dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej mamuski Nawet nie mialam jak wczesniej do was zajzec Przez ten pokoj Oliwki 
Pokoj pomalowany kolory to rozowy i turkusowy Ale stary kolor przeswituje mimo ze G malowal 2 razy I musi jutro jeszcze raz malnac
Mebelki juz stoja Tylko je sie poodsuwa i pomaluje I tak samo w drugim pokoju Pozniej mnie robota czeka Sprzatanie
Oliwka spi jeszcze dzis u nas na lozku Teraz G z nia spi a ja ide do drugiego pokoju Nauka zasypiania bedzie jak zrobimy pokoik
Kurcze ale juz sie boje ze bedzie ciezko
CZARNA nie nie miala badanego kalu na grzyby A DLACZEGO PYTASZ????????????????????????
MIRABELKA super kapcie
AGAMIR milo cie widziec Ciesze sie ze z chlopcami ok no i ty sie zabiezpieczylas przed kolejna ciaza
;-)
MALENKO ja tez mysle ze podwojny wozek to swietny pomysl Moze Agamir sprzeda ci swoj bo pisala ze chce go sprzedac
Dobra leb mi peka Ide spac Dobranoc
Aha oli ma katar ale nie bylam z nia u lekarza bo juz zielonego katarku nie ma
Dostala ibufen d Wapno jej dalam Sciagam frida katar Kropie nosek i smarowalam 2 razy pumexem baby
Mam nadzieje ze jej to pomoze Bo ma tylko katar Nie kaszle i nie ma goraczki 

Pokoj pomalowany kolory to rozowy i turkusowy Ale stary kolor przeswituje mimo ze G malowal 2 razy I musi jutro jeszcze raz malnac

Mebelki juz stoja Tylko je sie poodsuwa i pomaluje I tak samo w drugim pokoju Pozniej mnie robota czeka Sprzatanie

Oliwka spi jeszcze dzis u nas na lozku Teraz G z nia spi a ja ide do drugiego pokoju Nauka zasypiania bedzie jak zrobimy pokoik
Kurcze ale juz sie boje ze bedzie ciezko CZARNA nie nie miala badanego kalu na grzyby A DLACZEGO PYTASZ????????????????????????
MIRABELKA super kapcie

AGAMIR milo cie widziec Ciesze sie ze z chlopcami ok no i ty sie zabiezpieczylas przed kolejna ciaza
;-)MALENKO ja tez mysle ze podwojny wozek to swietny pomysl Moze Agamir sprzeda ci swoj bo pisala ze chce go sprzedac

Dobra leb mi peka Ide spac Dobranoc
Aha oli ma katar ale nie bylam z nia u lekarza bo juz zielonego katarku nie ma
Dostala ibufen d Wapno jej dalam Sciagam frida katar Kropie nosek i smarowalam 2 razy pumexem baby
Mam nadzieje ze jej to pomoze Bo ma tylko katar Nie kaszle i nie ma goraczki 

no coz moja tesciowa to niedoscigniony ideal...ehhh szkoda gadac.
Mam nadzieje ze wasze problemy juz sie rozwiazaly, w koncu tutaj same mamy z "jajami";-)i nie straszne nam problemy;-)