reklama

Październik 2008

film fajny, naprawde, szyko zleciało. Poczytałam a potem wywalilo mnie z netu. Gosia fajne zdjęcie. Ja już mam porządki i stajnie na koncie, a teraz M pojechał zamowić lustro i po jakieś rurki do co, a ja siedz z młodym. Siniak jest ale opuchlizna u młodego zeszła.

reklama
Patrycja gratki za ząbka;-) a na siniaki (zaraz po uderzeniu) polecam posmarowac masłem:cool2::cool2::cool2:

Minisia a kysz lenistwo:-p:-p:-p

Majeczko ehhh jeszcze troche idac do sklepu nie bedziemy szły z lista zakupów ale z lista niebeziecznych i szkodliwych składników:nerd::nerd: i wrócimy z pusta torba:sorry2::sorry2:

Evelajna film bomba wiec sie nie zastanawiaj:tak::tak::tak:

Magda ja lubie ogólnie zakupy (ale nie przymusowe) ale wysprzedaze jakos mnie nie ciagna no chyba ze przy okazji cos wpadnie:-p:-p

Agami dobrze ze masz ten zastrzyk bo strach sie bac co by było po tym wieczorku:-D:-D:-D

Dorota oby sie udało:tak::tak:

Witam panienki
Sumienie czyste, bo co zaplanowane to zrobione:-p więc czas na kawke i śniadanko

Czarna chyba masz tu racje-wszyscy wiedzą,że to jest szkodliwe...ale nasz rząd nie chce tego zabronić bo...są z tego ogromne zyski powiedzmy sobie szczerze...
U nas wreszcie sukcesy-Ruben zapitala jak mały samochodzik-wszędzie go pełno-wreszcie się doczekałam takiego superowskiego chodzenia:tak::-)
No i uwaga uwaga śpi sam od 1 stycznia w łóżeczku i ...nie je w nocy!!!:-D:-):tak:

Au nas dziś kiepskie humory bo po pierwsze Maciej dziś o 2.00 w nocy doszedł do wniosku ze sie wyspał i szalał do 4.00, po drugie pokłóciłam się z Mamą po 3 wystawiła mnie koleżanka z pracy.zawiodłam sie bardzo na niej :-( Może potem mi się humorek poprawi. Idę sprzątać chałupę bo dziś mamy kolędę.potem was poczytam.
Czarna jeśli to nie kłopot to wyślij mi proszę link do fotkowego bo go zapodziałam po formacie kompa.dzięki.

Minisia jakos mnie ten implant nie przekonal...spirala wydaje mi sie "fajniejsza", mniej inwazyjna, idziesz jak na wizyte i juz:tak:
Mlody byl na sankach, tesciowa widzi ze nie bardzo mi sie podobalo co zrobila i chodzi jak trusia:-D i to wlasnie ona wziela mlodego na sanki;-)

Ja jakos dzis spuchlam, kurcze obraczki nie moge zdjac:szok:i nie wiem o co kaman, bo ze nogi mi puchna wieczorem to norma, ale rece to rzadko kiedy...
Dobra uciekam na kolejna juz trzecia dzisiaj kawusie. Do pozniej

mnie dziś z rana odwiedziła siostrzenica, miała zebranie w pracy i potem dwie godziny przerwy to sobie pokawkowałyśmy ;-)
Iga wstała dziś wyjątkowo przed 8 więc drzemka szybciej i dopiero po obiadku spacerek zrobimy
lilunia miałam Ci wczoraj wrzucić ale zapomniałam https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/ (może wyprzedzę czarną ;-)) Najgorzej jak się parę nieprzyjemnych spraw skumuluje
majeczka brawa dla Rubenka :-)

mnie też wyprzedaże kuszą ale styczeń cienki oj cienki

Hej laski
u nas znow dosypalo sniegu ale ja tam lubie snieg gorzej jak zacznie topniec:dry:
a ja mam dzis w planach pomalowac listwe na scianie na brazowozobaczymy czy przelamie lenistwo:baffled:
wy sie cieszycie ze piatek a ja wlasnie nie bo jutro na 7 do pracy:cool:

dzieki za to ze podzielacie moja radosc co do badan wiki :tak:jak tylko beda postepy czyt.wezwanie na badania i wyniki dam znac :tak:

Patrycja mialam isc na ten film wlasnie w 3D ale ja nie lubie takich filmow chociaz DISTRICT9 czy jakos mi sie baardzo podobal

no a ja sie zakochalamw nowej plycie Alicia Keys i normalnie na okraglo leci:-p

Dorka trzymam kciuki
Och, Alicia Keys- uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!
film fajny, naprawde, szyko zleciało. Poczytałam a potem wywalilo mnie z netu. Gosia fajne zdjęcie. Ja już mam porządki i stajnie na koncie, a teraz M pojechał zamowić lustro i po jakieś rurki do co, a ja siedz z młodym. Siniak jest ale opuchlizna u młodego zeszła.
Mój wczoraj zrzucił na stopę deske do prasowania. Opuchlizna zeszła, siniak został; tak to juz jest :sorry2:
Minisia jakos mnie ten implant nie przekonal...spirala wydaje mi sie "fajniejsza", mniej inwazyjna, idziesz jak na wizyte i juz:tak:
Mlody byl na sankach, tesciowa widzi ze nie bardzo mi sie podobalo co zrobila i chodzi jak trusia:-D i to wlasnie ona wziela mlodego na sanki;-)

Ja jakos dzis spuchlam, kurcze obraczki nie moge zdjac:szok:i nie wiem o co kaman, bo ze nogi mi puchna wieczorem to norma, ale rece to rzadko kiedy...
Dobra uciekam na kolejna juz trzecia dzisiaj kawusie. Do pozniej
Tez jestem za spiralka:tak:

U nas to samo, wiec odezwe sie wieczorem!

reklama
mnie dziś z rana odwiedziła siostrzenica, miała zebranie w pracy i potem dwie godziny przerwy to sobie pokawkowałyśmy ;-)
Iga wstała dziś wyjątkowo przed 8 więc drzemka szybciej i dopiero po obiadku spacerek zrobimy
lilunia miałam Ci wczoraj wrzucić ale zapomniałam https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/ (może wyprzedzę czarną ;-)) Najgorzej jak się parę nieprzyjemnych spraw skumuluje
majeczka brawa dla Rubenka :-)

mnie też wyprzedaże kuszą ale styczeń cienki oj cienki
dziękuje ślicznie za link ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry