reklama

Październik 2008

cześć mamuśki :)

My wczoraj wróciliśmy z wojaży ale jeszcze wieczorem mieliśy gości i dziś M odwozi córkę do matki a my z Kacperciem idziemy na imprezkę do jego koleżanki która dziś kończy roczek :)

Może w końcu wieczorkiem znajdę chwilkę żeby usiać i poczytać.

Nasz sylwester jak najbardziej udany. Matki polki, jak na nas przystało, spiłyśmy się przepięknie i nasi mężowie zajmowali się dziećmi :-p:-D oczywiście Kacperek rządził, był go wszędzie pełno, lał kolegę starszego o 0,5 roku tak że jak tamten go widział to uciekał krzycząc mama a młodszą o 0,5 roku koleżankę całował bez ogródek i to od razu z języczkiem.... Starsza o 2 lata koleżanka prowadzała się z nim za rękę a dwie pozostałe staruchy rżnęły w nintendo czy jak to się tam pisze i lekko zabiłam im ćwieka kiedy je ograłam i próbowały potem pobić mój rekord ale im nie wychodziło :-p :-D:-D:-D Tak więc odpoczęłam sobie, zabawiłam się i jestem cała happy :-D

reklama
witam:tak:

Ja niedawno wrocilam z pracy a teraz pije kawusie i pilnuje rosolku coby nie uciekl:-D:-D

potem planuje male zmiany w domku ale zawsze i zaczne planowac jak urzadze pokoj dzieci tj wizje juz mam ale musza zrobic kosztorys:-p

milej niedzielki mamusie

Hello, i u nas dzis leniwie, niedawno skonczylismy sniadanie jesc.

Wreszcie sie cieplej zrobilo i dzis 2 stopnie na plusie:tak:

Po poludniu idziemy do znajomych na kawke.

Magdziunia jesli maly zlapal ospe to moze i dobrze zawczasu ja przejdzie i bedzie mial juz spokoj.
Minisia a ty kiedys pisalas, ze bedziecie zmieniac dom? czy zostajecie tam gdzie teraz?
Marma no to imprezy sie udaly, super:tak:

Milej niedzieli:-)

Hello, i u nas dzis leniwie, niedawno skonczylismy sniadanie jesc.

Wreszcie sie cieplej zrobilo i dzis 2 stopnie na plusie:tak:

Po poludniu idziemy do znajomych na kawke.

Magdziunia jesli maly zlapal ospe to moze i dobrze zawczasu ja przejdzie i bedzie mial juz spokoj.
Minisia a ty kiedys pisalas, ze bedziecie zmieniac dom? czy zostajecie tam gdzie teraz?
Marma no to imprezy sie udaly, super:tak:

Milej niedzieli:-)

Ulka mielismy przeniesc sie do londynu ale rezygnujemy :)
zostajemy w tym domku i planujemy remont teraz mamy w opcji poprosic landlorda by u dzieci okna wymienil bo chcemy pokoje malowac :) kolega zrobi nam polki i wiktorii
no i mamy plan na wlasny interes ale potrzebna gotowka musimy sie zorientowac czy tu sajekis pozyczki bezzwrotne na rozkrecenie firmy a jaknie to mojedziemy na karcie kredytowej :-poczywiscie w granicach rozsadku bo trzeba ryzykowac w zyciu kto nie ryzykuje ten nie ma:sorry2:
no i druga sprawa rzucam palenie i jestem na kopenhaskiej:-pwsio naraz :sorry2:jak cos zmieniac to odrazu ja zawsze taka bylam jak zmiany to na calego:blink:

Minisia no to zycze powodzenia w realizacji planow:tak:;-), a z tym rzucaniem palenia i dieta to jestem pod wrazeniem ze wszystko naraz, przeciez wiekszosc ludzi jak nie pali to je :tak:Ale Ty silna babka jestes to dasz rade!!
Mi pomogly mietowe gumy do zucia jak rzucalam fajki.

My po spacerku - u nas jest - 5,5 stopnia C.

Minisiu życzę wytrwałości w dietowaniu i z rzucaniem palenia.
No i niech interes się rozkręci na całego.
Masz rację - kto nie ryzykuje ten nie ma.

A ja już jutro do pracy :-(:-(:-( nie chce mi się.
Ale miesiąc i znów wolnego trochę będzie.
Nie ma co narzekać.

Marma to fajnie, że sylwester udany a syncio to widzę dusza towarzystwa :-D

Co do objawów choroby to u nas na razie cisza, więc może nie złapał.

A mnie jakaś senność ogarnęła.
Mam też ochotę na cytrusy.

No i martwi mnie znów moja @ - nie mam już 71 dni :-( - w ciąży nie jestem bo sprawdzałam.
Qrcze takie mam chyba zawirowania hormonalne - jak nic czas do gina znów się wybrać.

A mnie jakaś senność ogarnęła.
Mam też ochotę na cytrusy.

No i martwi mnie znów moja @ - nie mam już 71 dni :-( - w ciąży nie jestem bo sprawdzałam.
Qrcze takie mam chyba zawirowania hormonalne - jak nic czas do gina znów się wybrać.
O ludu, u nas było chyba -20C!!!!!! JHak wracałam z Młodą z Koscioła, myślałam, że zamarznę, zanim dojdę do samochodu...:baffled::szok::tak:
Dzień leniwy, senny...
Madziu, pewnie twoja @ niedługo się unormuje. U mnie chodzi jak w zegarku!!!! :szok: To aż dziwne, bo nigdy tak nie było. Spodziewałam się na I dzień świat, a tu proszę, po wigilijnej kolacji @:dry: I 28dni, a nie jak kiedyś 31-32...

M. mnie dzisiaj zmotywował do działania. Chodzi o dietę :-p (bo o co innego). Mówi: masz fajne nogi, ciało, tylko z dupci musisz troche zgubic...:sorry2: ;-)
Od jutra zaczynam :tak::tak::tak: Plan opracowany + ćwiczenia... Zobaczymy, co mi sie uda osiągnąć do wiosny :baffled::-p:-D
Bye
thebalm_sexymama.jpg

hello
A mnie dziś główka boli:dry::dry::dry: właśnie wróciłam ze spacerku i zapodałam sobie tableteczkę bo ileż można wytrzymać:confused:

Ale wy dziewczyny macie marzenia i postanowienia:-D:-D:-D ale życzę by każdej się spełniło:tak::tak::tak:

Gosiu lo matko - 20 st C brrrrrrrr zimnooooooooooooo.
A motywacja super - no no widać miłość kwitnie między wami.

Ja sama się motywuję, bo dziś spojrzałam w lustro i się przeraziłam.
Wałeczek na brzuszku znów :szok: :-(

Co do miesiączki to zawsze miałam nieregularne, ale nie aż tak.
Dla mnie to szok - ale to możliwe, że przez karmienie piersią jeszcze tak jest?

Po obiadku ległam i pospałam sobie dobrą godzinkę a Seba spał 3 godzinki.
Mam nadzieję, że w nocy nie będzie baraszkował.

reklama
Hej dziewczyny Juz jestesmy :tak:

To tak w skrocie co u nas

Nie poczytalam to co mi pisalyscie o mieszkaniu u tescia Ale domyslam sie co chcialyscie mi powiedziec ;-)

Sama podjelam decyzje ze sie nigdzie nie przeprowadzam Niech tesc robi sobie co chce Ja sie z nim uzerac nie bede A pozatym nie bylabym tam na swoich warunkach itp Oj nie to nie dla mnie :tak:

Pogrzeb straszny Tesciowa strasznie ale to strasznie wygladala :-(:-(:-(
Po pogrzebie jak juz pili wodke w domu to G sie narabal i sie poklocilismy

W czwartek spakowalam sie i Oliwke i pojechalam do kolezanki do Czestochowy i jej 4 letnie coreczki
Bylo super Odzylam Pojadlam Bo kolezanka to taka kuchareczk UWIELBIA I SUPER GOTUJE :tak:

Podjelam razem z G pewne decyzje Nie wiem czy uda mi sie wejsc na zamkniety Wiec napisze tutaj ze jutro dzwonie aby zapisac G na leczenie zamkniete Zobaczymy na kiedy bedzie termin I zobaczymy czy to nam pomoze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry