reklama

Październik 2008

Ja sama się motywuję, bo dziś spojrzałam w lustro i się przeraziłam.
Wałeczek na brzuszku znów :szok: :-(

Co do miesiączki to zawsze miałam nieregularne, ale nie aż tak.
Dla mnie to szok - ale to możliwe, że przez karmienie piersią jeszcze tak jest?

.
Oj mi tez waleczka przybylo, ale jeszcze dzis jem cukierki a od jutra juz nie bede:tak:

A z Twoja @ to ja mysle, ze to napewno przez karmienie..

My juz po kawce u znajomych, znow sie zimno robi na dworze a do tego jeszcze wiatr wieje brrr....
Lenka niedawno zasnela na drzemke i trza by jakas kolacyjke rodzince zrobic:tak:

reklama
Hej dziewczyny Juz jestesmy :tak:

To tak w skrocie co u nas

Nie poczytalam to co mi pisalyscie o mieszkaniu u tescia Ale domyslam sie co chcialyscie mi powiedziec ;-)

Sama podjelam decyzje ze sie nigdzie nie przeprowadzam Niech tesc robi sobie co chce Ja sie z nim uzerac nie bede A pozatym nie bylabym tam na swoich warunkach itp Oj nie to nie dla mnie :tak:

Pogrzeb straszny Tesciowa strasznie ale to strasznie wygladala :-(:-(:-(
Po pogrzebie jak juz pili wodke w domu to G sie narabal i sie poklocilismy

W czwartek spakowalam sie i Oliwke i pojechalam do kolezanki do Czestochowy i jej 4 letnie coreczki
Bylo super Odzylam Pojadlam Bo kolezanka to taka kuchareczk UWIELBIA I SUPER GOTUJE :tak:

Podjelam razem z G pewne decyzje Nie wiem czy uda mi sie wejsc na zamkniety Wiec napisze tutaj ze jutro dzwonie aby zapisac G na leczenie zamkniete Zobaczymy na kiedy bedzie termin I zobaczymy czy to nam pomoze
Hej Dorota, wspolczuje Ci tych klopotow!!!

Poczytalam tak z grubsza :tak:
Dzieki ze o mnie pytalyscie Dzieki za pamiec :tak:
KAKA no no ja tez bym laptop chciala dostac Tylko nikt nie chce mi go podarowac :-(:baffled::cool2:
MAGDZIUNIA mam nadzieje ze Sebus ci na ospe nie zachoruje
CZARNA kurde szkoda ze zabawa sylwestrowa nie udana A mialo byc tak pieknie :cool2:

My jutro Oliwce robimy pokoik i od jutra biore sie za nauke spania i zaypianai Oliwki u siebie w lozeczku A od 1 stycznia Oliwka nic nie je slodyczy ani cytrusow Bo jadla ich za duzo i brzuszek ja bolal Musialam postanowic takie kroki Bo moze w diecie tkwi problem zo Oliwka ma takie kiepskie nocki Sama nie wiem ale wyelimonowalam slodycze calkowicie :tak:

Oliwka ma latar ale taki strasznie gesty i az zielony :-(Jutro do pediatry idziemy

Magdziunia, myślę jak Ula - to przez karmienie. Chyba nawet dokładniejszych badań nie ma sensu robić dopóki się karmi. Ginka kazała mi wrócić na kolposkopię w 3 miesiące po skończeniu karmienia.
Kaka prowizorka trwa najdłużej... :dry:
Marma i od razu wiadomo po kim Kacperek ma charakter :-D:-D
Dorota dobrze że się wyrwałaś do koleżanki i miło spędziłaś czas. Trzymam kciuki za powodzenie Waszych działań. I podziwiam, że miałaś odwagę oglądać teściową...

U nas leniwa niedziela, m w pracy był, a Tuśka mi właśnie robi dziką awanturę o ptasie mleczko. Obrałam z czekolady i wciągnęła jak wąż. Kurcze... :dry:
Rano prawie z radości skakałam, że mamy skórzane kanapy w pokoju, bo całe obsmarowała serkiem.:happy2:

A ja się zaraz napiję szampana za te nasze plany i postanowienia na ten rok. Puk i chlup dziewczynki!:-):cool2:

NO wypad do kolezanki byl super Przydalo mi sie to Teraz odpoczywam narazie bo sie wszyscy Oliwka zajmuja :tak:

A co do ogladania tesciowej to to nie byla odwaga Ale serio to byl jeden z najstraszniejszych widokow jakie widzialam :-(:-(

Juro robimy pokoik oliwki Juz sie doczekac nie moge ;-)
Dobranoc mamuski

magdziunia u mnie @ dalej przychodzi jak chce, a już tyle nie karmię, zreszta powinnam iśc do gina, ale nie mam kiedy, aż wstyd
minisia trzymam kciuki za interes
dorotka zdrówka dla Oli
czarna mi słodycze pomagają na ból głowy
marma fajnie poszaleliście

A my zaliczylismy 2 spacerki saneczkowe i sprzątanie szafy z uraniami, mam wór do oddania. Teraz M kąpie małego, więc mam chwilkę i od jutra znowu w wir, już mam dosć na samą myśl o tym co nas czeka

Witam serdecznie :-) Nareszcie wróciliśmy do domku. 4 wsad prania się pierze. Szczerze to wróciłam gorzej zmęczona niz pojechalismy. Było fajnie. Trochę odpoczeliśmy sobie od Małego bo chętnych do opieki nad nim było wielu. Ogólnie to mam dość obżarstwa. Maciuś dostał bardzo fajne prezenty. My sami mamy z nich z K radoche ;-) Zmykam położyc Małego spac. Muszę go przestawic na zasypianie o normalnej godzinie bo na wyjezdzie Babcie go rozpuściły i nam się z niego zrobił nocny marek. Aha i jeszcze jedna wyjątkowa wiadomość że zaczął ładnie sam chodzić :-)poczytam Was potem. pa.

Hello wieczorkiem.
No tak ja sobie też powtarzam, że to przez karmienie.
Czarną głowa bolała i mnie zaczęła - prochów nie będę brała.
Położe się i może przejdzie.

Od jutra mocne postanowienie - Kaka, Ula i reszta dietujących ... damy rade.

Dorotko brawo za podjęte kroki. Chcesz aga pomóc tylko pytanie czy on chce tej pomocy.
Czy będzie na tyle silny aby wytrwać :confused:
Cóż czas pokaże.

A co do diety Oliwci to dobrze, że zrezygnowałaś ze słodyczy.
To one rozpychały brzuszek.

U nas już - 10 stopni C ... i idzie w dół ... brrr jak ja nie lubię takiego zimna.
Wiosna niech już przyjdzie.

Ale optymistycznie jestem nastawiona, bo dni będą coraz dłuższe.

Ta dzisiejsza niedziela to za szybko minęła mi .... no dobra zmykam małego kąpać.
Zjadł mi ciut kaszki a wcześniej sporo też jadł na obiadek (zupka + później troszkę ziemniaczków i mięska oraz ciut surówki) - nie będę go zmuszać.
Może jeszcze zajrzę tutaj a jak nie to dobrej nocy.

reklama
Dorka suuper ze jestes bo sie juz martwilysmy:tak:

fajnie ze wyjechalas do kolezanki i odpoczelas:tak:

Co do G no coz jesli tak postanowiliscie trzymam kciuki aby sie udalo a moze (ja sie nie znam) niech sobie wszyje esperal??

No i wiem co czujesz za radosc z nowego pokoju Oliwki ja tez juz planuje pokoje dzieci i salonu oraz jadalni:tak: dzis polakierowalam drzwi wejsciowe i odrazu jak nowe :tak:

A moja wika mnie tak wkurzyla ze poszla spac juz az wstyd napisac jaki pomysl przyszedl jej do glowy:no:

Co do interesu narazie plany trzeba sie rozejrzec za kasa na rozkrecenie i zastanowic czy ryzykowac bo ja to ryzykantka jestem ale musze to przemyslec zeby sie nie wkopac;-)jak cos ruszy napewno napisze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry