reklama

Październik 2008

reklama
Nasze nie ma tej opcji:sorry2: Idź Kaka wyściskaj kogucika- super prezencik!:tak::-)
Sama sobie zacznę ściągać filmy, bo mój m ma bardzo wysublimowany gust: pościgi, strzelanina, gangsterzy... :confused: Chciałam oglądać "wiernego ogrodnika" ale zajawki go przyprawiły o skurcz kiszek i będą "bękarty wojny":-p
Tuśka śpi! Tra-la-la! Bo normalnie do 23 się jej nie można pozbyć. Dobranocki!

magdziunia super by było tak pojechać grupą :tak:
czarna no jak to gdzie łazienki? na korytarzach :-) ;-) tam jak na schronisko to i tak są dobre warunki
Kaka suuuuper :tak:

jesteśmy po solidnej porcji gofrów z bitą śmietaną zmiksowaną z jagodami, pyyyyycha

Evelajna polecam M. jak lubi sensacyjne filmy "Prawo zemsty" (Law Abiding Citizen)
albo dziewczyny może oglądałyście "The girl with the dragon tattoo" w Pl p.t. "Millennium: Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" to film na podstawie książki (pierwsza część nakręcona z trylogii) szwedzkiego pisarza, tajemnica rodzinna, grzebanie w przeszłości, to lubię, naprawdę super film, planuję dorwać książki zanim kolejne części nakręcą

Laski nakręciły sie na oglądanie filmów, no, no....
U nas Raj. Dosłownie. M. dostał papiery, wiżyta na koniec lutego, do tego czasu musimy wszystko pozbierać, tzn. lekarza, wyniki, dentystę i sprawy administracyjne. Normalnie.... Odyseja :-):-):-)
23749.3.jpg

Hmmm, plany na ten rok.... To będzie skomplikowane. Trzeba wygrać w totka przed majem, żeby zdążyć odebrać pieniądze do czerwca na wesele brata- chciałabym mu sfinansować budowę domu i miesiąc miodowy. Do tego czasu należy też wybrać odpowiedni fundusz inwestycyjny i bank, żeby żyć z odsetek. Wykończyć dom do września, bo takie mamy terminy dla banku. Chociaż w sumie spłacimy ten kredyt od ręki - co tam kara za wcześniejszą spłatę.;-)
No i muszę Was jakoś zgrać do kupy, żeby te wspólne wakacje w Gołębiowskim z naszymi pociechami odpowiednio wcześniej zarezerwować i się spotkać w komplecie.:happy2:

No dobra. Mam też plan awaryjny: oszczędzać na wesele brata, znaleźć pracę na pół etatu, rozkręcić własny biznes i zrezygnować z tej pół-etatowej pracy, pojechać na wakacje z m.
Idę po coś słodkiego, bo się rozmarzyłam:-D
Na początku jak zaczęłam czytać, to aż :szok::-D ... no i na końcu już bardziej realne :-p:-D
Ale fajnie by tak było - wygrać tyle aby móc pomóc najbliższym, wydać na bieżące sprawy i jeszcze odłożyć.

W łóżeczku drewnianym można wyjąć szczebelki;-)

Mężu mój zrobił super niespodzankę - kupił mi laptopika hurrra:-D
Ja też wyjmowane mam - a są takie z opuszczanym całym bokiem drewniane łóżeczka.
A prezencik super.

Czarna fajnie, że napisałaś co u Dorci - tak myślałam, że się nie zgodzi na to wspólne mieszkanie z teściem.

A ja zgrałam fotki z dni świątecznych i nie tylko i wstawię co nieco na zdjęciowym.

Młody śpi smacznie, ja przed laptopikiem, małż też :-D bo u nas każdy ma swój i tak jest dobrze.
A żeby było śmieszniej to Sebcio ma już dwa :-D

Jutro niedziela - mamy w planach pływalnię, spacerek i może coś jeszcze ... ale wiadomo to tylko plany.

hej my po sankach i małej imprezce, młody już spi, ja zaraz mykam spać. A ja na rok 2010- skończyć remont i zamieszkać na swoim, powrót do pracy w październiku, wesele kumpla, i mamy jechać w wakacje do HH do kuzynki a przy okazji dom, hansa lub heidi park chcemy zaliczyc

szrenica jest dobra jak na schronisko, ale jak wyciąg nie chodzi to ładny "spacer", zwłaszcza zimą.
magdziunia ja tez zgłupiałam na poczatku czytając evelajne
kaka super niespodzianka, mój ma jakąś skleroze-ale ja go naucze

Pati fajnie :-)

Ja to chciałabym wiele - wygrać sporą sumkę, ale nie mniej niż 500.000 zł :-p, a co się z tym wiąże to budowa domku, wakacje super, wspomóc rodziców finansowo no i odłożyć ciut.

A takie bardziej realne to studia podyplomowe, kursy.

Dziś mąż cały czas gadał mi o wakacjach w Turcji - no i chyba się skusimy.

Właśnie oglądam "Rambo"

Ja tam mam bardziej przyziemne marzenia:cool2:. Dostac nowa prace i solidna podwyżke heheheh. Jutro lub pojutrze bede skladac papiery w nowe miejsce;-)
Mam tez nadzieje, ze M bedzie wiecej w domku a Hanka bedzie sie równie dobrze rozwijac jak teraz. Może równiez skonczymy remont w tym roku heheheh...zostaly drzwi do naszego "comandora" kuchennego i kilka listew wykonczeniowych. Ale wiecie same, że z tymi drobiazgami czeka sie najdłuzej.
Będzie tez diety ciag dalszy. Zamierzam byc taka laska do wakacji, ze hej:cool2:

A dzis w planach wyjazd do tesciówki. Obiadu nie trza robic;-)

Miłej niedzieli baby Wy moje a ja idu sobie kawke strzelic.

reklama
Witam niedzielnie.

Oj plany i plany - przede wszystkim to aby dzieci dobrze i zdrowo się rozwijały.
A ja przedwczoraj pojechałam do rodziców a tam była moja sis z dziećmi.
Zadzwoniła wczoraj wieczorem do mamy, że synek prawdopodobnie ma ospę :baffled::baffled::baffled: no i obserwuję małego czy coś mu nie wychodzi.
Ale na razie żadnych krosteczek nie widać.

Czekamy .....

Poza tym to nic mi się nie chce - ani robić obiadu, ani ubrać się więc pomykam jeszcze w pidżamce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry