reklama

Październik 2008

Witam niedzielnie
MADZIU a ja lubie zime i moze dziewnie to zabrzmi ale ja chce snieg i go lubie I nie mam dosc zimy :-)Jest taka pora roku jak zima a zima to przeciesz mrozy i snieg :-)
MARTYNKA no to nie zdazycie sie soba nacieszyc :-(
KAKA I WESOLUTKA zadrowka dla waszych panienek
AGAMIR SUPER SIE WYSZALAS :-)
MINISIA wlasnie kto do was przyjezdza???

My bylismy w sklepie Oliwka sie wyszalala troche na sniegu Zaniedlugo wkleje fotki :-)
Wieczorem pakowanie I G jutro wybywa

reklama
My po obiadku a młody dziś sam zjada drugie danie czyli ziemniaczki z mięskiem.
Oczywiście rozbabrane przy nim, ale nie przejmuję się bo dziecię musi się nauczyć.

Może zahaczymy o pływalnię.

Znów zaczęło padać - oczywiście śnieg.

Dorotko ja wiem, że zima to śnieżna i mroźna ... tylko ja patrzę z perspektywy kierowcy.
Nie to żebym się bała, ale rano mam mniej czasu dla Sebcia a więcej poświęcam na dojazd.

Oglądamy sobie skoki narciarskie.

A to dla poprawy humorków

Załączniki

• golas.jpg
    golas.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 48
MADZIU ja wiem ze zima dla kierowcow to udreka .Ja nie jezdze to sie nie znam hihihih

My po rosolku Oliwka dzis spala 15 minut w drodze do sklepu Polozylam ja do lozeczka ale wylazi z niego i sie bawi .No nic moze wczesniej pojdzie spac .To nawet i lepiej :-)

Gosia no właśnie ostatnio pisalaś o jakim dziadku i myślałam że na stałe z Wami mieszka, ale w takiej sytuacji to dobrze że masz już spokój ;-)
magdziunia też uwielbiam takie kanapki :tak: albo z przecierem pomid. i na to cebulka
agamir swietnie że wyjście udane :tak:
Kaka, wesolutka zdrówka dla dziewczynek

my też dziś bez spacerku, sypie i przez wiatr dużo zimniej
wczoraj dostałam zapas mięsa od teścia to trochę upiekłam, i chciałam troszkę pomidorówki ugotować a wyszedł wielki gar, więc na jutro też spokój
maraton z zimowymi sportami sobie zrobiłam, najpierw Kowalczyk w pięknym stylu, Sikora też super a teraz skoki, ale tu już emocje mniejsze, do tego kawa i herbatniki holenderskie ;-)

U nas też dziś rosołek :-) a na drugie była wołowinka gotowana, suróweczka i ziemaczki.

Ula jeszcze raz napiszę - piękna sceneria a zameczek boski. A gdzie to dokładnie - w Blarney hrabstwo Cork?

czesc dziewczyny. My po sobotnio niedzielnych szalenstwach wrocilismy do domku o 8 bo dzownila mama ze Maksio płacze. BYŁO SUPEROSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TAK JAK ZA DAWNYCH LAT BEZTROSKO MIŁO SZALONO
Teraz mluchy spia ja wzielam sie za obiad i porzadki po południu jedziemy na stae miasto , Snieg znowu pada brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Miłego dzionka i grajm razem z OWSIAKIEM.

Licytuje mezowi łódz podwodna bo fanem tej tematyki jest zobaczymy czy mi sie uda.
To co Aga czekamy na wieści za 3 tyg:-p:-p:-p:-p:-p a tak na poważnie super ze mogliscie sobie pozwolic na taki wieczór i noc piękny zastrzyk do następnego razu:tak::tak:
Jak rodzice wylecieli????
A u nas katar i chyba coś się rozkręca...wiec z kina nici:zawstydzona/y:
o jjjjj biedactwo:-(:-(:-(:-( jak coś potrzebujesz to daj znać;-)
Ja znowu załamana.Jakaś masakra.Jak nie chorowała tak nie chorowała a teraz non stop wyszłam z nią 2 razy na dwór ubrana na eskimosa nawdychała się zimnego powietrza( ale weź tu dziecku powiedz by nie gadała) i znowu chora gorączka płacze marudzi masakra-gardło zawalone.Już nie mam sił.Sorki ale przez to wsio nie mam kiedy was poczytać i poodwiedzać.

Madziu Wszystkiego Dobrego dla Ciebie bo miałas urodzinki -Uśmiechu co dnia i wiele radości.
Pozdrawiam
ehhh tak to jest z ta pogodę. Zdróweczka dla Jagny a dla Ciebie wytrwałosci

Evelajna a gdzie fotki łóżka???????

A u nas dziś tez rosołek na obiadek ale tylko dla dzieci bo my zajadaliśmy się kebabem knorr:-p:-p:-p
Spacerek zaliczony zaraz przejże aparat i moze coś wrzuce na fotkowym. Ehhh ale szkoda ze śnieg nie lei się bo jest go tyle że mozna by było zrobić wioskę bałwanków:tak::tak: ale nie da rady:no::no::no:

Madziu to jest Lismore w hrabstwie Waterford.

My już po spacerze dluuugiim strasznie, były z nami jeszcze dwie dziewczynki z osiedla i miały ubaw bo rzucały kulkami śniegowymi do M:tak:

Teraz kawka i moze jakieś ciasteczko:-p

My właśnie wróciliśmy z długiego późno wieczornego spacerku - śniegu dużo.
Ale Sebcio pospacerował - jadł już kolacyjkę a teraz ogląda Listonosza Pata :-D
Później kąpiel i spanie.

Mnie dobrze zrobił ten spacerek i będzie mi się super spało.

Ula pięknie tam jest - kiedyś chciałabym wybrać się na zieloną wyspę.
Mojej kuzynki męża rodzinka jest z Irlandii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry