reklama

Październik 2008

Madziu swietne zdjecia:-D:-D
Minisia ja tez jestem za spiralka:tak:
Kaka nie fajnie z szefem:no:
Dorota powodzenia z M
Martynka oj bidulo:no:
Magdasf no i widzisz jaka masz dobra tesciowa:tak:;-)
Majeczko brawa dla syneczka!!!!:tak::tak:

Hej laseczki, u nas dalej zimno jak cholera dzis rano -8:szok::szok::szok: i dzieci do czwartku maja wolne od szkoly z tego powodu.......a wcale nie zapowiadaja ocieplenia:no::no:
Siedzimy w domku i palimy w piecu.
Lenka pobiegala po ogrodzie caly nosek miala czerwony i policzki jak jabluszko ale taka szczesliwa byla i do domu nie chciala isc:tak:

A my juz drugi wieczor jestesmy bez flachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je kolacje z nami okolo 19.00 a po kapieli pije zwykle mleko z kubeczka!!!!!!!!!!!!!

reklama
to nas spotkalo jak wracalismy z zakupow
013.jpg

014.jpg

No. Nareszcie chwila dla mnie.

Minisia ale Werce się chyba bardzo podobało! Widać śmiechy do śniegu!:-D
Majeczka brrrr z tymi kosmetykami. Brawo dla Rubenka!
Dorotka pytanie mi zadał o coś banalnego w rozliczeniu, a ja zapomniałam:szok:
Ale się nalatałaś za tym skierowaniem. Jeju, to teraz trzymać kciuki za udane leczenie.
Czarna idziemy jutro z fufęlą się kinować w wersji 3D.
Ja mam tyle zaległości, że sumienie czyste to może za dwa miesiące będzie:zawstydzona/y:
Lilunia pechowo tak wszystko na raz... Przytulasek
Minisia nie głupie to to, nie głupie. Ja myślę właśnie o czymś takim i muszę podpytać ginkę.
Martynka kurde, ale go tam trzymają.:no::no:
Kaka u Ciebie też widzę piątek do d..y:no:
Magdziunia hahahahahaha!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Oj Wy gagatki, tak zepsuć łóżko:-D:-D
Ula gratulacje dla Lenki!!!! Swoją drogą my o 19 dopiero do obiadu siadamy. I jak tu uczyć dziecko zdrowego trybu życia?

Spacer standardowy - do sklepu do wioski. Niby nic nie kupiłam, a kasjerka mnie oskubała z 50 jurków:szok: Patuśka zuch mi pomagała - matula dawała, mówiła "idź włóż do torby" i ona bardzo posłusznie kursowała od mamy do torby. Potem przy kasie mi podawała z powrotem z torby, a ja układałam na taśmie. Facio za nami nadziwić się nie mógł, że taki krasnal a tyle pomocy:-D

M mnie zeźlił jakimiś fochami (pewnie mu się "okres" zbliża), to sobie teraz dla polepszenia humoru oglądam jak facetowi depilują włosy z pleców. Haha! To jest dopiero rozrywka!
Jutro odgrzybiamy pokój i łazienkę. Paps!

A ja mialam dzis h...jowy dzien. Usłyszalam od szefa ze sie zawiódl na mnie, ze jak chcialam podwzki to trza bylo mówic...

Niech spada na drzewo!

Dorotka trzymam kciuki za sprawy G.

sorki ze w dwoch postach ale inaczej sie wkleic nie chcialo
Zobacz załącznik 194806

Zobacz załącznik 194807

Minisia, a gdzie masz czapkę? :-p

A ja czytam, czytam, ale pisać się nie chce.
Kataru cd.
Nocki takie sobie.
Młody ok.
Nic ciekawego!

dzieki dziewczyny za kciuki :-)
EVELAJNA niezlego masz M z okresem hiihihih
MADZIU no to zycz Wam aby to nie byla cisza przed buza ale dluzsza spokojna relacja miedzy wami :-)
MINISIA no niezla tam macie pogode .No i ty jaka niepodobna pod tym sniegiem hihihi

Witam sobotnio Lece zaraz do Oliwki Pozniej jeszcze zajze
Od kilku dni tzn od niedzieli jak wrocilam od kolezanki miedzy mna a G jest fajnie Wiec ide skorzystac z jego pomocy przy Oliwce poki jest bo do poniedzialku juz niedaleko a jak liczylam do moze go nie byc az do 4 marca SZOK

Pozniej powklejam jakies fotki poki mi net zaladowali :-)
MILEGO DNIA

CZesc dziewczyny serdecznie witam. U nas sniezyca ogroma na tarasie mam sniegu do poł łydki i dalej pada. Nocka ok Antek obudził sie o 5 pogadał sobie i poszedł spac ale nie szłam do niego bo radzi sobie sam tylko słysze przez nianie jak sobie opowiada . Maksio jak zwykle złote dziecko i mama musi go prosic aby zjadł w nocy.

Dzis wieczor zapowiada sie superosko , jestem po kosmetczce humorek superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wiec bedzie dobrze.

Jutro mieli wyleciec rodzice na wczasy ale czy będą startowac samoloty to sie okazeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????????????????????????????????????????????

magdziunia ta koza najlepsza. Ładnie szalejecie w sypialni
minisia a ty aby napewno jestes na wyspach ;-)
Evelajna to moze w odwecie swojemu wydepiluj:-)
agamir niedosc ze sliczne chłopaki to jeszce grzeczne

A u mnie sypie od wczoraj i ciężko się ruszyć, ciekawe czy kulig będzie?? A tak pozatym nic na dzisiaj takiego wiekszego do roboty nie planujemy

hej laseczki

No widzicie takie tu kilkarazy dziennie sa silne opady sniegu:baffled: dzis jak wracalam z pracy znowmnie zaatakowalo ale dalam rade bo mialam czapke ;-)a wcozraj zapomnialam niestety...

Evelajna no wiec ja sie po niedzieli umawiam do GP i ide na konsultacje w sprawie implantu bo chyba sie na niegozdecyduje, poniewaz kazdy chwali to co jemu odpowiada , poczytalam troche i wiemze sa osoby ktore chwala spiralke jak Ulka czy czarna a sa co jak szybko zalozyly tak szybko zdjely i tak samo jest z implantem, wiec zaryzykuje najwyzej wyjme i zaloze spiralke jak co;-)skoro nic mnie to nie kosztuje :-D

No a ja teraz pije kawke a moi panowie poszli do fryzjera :tak:a laski kwicza i sie gonia:-D:-D

reklama
U nas też sypie śnieg.

Dzisiejsza nocka nienajgorsza. Hanka dostala Difergan na noc. Teraz własnie zasypia.

Rozmowa wczoraj była długa. Powiedziałam, że troche pojechał, że przecież chciałam być lojalna wobvec niego. No coż na przyszłość się zastanowię czy cokolwiek mówić. Ma pogadać z żoną o podwyzce. Zobaczymy...tak czy siak bede sobie czegoś szukać. Będę tylko czekać na super okazje.

Dzisiaj kotleciki na obiad, ziemniaczki i jakas suróweczka.

No i tak się bronilam ale...zdjełam dziś wszystkie ozdoby świateczne. Teraz czas na jajka. Na razie mogą być M, a potem się założy świateczne;-)

I jeszcze cos co mnie wkurza...jutro na koncie powinna byc wypłata. A dzis na koncie nic nie ma. Zreszta mój bank dzis zamknięty wiec przelewów nie zrobią. Znów bedzie opóźnienie jednodniowe z wypłatą. Nie lubie czegoś takiego. Niby jeden dzień ale człowiek liczy na kasiurke tym bardziej, ze weekend no i troche kasy sie rozeszło przez świeta.

Miłego dnia baby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry