reklama

Październik 2008

JA PO WIZYCIE U LEKARZA WSZYSTKO W PORZADKU NIE BEDZIE OPERACJI CHYBA ZE COS SIE PRZYPLATA. DOSTAŁA ZASTRZYK ANTYKONCEPCYJNY TAK ZE JESTEM SZCZESLIWA.
A OD NOWEGO ROKU JESTEM JAKOS DOBRZE NASTAWIONA ZE BEDZIE LEPSZY NIZ POPRZEDNI I MAM HUMOREK PONOC WIARA CZYNI CUDAAAAAAAAAAAAAAAA
ale super wiesci z poczatkiem roku:tak::tak::tak::tak:

Asia widac ze po woli wychodzisz na prosta. Brawo!!!!! Dawaj nam tu znac z wyprzedzeniem o promocjach:-p:-p:-p

Magdasf ehhh tescie:dry::dry::dry::dry: ty to jestes luzak i wiem ze ich zlewasz:cool2::cool2::cool2:

M Maksa normalnie poraził mnie twój post:szok::szok::szok: i tak samo jak większosc odebrałam go jako pożegnanie:-(:-(:-( Powiedz ze sie mylimy:-(:-( i jak co zapraszamy na zamkniety czasem wart sie wyżalić:tak::tak::tak:

Magdziunia Ja też chce WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!! moje dzieci jak wychodzimy na dwór pierwsze to na plac zabaw biegną, a tu zonk:sorry2::sorry2::sorry2:

Gosia a gdzie Twoja pozytywna aura:confused::confused::confused: nie no żartuje, oby słonko zaświeciło i humorek sie plepszył;-)

Dziewczyny tak piszemy czasami o tym spotkanku naszym a może majówka lub czerwiec:-p:-p:-p

reklama
witam sie mamusie

Mama maka piekny posty:tak:
ja siedze sobie w domku z malutka :) a starszaki w szkole :tak:jaka cisza :-D:-Dtylko ze maja szkoly pozamykac bo u nas snieg pada i pada i konca nie widac wiec niewiem jak bedzie :sorry2:maz dzwonil ze tiry od nich z firmy nie wyjezdzaja autostrady pozamykane, lotniskatez i chyba zamkna firme na kilka dni:szok::szok:wystarczy plugi uruchomic i piaskarke :tak:ale dla nich to chyba problem a mnie zawsze w pl wkurzalo ze drogowcow zima zaskakuje:-D:-D

Przepraszam ze w kolejnym wątku pisze,ale jestem w szoku,ze cały czas jestescie razem:biggrin2:ja tutaj całe wieki nie zaglądałam-z pewnoscią nie pamiętacie mnie,ale nie szkodzi;-)Wczoraj tak wlasnie kolezance w ciązy podsunęłam pomysł aby zalogowała się na forum,bo przypomnialam sobie chwile kiedy sama siedziałam w domu z Mają w brzuszku i uwielbiałam czytac wszelkie ciekawostki odnosnie postepów maluchów w naszych brzuszkach...;-) wspólne podtrzymywanie się na duchu-bezcenne:)Nie sądziłam ze jestescie tak wyrtwałe......z ciekawosci zajrzałam na pazdziernik a tu prosze...teraz maluchy niektóre biegają(moja jeszcze nie;-))wzruszyłam się...powróciły wspomnienia...Pozdrawiam Was gorąco,nie bede obiecywac ze będe regularnie pisywac,ale postaram się dołączyc...chociaz nie będzie łatwo wkomponowac się w Wasze od tak dawna zawiązane przyjaznie-JESTESCIE SUPER ze kontynuujecie je nadal....

Minisia hehe Domi to ile u was jest tego śniegu ze taki paraliż:-D:-D:-D

Madzia81 spoko loko małymi krokami nawet nie bedziesz wiedziała jak na nowo się tu wkręcisz:tak::tak::tak:

A ja zaraz obiadek przygotuje a po obiadku spacerek choć podobno zimnooooooooo:nerd:

Czarna ja luzak nie jestem...niestety, nie posiadam tej umiejetnosci co jacek ze jednym uchem wleci drugim wyleci, tylko wkurzam sie i zaczyna sie pyskowka:sorry2: I tak od slowa do slowa dochodzi do klutni, a potem atmosfera taka gesta ze siekiere mozna w powietrzu zawiesic:baffled:

Gosiak, no u ciebie chyba mega dol bo zadnego obrazka!!!!!!!!1:szok: ;-)

Minisia, 2 cm sniegu i koniec swiata, armagedon normalnie hahahaha

A ja scielam Stasiulinowi wlosiska, tak ze juz kitek zrobic nie potafie :-D I leza teraz sbie jego loczki w kopercie obok pierwszych scietych wloskow zosiaka. teraz wyglada jak prawdziwy facet, ciekawe co jackowaty powie jak go zobaczy:-)
Zaraz lece po zosiaka do szkoly, a potem jak mlody wstanie to na saneczki sie wybierzemy, i tylko czekam kiedy w koncu tego balwana zrobimy bo zaraz marchewka nam zgnije:-D

witam mały śpi, my dziś bez spacerku, bo termometr pokazuje -13, u mnie tyle sniegu jeszcze nie było jest z 30-40 centymetrów. Stolarze byli ale jak powiedzieli cene to ja tylko takie :szok::szok::szok:, ale czekamy na 2 jeszcze, tylko ze jeden przyjedzie dopiero za 2 tygodnie, ogarniete, ugotowane ide się połozyc zaraz o brzuch mnie coś meczy.
maksiowa a ja się popłakałam- chyba horminy szaleją
gosia czasami takie dni też są potrzebne
dorotka pozałatwiaj sprawy, też myślalam o pracy, a to na L4 nie jest??
magda wiem co masz, ja z moimi starymi nie moge sie dogadac
asiu superrrrrrrrrr

MAGDA kurcze a ja pierwsze obciete wloski wyrzucilam OJ JA GUPIA :-(
Duzo cierpliwosci zycze z tesciami :-)
CZARNA dzieki za pomysl wczorajszy Napewno z niego skorzystam :-)
Gosiu poprawy nastroju zycze

Ja tez dzis jakas zdolowana jestem Tzn zla jak osa jestem
U nas ciag dalszy malowania i remontow Mysle ze dzis skonczymy Oczywiscie male szczegoly beda pozniej :-)
Od jutra lub najpozniej od czwartku musze sie zabrac za dzwonienie Trezba sie za robote brac Pozniej wejde Do wieczora :-)

reklama
Asia ciesze sie ze tak fajnie ci sie rok zaczal:tak:
Magdasf dobrze ze macie oddzielne pietro to zmykasz na gore i tam cie nikt nie wkurza, ale wiem jak zle sie mieszka w takim domu niestety, gdzie wiecznie cos jest nie tak:no:
M Maksa piekny post:tak:
Ppatqa ja wiem, ze drewniane schody sa baardzo drogie, nam chociaz tesc swoje drzewo daje wiec o tyle bedzie lepiej noi montaz odpada bo to M sam zrobi:tak:
Minisia noi ucieklas na zime z PL a tu prosze zima przylazla za toba:-D u nas tylko mroz i zaje...... scie slisko jest:no: na szczescie sniegu nie ma, a moje dziecko dopiero w czwartek do szkoly idzie:tak:
Dorota powodzenia z G. Ja tez obcielam niedawno Lence grzywke i wloski wyrzucilam bo po starszej tez nie mam....

Witam sie w piekny sloneczny dzien:-):-)
M pojechal po kogos na lotnisko, Karolina u kolezanki a my z Lenka w domku.

Bylismy dzis oplacic podatek drogowy w biurze, ale normalnie szklanka na drodze tam gdzie slonce nie swieci:no: cholera kiedy ta zima sie skonczy????
Wczoraj bylam z Lenka na zakupach a Karolina kategorycznie odmowila jazdy z nami i zostala sama w domu na 3 godziny, telefon miala przy d.... i najpierw ogladala bajki a potem lazienke i kuchnie sprzatala:tak::tak:
Ale ogolnie to Karolina zaczyna sie strasznie buntowac, wszystko jest na NIE, uparta jak osiol, pyskuje a przede wszystkim klamie na kazdym kroku, patrzy prosto w oczy i klamie .... Kurde nie wiem jak z nia rozmawiac:no:

Ja robilam dzis karkowke do tego z torebki przepis na soczysta karkowke z pieca knorr i wyszla pyyycha.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry