czarna79
Fanka BB :)
ale super wiesci z poczatkiem rokuJA PO WIZYCIE U LEKARZA WSZYSTKO W PORZADKU NIE BEDZIE OPERACJI CHYBA ZE COS SIE PRZYPLATA. DOSTAŁA ZASTRZYK ANTYKONCEPCYJNY TAK ZE JESTEM SZCZESLIWA.
A OD NOWEGO ROKU JESTEM JAKOS DOBRZE NASTAWIONA ZE BEDZIE LEPSZY NIZ POPRZEDNI I MAM HUMOREK PONOC WIARA CZYNI CUDAAAAAAAAAAAAAAAA

Asia widac ze po woli wychodzisz na prosta. Brawo!!!!! Dawaj nam tu znac z wyprzedzeniem o promocjach

Magdasf ehhh tescie

ty to jestes luzak i wiem ze ich zlewasz

M Maksa normalnie poraził mnie twój post

i tak samo jak większosc odebrałam go jako pożegnanie:-

Magdziunia Ja też chce WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!! moje dzieci jak wychodzimy na dwór pierwsze to na plac zabaw biegną, a tu zonk

Gosia a gdzie Twoja pozytywna aura

nie no żartuje, oby słonko zaświeciło i humorek sie plepszył;-)Dziewczyny tak piszemy czasami o tym spotkanku naszym a może majówka lub czerwiec

ja tutaj całe wieki nie zaglądałam-z pewnoscią nie pamiętacie mnie,ale nie szkodzi;-)Wczoraj tak wlasnie kolezance w ciązy podsunęłam pomysł aby zalogowała się na forum,bo przypomnialam sobie chwile kiedy sama siedziałam w domu z Mają w brzuszku i uwielbiałam czytac wszelkie ciekawostki odnosnie postepów maluchów w naszych brzuszkach...;-) wspólne podtrzymywanie się na duchu-bezcenne