Kaka u mnie podobnie, chcialabym coś szalonego na głowie, bo tak wcześniej mialam a z drugiej strony wreszcie po wielu latach zapuścić i móc spiąć w kitkę, albo inaczej, T. wczoraj przegadał mi i postanowiłam wytrzymać do lata bez obcinania, tylko czy dam radę? chyba suwaczek wstawię ;-)
ppatqa miłego relaksu w kinie
ustinja gratulacje :-)
Aniaaa ale super, przyjemnego wypadu na narty
Evelajna ło matko, to kiedy Wy zjedziecie do Pl jak chcesz wszystkie dzieci tam wychować? ;-) Prawie każdy bobas zaliczy lądowanie z łóżka, Idze też raz się przydarzyło, tylko że trochę świadomie, przebudziła się, ja byłam na balkonie i zanim zdążyłam dobiec miala lądowanko na podłodze
minisia ale dobrze z tymi badaniami
Marma super plany na sobotę, trzymam kciuki żeby wypaliły
czarna ja też na spotkanie w 100% jestem gotowa
magdziunia super że wyskoczycie na narty

znam też niestety to uczucie, ja to mam też fioła, jak Iga pije i się lekko zakrztusi to serducho staje
Gosia super foteczki
Magda strasznie nieodpowiedzialna kobita

a Zosia super agentka :-)
T. ma dziś wolne, był rodzinny spacer na sankach, dużo śniegu ale ciężko mu było takie dwa klopsy wieźć ;-) i jeszcze potem siatę z zakupami dodatkowo
wczoraj T. przyniósł z pracy z Douglasa perfumy dla mnie i dla Seby (diesel, koszt w sumie ok. 450 zł

), dostał za to że naprawił im jakiś sprzęt na zapleczu, są plusy bycia technikiem w dużym centrum handlowym ;-) czasami prezenty a oprócz tego zniżki w większości sklepów ;-), to taka rekompensata za czyszczenie zapchanych kibli, np. podpaskami

, czasem mi opowiada jakie ludzie mają pomysły, albo jakie pierdoły kradna, np. wieszaczki z toalet albo te przyciski w spłuczkach toaletowych