Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idź Kaka wyściskaj kogucika- super prezencik!
:-)
Chciałam oglądać "wiernego ogrodnika" ale zajawki go przyprawiły o skurcz kiszek i będą "bękarty wojny"

Na początku jak zaczęłam czytać, to ażHmmm, plany na ten rok.... To będzie skomplikowane. Trzeba wygrać w totka przed majem, żeby zdążyć odebrać pieniądze do czerwca na wesele brata- chciałabym mu sfinansować budowę domu i miesiąc miodowy. Do tego czasu należy też wybrać odpowiedni fundusz inwestycyjny i bank, żeby żyć z odsetek. Wykończyć dom do września, bo takie mamy terminy dla banku. Chociaż w sumie spłacimy ten kredyt od ręki - co tam kara za wcześniejszą spłatę.;-)
No i muszę Was jakoś zgrać do kupy, żeby te wspólne wakacje w Gołębiowskim z naszymi pociechami odpowiednio wcześniej zarezerwować i się spotkać w komplecie.
No dobra. Mam też plan awaryjny: oszczędzać na wesele brata, znaleźć pracę na pół etatu, rozkręcić własny biznes i zrezygnować z tej pół-etatowej pracy, pojechać na wakacje z m.
Idę po coś słodkiego, bo się rozmarzyłam![]()

... no i na końcu już bardziej realne 

Ja też wyjmowane mam - a są takie z opuszczanym całym bokiem drewniane łóżeczka.W łóżeczku drewnianym można wyjąć szczebelki;-)
Mężu mój zrobił super niespodzankę - kupił mi laptopika hurrra![]()
bo u nas każdy ma swój i tak jest dobrze.
, a co się z tym wiąże to budowa domku, wakacje super, wspomóc rodziców finansowo no i odłożyć ciut.
. Dostac nowa prace i solidna podwyżke heheheh. Jutro lub pojutrze bede skladac papiery w nowe miejsce;-)

no i obserwuję małego czy coś mu nie wychodzi.