• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

dziwczyny milych spotkan z goscmi zycze :-)
EVELAJNA mnie dzis G zrobil sniadanie :-)
ASIU tak jak Evelajna pisala Twoj post jest cay szczescia Oby tak dalej :-)

Oliwka i G spia Ja zjadlam teraz kanapke i siedze i nic nie robie ihihih

Juz sie nie moge doczekac az Oliwka zacznie na spacerkach sama chodzic :-)

reklama
Witajcie - u nas sypie i sypie - tyllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee śniegu napadało i mąż poszedł odśnieżać.
A ja z rana poleciałam na pocztę i znów dużo ludzi było, wkoło pretensje, że za mało okienek otwartych, że przerwę sobie robią za długą.
Ja tam nie stałam długo więc spox :tak:

No i obiadek też już po części zrobiony - rosołek.
Odkurzone, pranie zrobione i tylko wywiesić.
Zaraz lecę .... a mąż przyszedł właśnie i dosłownie padł.
Tyle się naodgarniał :no:

Mam nadzieję, że przestanie już sypać.

Madziu dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i dużo radości na codzień, pociechy z dzieci.

Kaka zdrówka dla Hanusi.

No to ciąg dalszy dobrego humorku:

Załączniki

• 1249657593_by_outlawsokon_500.jpg
    1249657593_by_outlawsokon_500.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 1249740901_by_grzesiek1986_500.jpg
    1249740901_by_grzesiek1986_500.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 1249797665_by_paulinaZ_500.jpg
    1249797665_by_paulinaZ_500.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 1249854848_by_d4cec17_500.jpg
    1249854848_by_d4cec17_500.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 1249895196_by_tdipower_500.jpg
    1249895196_by_tdipower_500.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 1249897218_by_diabbel_500.jpg
    1249897218_by_diabbel_500.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 51
  • 1255344726.jpg
    1255344726.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1255412474.jpg
    1255412474.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 1255630261.jpg
    1255630261.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 44
Sorki za post pod postem - jestem wkurzona, bo najpierw padał śnieg (kotłował strasznie) a teraz pada .... DESZCZ :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystko pokryte jest już lodową skorupką, bo na dworzu - 3 st C.

Pogoda faktycznie zaskakująca.

A u nas sobota pod znakiem porządków. Dopiero niedawno skonczyliśmy. M przejrzał wszystkie swoje rupcie (pierwszy raz od nie pamietam kiedy) i sporo wyjechalo na śmietnik. No i w szafach troche luźniej;-)

Magda sto lat spełnienia wszystkich marzeń

Asia u nas nie tanczą o droga zasypana
ula jak na ślizgawce było

witam jestem mam znowu internet:-). Kuligu nie było ze względu na śnieg i wiatr, my z młodym tez na sankach nie byliśmy i mieliśmy jazde i nie chciał iść spać yły płacze marudzenie, ale udało sie go położyć o 17- tak bbył zmeczony, cierkawe do której będzie szalał. Ja dzisiaj poogarnialam troche w domku, na śniadanko były gofry, a wieczorem M zachcialo sie oponek, z wyjazdem gdziekolwiek jest kłopot. M poodśnizał troche u nas, a le co z tego jak droga zawalona.

Dobry wieczor:-)
Bardzo ale ttooooooooooooooo bardzo dziekuje za zyczonka:tak: To mile ze pamietalyscie (chociaz sama napisalam kiedy:-D)

A ja dzisiaj maly mlynek mialam, ale juz wieczor, zaraz ide malego polozyc a o 21 mykam na chinczyka;-)
Wiec zcze dobrej nocki:tak:

Ulka wlazłam na NK i spojrzałam ze to gówniara jeszcze i wykasowałam zaraz:-D:-D:-D

Magdziunia ehhh albo snieg albo deszcz najgorzej jak sie te dwie rzeczy połączą:dry::dry::dry:

Patrycja najgorzej jak się dziecko zmieni plan dnia to wtedy ciezko udobruchac:tak::tak:

A u nas niby śnieg mocny nie pada taki drobniutenki ale zawierucha straszna. I rosnie na powierzniach w zaskakująco szybkim tempie:szok::szok::szok::szok:

Widzę, że macie już dość zimowej pogody. U nas dopiero się zaczyna więc póki co się cieszymy. Tylko jutro chyba nie pójdziemy na Wielką Orkiestrę, bo nie wiem czy dojedziemy do miasta :sorry2:

Avatar niezły. Wyłącznie kinowy film - przed kompem bym 3 godzin nie wytrzymała. I te efekty... Ech.. Ledwo się powstrzymałam przed łapaniem baniek i pyłków. Kurcze starzeję się, bo nie sądziłam, że kino może mnie tak zachwycić. :tak:
Fabuła taka sobie: Amerykanie contra Indianie tylko ci drudzy są niebiescy i walczą ze sobą na innej planecie. Oczywiście Indianie ze swoją przyjazną życiu i światu filozofią wygrają po otrzymaniu nieziemskich bęcków, ale... to trzeba zobaczyć. Najbardziej mnie rozłożył kolega, z którym byliśmy. Wstrzymujemy oddech na scenie - jednej z tych, co to główna bohaterka przeżywa przemianę duchową i odnajduje lepsze "ja" w swoim wrogu - a ten wyskakuje: "patrz, jaki ma świetny stanik!" :sorry2::-D:-D Ale wybaczam. Kolega ma tylko 20 lat.

Niedzielne buziaki dla wszystkich :*

Magda nie wyrobiłam się wczoraj, ale przyjmij życzenia zdrówka, miłości, radości w życiu, pociechy z bąbli i Jackowatego :-) oraz szyyybkiej przeprowadzki na "swoje"

trochę zalatani dziś byliśmy, T. jutro ok. 15 godzin w pracy :confused: Orkiestra jutro gra więc w centrach handlowych szał, dziś cały wieczór dzwonili że jakieś banery, plakaty, stoliki, naglośnienie i inne cuda musi rano przygotować lub dokończyć
u nas dziś też śnieg taki drobny i mocno wieje, balkon mam zasypany
siostra się na jutro "odwołała" miałyśmy pozew i inne rzeczy pisać, mam nadzieję że się znów nie rozmyśli, żeby dać mu kolejną, tysięczną co najmniej szansę, we wtorek obiecała że przyjedzie
zmykam spać

reklama
Hey, hey Mamuśki!!!!!!
U mnie humorek duuużo lepszy. Dziadek pojechał dzisiaj do domu (szczerze, to miałam go dosyć; nigdy za soba nie przepadaliśmy, a i moj M. przejrzał w końcu na oczy:sorry2:), więc w domu Święto lasu!!!!!:-D:-D:-D
Mimo niedzieli robię porządki, M. leży w łóżku po porannej sesji tajskiego masażu (ze mną w roli gł.):-p:-p:-p Dzieci brykają jak zawsze. Radek w końcu w nocy spał spokojnie (myślę, że to przez moje napięcie spowodowane wizytą starszyzny:dry:), a i mi się słodko spało :blink::tak:.
U Was jak zwykle życie tętni.
Magdziunia, super te foteczki, usmiałam się !!!!!!
U mnie dietę szlag trafił:baffled::sorry2::-D Ale od czego są poniedziałki ;-):tak:
Miłego i całusnego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x-ray-kiss.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry