mirabelka73
Październikowe mamy'08
to my mamy zaraz po Was ferie, strasznie późno u nas w tym roku
wypiłam sobie drugą kawę i zjadłam drugie ciacho, rozpusta ;-)
wypiłam sobie drugą kawę i zjadłam drugie ciacho, rozpusta ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak zaraz siupnę do sklepu po składniki i coś sobie zmiksuję.

A miejsc i tak nie ma

.

W każdym razie wie, że przyszło COŚ do niej i teraz mnie morduje "co to? co to? powiedz, pliiiiissss" A ja tylko się nazachwycałam, powiedziałam "och i ach, ale piękna niespodzianka" i bidula chyba na skrzydłach do domu doleci

, a z Tuśką dobrze, że na strachu się skończyło 

, a ja też się zastanawiam nad jakąś linea, bo u mnie waga sama leci i jakiś wspomagacz by się przydał, żeby nie zaprzepaścić. Tylko nie wiem co z tych wynalazków skuteczne by było, bo to chyba indywidualan sprawa
, ale od czegoś trzeba zacząć.
)
, a z chłopakami dasz radę, mobilizator się włączy i będzie dobrze. Kto nie da rady, jak nie matka polka :-)

, ale przeżyłam i jutro wolne. Śniegu trochę zostało więc może jutro sanki wypalą. Dalej nie wiem co na tym łbie wymyślić. Ta fryzjerka taka młoda laska może ona coś wymyśli - pójdę na łatwiznę
Ja to się zawsze śmieję, że fryzura taka żeby kitki nie dało się zrobić, bo wtedy kaplica, już nic mi się nie chce przy włosach majstrować 

a sie ofiara bo przynajmniej ofiara bo ja Oliwka namowila na spacerowanie po mieszkaniu za raczke Co ona uwielbia najbardziej A my jako domownicy juz znudzeni jestesmy tymi pilekgrzymkami po mieszkaniu razem z Oliwka Jej sie nigdy nie nudzi hiihi