reklama

Październik 2008

Minisia hmmm wydarzenia to komunia chrześniaka M:tak::tak::tak: reszta nie jest mi znana co prawda mieliśmy w planach święta na Majorce:cool2: lub sylwester albo w górach w gronie znajomych. Ale od dzis w drażamy plany oszczednościowy na MAXA!!!!!!!! więc raczej nici:sorry2: ale marzenia o własnym domku są silniejsze:tak::tak: Może jak nauczymy sie żyć skromniej będziemy mogli sobie pozwolic na kredyt i jego spłate:-p:-p:-p

Wanilia dobrze że towarzystwo nasze dopisało:tak::tak:
Ale tak szczerze do 85% towarzystwa na tym balu miała grubo po 50:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja dziś na obiadek udka, ziemniaczki i buraczki;-)

reklama
hej dziouszki w Nowym Roku :-)
wczoraj postanowilismy sobie dzień bez kompa spędzić i nie siadaliśmy nawet na chwilę

Asia super że z pracą coś ruszyło :tak: to teraz będziemy wiedziały z wyprzedzeniem o promocjach w Pepco :-);-)
Evelajna Iga od dwóch dni na same zakazane rzeczy się wścieka - widelec, nożyczki i inne niebezpieczne rzeczy

a u nas śnieg zaczyna leniwie padać, myślę że jutro bedzie tyle żeby na sanki iść
T. dzis w robocie a my sie lenimy

Witajcie w tym nowym roku. Mam nadzieje ze bedzie lepszy niż moja zabawa sylwestrowa. Nie pytajcie ale PORAŻKA!!!! normalnie takiego braku organizacji, kiepskiego żarcia i dennego zespołu jeszcze nie widziałam w jednym pakiecie:no::no::no:
Było mineło mamy nauczkę na przyszłosć:sorry2:
A zdjęcia na fotkowym:cool2::cool2::cool2:
Kiepskie zarło i kapele trudno przewidzieć...szkoda.

Słyszłąam, ze na jakims weselu goscie sobie pizze zamówili bo głodni chodzili. To dopiero obciacgh.
U nas młody przespał imprezę i nawet nie obudziły go wystrzały.
Mieliśmy iść do znajomych, ale mój żołądek jednak się zbuntował ... cóż.
Ale w domciu też fajnie - zmęczony to człowiek kładzie się bez problemu.

Dobra lecę na inne wątki i spać :-D

Ja ise zastanawiam, czy sie są to objawy starzenia...bo ja od jakiegos czasu lubie kapcie i fotel;-)
A ja obrzeram sie pizza i moja diete diabli wzieli wrr
ale od jutra znowzaczynam :tak:poraz setny :-D:-D

ogladalyscie film UPROWADZONA??polecam suuper film!o ojcu ktory leci do Paryza odnalezc swoje porwana corke!

ówia zebys ie nie przejmowac drobnymi wpadkami i dalej dietować. Ja na diecie wczoraj winko piłam a dzis paluszki jadłam ehhh...

Kaka to się mąż postarał i tak będzie cały rok :tak::-D
Czarna cóż począć, człowiek nigdy nie wie na co trafi - dobrze, że nastrój masz

Mam taka cicha nadzieje:cool2:

A nas zasypało śniegiem. Współpracownicy m dzwonią się tłumaczyć, że nie mają jak dojechać do pracy "bo ślisko", "auto zamarzło", "pociągi nie jeżdżą" a jest -5 :happy2: Na przyszły tydzień zapowiadają mrozy do -15 i słyszałam, że stawiają wszystkie służby w stan pogotowia. Może ogłoszą jakąś klęskę żywiołową i zamkną wszystko? Ale byłoby super. Byle nam tylko rury nie popękały, bo wszystkie lecą po zewnętrznych ścianach domów:szok:

Idę pooglądać zdjęcia i wrzucić oś od nas.
A u nas nici ze śniegu a saneczki czekają...

Hey Mamuski!
Od rana sie krzatam. m. pojechał na działkę, dalej ocieplać poddasze, dzieciaki mi robią małe zamieszanie, ja sprzątam, piorę, piekę ciasto, przygotowuję żarełko na obiad i tak mi jakoś sielsko. :tak::-D Po prostu lubię domową atmosferę;-)
I u nas sypie snieg :tak: Miłego dnia !!!!!!!!!!!!!!
pomarancze.JPG

Matko jak ja kocham domowe wypieki....staram sie nawet nie wachac słodyczy :cool2:

Kasia cos tam bylo slychac ale nie widac napewno nie to co w pl tam jest kolorowo o polnocy :tak:

Evelajna na C+ lecialo wczoraj ale mozna sciagnac jest na torrentach naprawde polecam!!

Czarna racja dlatego dzis zaczelam diete kopenhaska zobaczymy czy wytrwam ale musze bo juz zla na siebie jestem!:wściekła/y:

A ja wczoraj obejrzalam "Ile wazy kon trojanski " siedzielismy z M do 1 w nocy tak nas wciagnal az wstyd ze do tej pory go nie widzialam:tak:

No i dzioszki mamy nowy roczek :tak:ciekawe jakieniespodzianki dla nas skrywa miejmy nadzieje ze same dobre :tak:
wiecie juz jakie wazne wydarzenia w zyciu sie szykuja u was na ten rok??

u mnie komunia Wiktori w maju a tak powinno byc spokojnie, wakacje odpadaja wlasnie przez maj ale potem moze bedzie fajnie bo zaczne jej pokoik urzadzac :tak:juz mam wizje ....

Dorotka odezwij sie
,
Hmm ja tez tego filmu nie widziałam:zawstydzona/y: Warto obejrzec?? Ja wogóle jestem do tyłuz filamami.

U nas weselisko się szykuje na maja- mojego brata, chrzciny przewiduję koło lutego i tyle.

A gdzie jest Dorota???

Czarna wystrzałowa kiecka ;-):tak:, ładnie wyglądałaś, a impreza, no cóż, dla mnie żeby orkiestra ładnie grała to już by wystarczyło, ale jak wszystko na nie no to rzeczywiście masakra.:baffled:
Ja po tegorocznym sylwestrze stwierdziłam, że to był ostatni spędzony we dwoje (troje) na odsypianiu. Niby noc jak każda inna, ale trzeba czasem się ogarnąć i iść potańczyć i wypić coś ;-):-p

A dziś na obiad placki ziemniaczane, obrałam pół worka kartofli i teraz do obrzydzenia będziemy jeść kartoflaki :-D.

Miłego dzionka!

No włąsnie gdzie Dorotka??
A ja kocham placki ziemniaczane i kawe zbozowa do tego. Przez Was moja dieta pójdzie się...

A u nas spokojnie. Hanka śpi po obiadku. Pranko sie pierze.
Po południu oddaje łóżeczko drewniane koleżance (które stoi i mamy). Ma termin na 14 lutego a mały juz sie spiszy na ten swiat.
Zostajemy na razie przy turystycznym. Chciałam Hanke na kanape przerzucic w nowym Roku ale sama nie wiem...w sumie wygodnie nam w tym turystycznym;-)

Karolina oba filmy godne polecenia :tak:
no ja dzis jestem po filizance kawki i szklaneczce wody mineralnej zaraz ugotuje sobie jajeczko na twardo to bedzie moj obiadek idalej na wodzie do konca dnia a wieczorkiem moze 2 wafleryzowebo nie mam befsztyka ani salaty a to powinna byc kolacja ..trudno

dziewczyny duzo wytrwałości z dietami :tak: podziwiam Was i trzymam kciuki

czarna ja mam plan co do Sylwestra w górach, przyszedł mi do glowy w noc sylwestrową :-) i mam nadzieję że za rok sie zrealizuje - w schronisku górskim, np. Szrenica w Szklarskiej Porębie Schronisko górskie Szrenica - Szklarska Poręba Karkonosze , będziemy tam latem to obadam sprawę, bo wiem że trzeba z dużym wyprzedzeniem rezerwować pokoje
jak jeszcze ktoś chętny z dzieciaczkami na takiego sylwka to możemy się zgadać :tak: odległe plany ale ja tak lubię z wyprzedzeniem pomarzyć i powoli realizować ;-)

Hej w 2010 roku!!!!

U nas tez najwazniejsze wydarzenie to komunia potem nasze wakacje w Polsce a potem urodzi sie M bratanek lub bratanica, wiec obstawiam ze M bedzie chrzestnym, wiec znow trza bedzie do Polski jechac:tak:
A tak poza tym to marzy mi sie szostka w totka zeby skonczyc wreszcie dom i tam zamieszkac bo niedlugo sie zestarzejemy w a wciaz bedziemy tu:-(:-(z daleka od wszystkich:-(:-( oj juz od wczoraj mam dol...........
Ale nie bede juz narzekac!!

Zimno tu jak cholera dzis rano -6:szok::szok::szok: a ma byc jeszcze zimniej, Evelajna a jak u Was??
Po za tym nic ciekawego, dojadamy resztki jedzenia znowu za duzo narobilam wszystkiego:no:
Ja tez jestem ciekawa co u Doroty, czemu sie nie odzywa???
Kaka nasza tez w turystycznym i jak dla mnie super:tak:
Minisia powodzenia z dieta:tak:

Witam w sobotnie późne popołudnie - pisałam wcześniej, ale coś mi wcięło posta i ... zdenerwowałam się.
A przed chwilką patrzyłam na sztuczne ognie - ktoś puszczał jeszcze ... cudo.

Minisiu to widzę, że kopenhaska dietka.

Mirella ja chętnie wybrałabym się na taki sylwester - pogadam z małżem moim.

Przywiozłam też dziś sanki od rodziców dla Sebcia - takie większe i wyższe - super się nimi jeździ.
Już wypróbowane ehehehhe

U nas szybki obiadek, ale coś mnie zgaga męczy - wrrr.

dziewczyny duzo wytrwałości z dietami :tak: podziwiam Was i trzymam kciuki

czarna ja mam plan co do Sylwestra w górach, przyszedł mi do glowy w noc sylwestrową :-) i mam nadzieję że za rok sie zrealizuje - w schronisku górskim, np. Szrenica w Szklarskiej Porębie Schronisko górskie Szrenica - Szklarska Poręba Karkonosze , będziemy tam latem to obadam sprawę, bo wiem że trzeba z dużym wyprzedzeniem rezerwować pokoje
jak jeszcze ktoś chętny z dzieciaczkami na takiego sylwka to możemy się zgadać :tak: odległe plany ale ja tak lubię z wyprzedzeniem pomarzyć i powoli realizować ;-)
Kurde osrodek fajny ale gdzie tam lazienki:eek::eek::eek::eek:
Hej w 2010 roku!!!!

U nas tez najwazniejsze wydarzenie to komunia potem nasze wakacje w Polsce a potem urodzi sie M bratanek lub bratanica, wiec obstawiam ze M bedzie chrzestnym, wiec znow trza bedzie do Polski jechac:tak:
A tak poza tym to marzy mi sie szostka w totka zeby skonczyc wreszcie dom i tam zamieszkac bo niedlugo sie zestarzejemy w a wciaz bedziemy tu:-(:-(z daleka od wszystkich:-(:-( oj juz od wczoraj mam dol...........
Ale nie bede juz narzekac!!
ja juz o 6 nie marze:no::no::no: chyba zostane realistka:-D:-D

Gadałam z Dorotka wszystko u nich w porządku jest u koleżanki w Częstochowie (a tam brak komp) Resztę napiszę sama będzie jutro późnym wieczorkiem. Jedno wam zdradzę już się rozmyśliła co do zamieszkania z teściem:cool2:

Ostatnia edycja:
A ja właśnie podglądam "w krzywym zwierciadle - europejskie wakacje" i brechtam.

Gosia jak czytam o Twoim krzątaniu się po domu, to mi się przypomina dzieciństwo i mama pitrasząca coś smacznego na święta.
Minisia zapodałam m temat na ściąganie, ale stwierdził, że to pewnie jakieś łzawe będzie i tylko na "ile waży koń trojański" się zdecydował:-D:-D:-D
Mirabelka zakazane najbardziej interesujące, ot co!:tak::-)
Kaka a to dlatego Hanka sobie sama wchodzi do łóżeczka! A ja się głowiłam jak Wam się składa bok w drewnianym:sorry2:
Ula u nas drogi pozamarzane i jeszcze trochę śniegu zostało. Ja się tak samo czuję jak Ty - kiedy my ten dom skończymy i wrócimy??? Wszyscy znajomi wypytują i oczekują a tu TYLE do zrobienia...
Magdziunia a cóż Cię tak męczy brzucho? Niechże już sobie przejdzie.

Hmmm, plany na ten rok.... To będzie skomplikowane. Trzeba wygrać w totka przed majem, żeby zdążyć odebrać pieniądze do czerwca na wesele brata- chciałabym mu sfinansować budowę domu i miesiąc miodowy. Do tego czasu należy też wybrać odpowiedni fundusz inwestycyjny i bank, żeby żyć z odsetek. Wykończyć dom do września, bo takie mamy terminy dla banku. Chociaż w sumie spłacimy ten kredyt od ręki - co tam kara za wcześniejszą spłatę.;-)
No i muszę Was jakoś zgrać do kupy, żeby te wspólne wakacje w Gołębiowskim z naszymi pociechami odpowiednio wcześniej zarezerwować i się spotkać w komplecie.:happy2:

No dobra. Mam też plan awaryjny: oszczędzać na wesele brata, znaleźć pracę na pół etatu, rozkręcić własny biznes i zrezygnować z tej pół-etatowej pracy, pojechać na wakacje z m.
Idę po coś słodkiego, bo się rozmarzyłam:-D

reklama
Minisia zapodałam m temat na ściąganie, ale stwierdził, że to pewnie jakieś łzawe będzie i tylko na "ile waży koń trojański" się zdecydował:-D:-D:-D

nic bardziej mylnegoUPROWADZONA nie ma lzawego zakonczenia wrecz przeciwnie a film jest pelen akcji naprawde POLECAM!!

ja wlasnie wrocilam z gosciny i znow sie nazarlam wypilam whisky z cola i dupa znow dieta poszla w las..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry