reklama

Październik 2008

reklama
dziewczynki u was polnocu nas za kilka minut

wszystkiego najlepszego w tym nowym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
moje dzieci czekaja nadal za polnoca oprocz najmlodszej!!!!:-D:-D

Witam, witam :-)

Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!!!!!!!

widać wszyscy odsypiają, ja odsypiałam w nocy, w końcu noc jak każda inna :-p, zaraz młody odleci więc i ja idę jeszcze w kimono, odrabiam zaległości :cool2::cool2:

Witam
i zycze wszystkim najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
wszystkie pewnie kaca lecza:-pja sie probuje zebrac w sobie bo po malego musze jechac do mamy a czuje ze troche mi szumi jeszcze:baffled:
a mi sie stary rok super zakonczyl.wczoraj dostalam wreszcie prace. w PEPCO:-p:cool2:hihi moj ulubiony sklep.na 1/2 etatu wiec baaardzo sie ciesze:tak:jutro ide umowe podpisywac:tak:
baj baj

Witam W Nowym 2010 Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blond Gratuluje, jak zaczęłaś, tak pewnie cały rok Ci upłynie!!!!!
U nas błogo. M. i Raduś śpią, Julcia mi pomaga, bo robię dziś pyzy z mięsem. Mam dobry humor, więc zabieram się do roboty :-p ponieważ wczoraj zamiast balować, odpoczywałam :cool2: i poszłam spać zaraz po północy :tak:
Miłego dnia Mamuski!!!!!!!!!!!
NowyRok.jpg

Witam sie styczniowo:-) Troche niewyspana jestem, ale po szalenstwach na sniegu z robalami troche mnie orzezwilo:tak:pewnie znowu wieczorem zasnac nie bede mogla.
Jutro jedziemy do moich rodzicow i wracamy w poniedzialek...
W domu atmosfera paskudna, z jackowatym od wczoraj jestesmy popsztykani, dzisiaj tesciowa doprowadzila mnie do szalenstwa, a wczoraj tesc swoimi tektami..ale szkoda gadac poprostu...
Sylwester udany, wrocilismy piechotka o 3 nad ranem, zocha zostala u znajomych na noc, dzisiaj rano jacek po nia pojechal. Jedzenie pierwsza klasa, tance tez byly, kac nie meczy wiec nowy rok przywitany tak jak byc powinno;-)
Zaraz bede z zocha robic gofry;-)papa

U nas tez Sylek z papciami udany, chociaz Hanka nie mogła usnac a petardy szczelały juz od 20stej. Za to pospalismy do 9tej. Teraz spijam winko z wczoraj i zastanawiam sie kto tu zajrzy dzis;-)

witam u nas nawet niezły sylwek, byli znajomi, pojedliśmy popiliśmy, młodego udało nam sie dopiero przed 23 polożyć, ale za to spał do 9, a my poszliśmy spać o 4.30 jejku nie pamiętam kiedy tak długo nie spałam. Dzis zaliczyliśmy las na saneczkach, a młody na koniec usnął na sankach, więc on do łóżeczka i my też i tak spaliśmy 3 godzinki, potem byli teście z chrześniakiem- młodzi się wybawili, a my mieliśmy troche laby- bo dzieciaki zajete sobą, mlody przed świetami nauczył się w końcu sam odpychać w autkach i dziś były wyscigi:-)
asiu gratuluje
dorotka miała być u teścia na sylwka
dziewczyny foty

reklama
2010

Witam
i zycze wszystkim najlepszego w Nowym Roku:tak::tak::tak:
wszystkie pewnie kaca lecza:-pja sie probuje zebrac w sobie bo po malego musze jechac do mamy a czuje ze troche mi szumi jeszcze:baffled:
a mi sie stary rok super zakonczyl.wczoraj dostalam wreszcie prace. w PEPCO:-p:cool2:hihi moj ulubiony sklep.na 1/2 etatu wiec baaardzo sie ciesze:tak:jutro ide umowe podpisywac:tak:
baj baj

ale piękne wieści!!! Asiu strasznie się ciesze!!!!

Patrycja
Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Witajcie w tym nowym roku. Mam nadzieje ze bedzie lepszy niż moja zabawa sylwestrowa. Nie pytajcie ale PORAŻKA!!!! normalnie takiego braku organizacji, kiepskiego żarcia i dennego zespołu jeszcze nie widziałam w jednym pakiecie:no::no::no:
Było mineło mamy nauczkę na przyszłosć:sorry2:
A zdjęcia na fotkowym:cool2::cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry