Dobra lecę na inne wątki i spać :-D

reklama
A ja obrzeram sie pizza i moja diete diabli wzieli wrr
ale od jutra znowzaczynam :tak:poraz setny :-D:-D

ogladalyscie film UPROWADZONA??polecam suuper film!o ojcu ktory leci do Paryza odnalezc swoje porwana corke!

Małaulka u mnie zamiast golfa - polar pod ręką :happy2:
Asiu moje gratulacje :tak: Nie ma to jak szczęśliwie rozpoczęty Nowy Rok :cool2:
Magdasf gratuluję udanej imprezki
Ppatqa toście sobie odespali, lae zazdroszczę :tak:
Kaka to się mąż postarał i tak będzie cały rok :tak::-D
Czarna cóż począć, człowiek nigdy nie wie na co trafi - dobrze, że nastrój masz ok, bo chyba towarzystwo było w porządku :confused:
Minisia i jak z fajerwerkami? były, czy też cicho, jak u Evelajny?
Magdziunia zdrówka, bo te wstrętne wirusy i bakterie ni w ząb się na kalendarzu nie znają :baffled:

Ja właśnie jestem na nocce. Zaraz się kładę i do 6 troszkę pośpię.
U nas domówka, jak najbardziej udana. Obejrzeliśmy Vinci - M nie widział, a ja lubie. Potem toast, a dzieciaki spały jak susły, chociaż ich okno jest po stronie klatki schodowej i waliło i dudniło, a tu nic :sorry2: Skorzystaliśmy i zeszliśmy wyvcałować się z sąsiadami. Potem lekkie ogarnięcie pokoju i o 1:30 już spaliśmy :-) Kochane dzieci jednak mają w sobie krztę uczuć wyższych i dały pospać do 7:50 :cool2: - istny szał :-D
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Nowy Rok przywitaliśmy szampańsko. Znaczy się ja ino łyczek, bo prowadziłam. A też się zaoferowałam szalona, a w międzyczasie śnieg spadł, ulice zamarzły a tu opon zimowych nie ma więc jechałam wystrachana.
Imprezka była suuuuper. Brakowało mi takiej biby. Patuśka padła m na rękach koło 2 w nocy i wtedy się zebraliśmy. No i spała dzisiaj do południa razem z nami:-D:-D:-D
Ja to jestem wyrodna matka - tak dziecko biedne szlajać po imprezach:cool2:

Gosia fantastycznie Cię lekarze zaskoczyli. :tak: I Sylwek był z m. Super!
Mirabelka a co tak Igę do widelca ciągnie?:-)
Magdziunia brzydko Cię brzuch w konia zrobił:baffled: Już lepiej?
Asia gratulacje!!! To się nazywa "wejść z buta w Nowy Rok":tak:
Czarna normalnie reklamacje jak nic składać. Ehhh, może powinni pobrać u Ciebie lekcje organizacji?;-):tak:
Patrycja Najlepsze życzenia na 10-tą rocznicę! Aż zaczęłam gorączkowo myśleć kiedy my mamy rocznice poznania się i zaręczyn. Ups.
Minisia pożyczałaś czy w tv leciało? Bo repertuar przeleciałam ale nie znalazłam. Czyje to? Ja lubię takie filmy.
Kasia
kochane brzdące. mają doskonałe wyczucie czasu:tak::-D U nas jako rzekłam było cicho... I śniegowo!:-)

A nas zasypało śniegiem. Współpracownicy m dzwonią się tłumaczyć, że nie mają jak dojechać do pracy "bo ślisko", "auto zamarzło", "pociągi nie jeżdżą" a jest -5 :happy2: Na przyszły tydzień zapowiadają mrozy do -15 i słyszałam, że stawiają wszystkie służby w stan pogotowia. Może ogłoszą jakąś klęskę żywiołową i zamkną wszystko? Ale byłoby super. Byle nam tylko rury nie popękały, bo wszystkie lecą po zewnętrznych ścianach domów:szok:

Idę pooglądać zdjęcia i wrzucić oś od nas.

witam my zaraz na spacerek mykamy, a u nas znowu snieg pada, więc już nie pamietam kiedy taaka zima była. Na śniadanko były gofry bo jesteśmy tak zasypani ze nie ma jak do sklepy jechać
minisia ogladałam super film, to na hbo czy canalu leci
evelajna jejku do 12 ale fajnie
kasia dobrze ze możesz przespać się na nocce

Hey Mamuski!
Od rana sie krzatam. m. pojechał na działkę, dalej ocieplać poddasze, dzieciaki mi robią małe zamieszanie, ja sprzątam, piorę, piekę ciasto, przygotowuję żarełko na obiad i tak mi jakoś sielsko. :tak::-D Po prostu lubię domową atmosferę;-)
I u nas sypie snieg :tak: Miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!
pomarancze.JPG

U nas młody przespał imprezę i nawet nie obudziły go wystrzały.
Mieliśmy iść do znajomych, ale mój żołądek jednak się zbuntował ... cóż.
Ale w domciu też fajnie - zmęczony to człowiek kładzie się bez problemu.

Dobra lecę na inne wątki i spać :-D
ahhh zlosliwość, ale dobrze ze chociaz sebcio dał posac
czarna dzięki a M zapomniał, to znaczy przypomniał sobie w południe, więc aż buziaka zgarnełam, ale tak jest prawie co roku ;-)
a ja myslałam ze takiej daty to nie mozna tym bardziej za pomnieć:no::no::no::sorry2:
A ja obrzeram sie pizza i moja diete diabli wzieli wrr
ale od jutra znowzaczynam :tak:poraz setny :-D:-D

ogladalyscie film UPROWADZONA??polecam suuper film!o ojcu ktory leci do Paryza odnalezc swoje porwana corke!
ahhh Domi pomyśl o komuni i oczach w PL to ci sie odechce pizzi itp:-D:-D:-D A film oglądałam
Ja właśnie jestem na nocce. Zaraz się kładę i do 6 troszkę pośpię.
U nas domówka, jak najbardziej udana. Obejrzeliśmy Vinci - M nie widział, a ja lubie. Potem toast, a dzieciaki spały jak susły, chociaż ich okno jest po stronie klatki schodowej i waliło i dudniło, a tu nic :sorry2: Skorzystaliśmy i zeszliśmy wyvcałować się z sąsiadami. Potem lekkie ogarnięcie pokoju i o 1:30 już spaliśmy :-) Kochane dzieci jednak mają w sobie krztę uczuć wyższych i dały pospać do 7:50 :cool2: - istny szał :-D
Szczęśliwego Nowego Roku!!!
To super że wszystko sie tak udało:tak::tak::tak:
A nas zasypało śniegiem. Współpracownicy m dzwonią się tłumaczyć, że nie mają jak dojechać do pracy "bo ślisko", "auto zamarzło", "pociągi nie jeżdżą" a jest -5 :happy2: Na przyszły tydzień zapowiadają mrozy do -15 i słyszałam, że stawiają wszystkie służby w stan pogotowia. Może ogłoszą jakąś klęskę żywiołową i zamkną wszystko? Ale byłoby super. Byle nam tylko rury nie popękały, bo wszystkie lecą po zewnętrznych ścianach domów:szok:

Idę pooglądać zdjęcia i wrzucić oś od nas.

tak to jest jak ktoś nie jest przyzwyczajony do takiej ogody i takich temp:tak::tak::tak::tak:

Witam ehhhh przez te kilka dni normalnie takie słodkie lenistwo mnie ogarna ehhh niech ten mój facet idzie do pracy:-D:-D:-D

Kasia cos tam bylo slychac ale nie widac napewno nie to co w pl tam jest kolorowo o polnocy :tak:

Evelajna na C+ lecialo wczoraj ale mozna sciagnac jest na torrentach naprawde polecam!!

Czarna racja dlatego dzis zaczelam diete kopenhaska zobaczymy czy wytrwam ale musze bo juz zla na siebie jestem!:wściekła/y:

A ja wczoraj obejrzalam "Ile wazy kon trojanski " siedzielismy z M do 1 w nocy tak nas wciagnal az wstyd ze do tej pory go nie widzialam:tak:

No i dzioszki mamy nowy roczek :tak:ciekawe jakieniespodzianki dla nas skrywa miejmy nadzieje ze same dobre :tak:
wiecie juz jakie wazne wydarzenia w zyciu sie szykuja u was na ten rok??

u mnie komunia Wiktori w maju a tak powinno byc spokojnie, wakacje odpadaja wlasnie przez maj ale potem moze bedzie fajnie bo zaczne jej pokoik urzadzac :tak:juz mam wizje ....

Dorotka odezwij sie

reklama
wiecie juz jakie wazne wydarzenia w zyciu sie szykuja u was na ten rok??

u mnie komunia Wiktori w maju a tak powinno byc spokojnie, wakacje odpadaja wlasnie przez maj ale potem moze bedzie fajnie bo zaczne jej pokoik urzadzac :tak:juz mam wizje ....

Dorotka odezwij sie
U nas weselisko się szykuje na maja- mojego brata, chrzciny przewiduję koło lutego i tyle.

A gdzie jest Dorota???

Czarna wystrzałowa kiecka ;-):tak:, ładnie wyglądałaś, a impreza, no cóż, dla mnie żeby orkiestra ładnie grała to już by wystarczyło, ale jak wszystko na nie no to rzeczywiście masakra.:baffled:
Ja po tegorocznym sylwestrze stwierdziłam, że to był ostatni spędzony we dwoje (troje) na odsypianiu. Niby noc jak każda inna, ale trzeba czasem się ogarnąć i iść potańczyć i wypić coś ;-):-p

A dziś na obiad placki ziemniaczane, obrałam pół worka kartofli i teraz do obrzydzenia będziemy jeść kartoflaki :-D.

Miłego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry