reklama

Październik 2008

Witam się i ja!
Już jestem w domku. Dopiję kawę i jedziemy na ostatnie świąteczne odwiedziny.
Evelajna bardzo mi się podobają życzenia Twojej koleżanki :rofl2: Właśnie tego Wam i sobie życzę również :-D
Gosia oj długie te święta. A u mnie w pracy jeszcze jutro mamy wolne za sobotę i nie wiedząc o tym rozpisałam się na dwunastkę i cały dzień jestem sama :eek:.

Miłej niedzieli!

reklama
Witajcie.
Dobrze, że święta się skończyły bo tego jedzenia i jedzenia miałam dość ... jak nie siedzenie przy stole u siebie to do teściowej i moich rodziców.
Ale starałam się uważać - chyba niewiele przybyło ... nie wchodzę na wagę.

Domi ciesze się, że mężulo docenił twoje wypieki i kucharzenie.
A rodzice - proszę, proszę .... docenili co stracili ... dobrze, że nie za późno.

Zdrówka dla Martynki i Rafałka.

A ja zrobiłam sobie śliczny manicure i ciesze się - przed wigilią jakoś nie było czasu ... ciągle w biegu.
Teraz to odpoczywam ... nawet obiadku nie chce mi się robić.
Miał być schabik w sosie, ziemniaczki zapiekane i surówka.
Na planie poprzestałam .... może małż się ruszy i coś upichci.
:-p;-)

Evelajna boskie życzenia szkoda że tak nie jest w rzeczywistości bo była bym skłonna jesć 24h na dobe:-D:-D:-D
Kasia dobrze ze z malutka już jest OK:tak::tak:
Magdziunia ehhh ja dziś też liczyłam ze M pomyśli o obiadku a tu d..:sorry::sorry::sorry: więc obiadu nie ma:no::no: mięsko dopiero się rozmraża wiec bedzie na kolacje:rofl2::rofl2:dobrze ze miałam zupkę zamrożoną dla najmłodszych:cool2: chociaż oni zjedzą

Hello królewny ja dziś pospałam do prawie 12:szok::szok::szok: ale mi dobrze:-D:-D:-D ale po wstaniu trzeba było zakasać rekawki i do roboty. Prania się nazbierało i wiele innych pierdółek do zrobienia;-) a po obiadku dla dzieci chyba zaliczymy spacerek:tak::tak:

o cholercia, napisałam posta, wysłałam i nima :szok: no nic nie będę pisać od nowa, bo może się znajdzie :cool::rofl2:

jadę do chrześniaka z prezentem i obiecuję sobie że nie zjem już nic, najwyżej fililżankę herbaty wypiję :crazy:

dość świąt i obżarstwa!
a lodówka nadal pełna :cool:

Hej
A ja czekam na kolezanke bo ma podwiesc zdjecia z wczorajszej imprezy:rofl2:
Pije kawusie i jem serniczka ale do sylwka tylko bo od 1 stycznia sie odchudzam!postanowione!
Bylam dzis w miescie i znow zaszalalamw sklepach oczywiscie wszystko dla dzieci a mamusia z jedna para spodni tylko zaszalala:-p:sorry:

Co do rodzicow fakt docenili i skruszeli
czas pokarze jaka decyzja zapadnie ja im nie mowie nie:cool2:ale teraz beda inne zasady oni ida na swoje i nikt nikomu nie bedzie wchodzil w droge to raz a dwa moze i bylyly by z tego jakies korzysci:rofl2::-p
tylko niewiem jak bedzie bo mam sie boi w sumie ja rozumiem maja dom a tu mieszkali by na czyims druga sprawa taka ze oni maja swoje lata i nie wiadomo jakby sie tu zaklimatyzowali ehh powiem wam ze z jednej strony fajnie by bylo miec ich niedaleko siebie bo na wspolne zamieszkanie juz sie nie dam namowic napewno!

Hej Dzien jakos minal Na nczym praktycznie Obijalam sie dzis rowno Nawet na dwor nie chcialao mi sie dzis wychodzic Dostalam @oze to dlatego :baffled:
MIalam dzis gosci Chrzesna oliwki z mezem Fajnie bo sie z ia pbawili troche wiec mialam chwile spokoju :-p
G jest z ojcem Zaskoczyl mnie bo myslalam ze wypije ale jest trzezwy Jutro czeka ich wiele zalatwiania

Oliwka miala dzis 3 godzinan drzemke :szok:
Wieczoem zasnea o 21,30 ale juz do szalu mnie doprowadzala z tym zasypianiem :baffled:

Hej wieczorkiem,

My dziś w gościach byliśmy noi znowu z prezentami wróciliśmy i jeszcze ciasto dostałam do domu a my swojego jeszcze nie zjedliśmy, chociaż ostro pałaszujemy.....
Byliśmy też zobaczyć na te wyprzedaże, ale jakoś nic mi się nie spodobało i wyszliśmy z centrum, może jutro pojadę:tak:
Oglądałam wieczorem na tvn "Jeńca", uwielbiam ten film ale znowu strasznie się spłakałam :-(
Dzieciaczki już w łóżkach, Lenka tylko pierwszego wieczora nie chciała spać u Karoliny a potem każdego dnia było lepiej i teraz już spoko, sama idzie po kąpieli do tego pokoju:tak: rano budzi Karolinkę, ta jej otwiera łóżeczko i obie przylatują do nas do łóżka:tak: a budzi się mała tak przeważnie koło 8.00:-)

Evelajna no przecież jutro "bank holliday", czyli święto leni:-D a wigilię mieliście super:tak: Ja tych życzeń nie chcę co by żarcie w cycki poszło:no::no::no:
Minisia no no jestem pod wrażeniem Twoich rodziców, że chcą postawić swoje życie do góry nogami, szybko zrozumieli co stracili..
Czarna to rzeczywiście zaszalałaś z tym spaniem, ale co tam raz na jakiś czas to nawet wskazane jest!!:tak:

Hej dziewczyny !! !!
Ja tylko na moment przyszłam się przywitać i zameldować, że jesteśmy z powrotem (akurat w pracy w danym momencie) i wkróce napiszę jak było!!
Miłego poranka

reklama
Dzieńdoberek. Zimnica. Aż -1,5:szok::-D Odwoziłam koleżankę do pracy i musiałam szyby skrobać w aucie!!! I jechałam 40km/h bo drogi białe od szronu, a tu opon zimowych nie ma.

Ula właśnie przegapiłam wczorajszą część drugą "jeńca" a tak chciałam obejrzeć. Buuu. To wykluczam Cię z życzeń - może na korzyść Czarnej;-):-)
Magdziunia
liczyć na facetów... Ale w drugą stronę, to nie ma bata, że się czepiać będą.
Minisia ech, rodzice. Może faktycznie dotarło. Ale chyba długa droga, zanim się zdecydują przyjechać i zorganizują wszystko.

Boshhh, nie mieliśmy pojęcia, że dziś tutaj święto: firma m chyba chce ich wykorzystać, bo nie mówili nic aż do wczoraj, u koleżanek też cicho było na ten temat. Dopiero wczoraj wieczorem powyłaziło co i jak i dostaną dodatki za pracę w święto:dry:. Kurka..... No ale m ma dzisiaj ma "offa" planowego więc i tak lenistwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry