reklama

Październik 2008

reklama
MAGDASF I ODEMNIE I OLIWKI PRZYJMIJ NAJSZCZERSZE ZYCZENIA :-)

PATI nie mozliwe ze ty nie masz dzis duzo roboty ????
AGAMIR super masz dzieciaczki :-)

Ja juz posprzatalam jeszcze prasowanie mi zostalo a strasznie tego nie lubie buuuu.
Olike zaniedlugo poloze na drzemke

Magdasf1
bckgrdsrv.aspx

W dniu Twych urodzin,
w dniu pełnym radości,
Życzę aby uśmiech
na Twej twarzy gościł!

Niech sie spełni rychło
każde Twe marzenie,
A smutek i cierpienie
idą w zapomnienie.

Ps.
Czarna ona dopiero 29 konczy!!!

Ps.
Czarna ona dopiero 29 konczy!!!
:-D:-D:-D
Magdo Sience Fiction pierwsza
Naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj :cool2:no to by bylo tyle:-D
reszte napisalam gdzie indziej ( a moze bys tak balustrade zdemontowala na schodach:cool::-D:-p)

ja sie witam po przerwie.teraz mialam 2 dni w pracy do 21 wiec za bardzo nie mialam kiedy sie odezwac.mlody u niani daje rade:tak:i niania nawet zyje hihi.co prawda po pierwszym dniu wygladala jakby ja czolg przejechal ale to dlatego ze nia spal ani w zlobku ani u niej:baffled:
w pracy super.jaja sa niesamowite.dzisiaj juz tez tam rano zabladzilam pogadac sobie i dla malego po body bo odlozylam mu takie ladne:tak:
a u nas sypie, wieje strasznie, mlody budzil sie cala noc bo gwizdaly wszystkie okna i drzwi.pierwszy raz jak tu mieszkamy.na drodze gwiazdy tancza na lodzie wiec na probe dzisiaj nie jade bo samochod prawie stoi w miejscu a i tak tanczy.to bym te 60 km chyba pol dnia jechala w takim tempie
u mnie na obiad dzisiaj chyba pizza.ale jeszcze sie okaze.
milego dnia dziewczyny

MAGDAS

Z nadchodzącym dniem radości
które twym imieniem słynie
Życzę niech ci w obfitości
Sto lat życia szczęściem płynie
W każdej chwili, zawsze,wszędzie
Niech ci w życiu dobrze będzie
Niech cię dalszy los obdarzy
Tym wszystkim o czym serce marzy

Asia super, ze podoba ci sie w pracy:tak::tak:
Minisia cos ty zrobila?? u nas zaczal padac snieg:no::no:

Dziendobry, ja sobie siedze przy kompie i paluszki jem, zaraz trza sie za obiad zabrac, dzis rybka z salatka i nalesniki z serkiem i bita smietana:tak:

A po obiedzie mam w planach wziasc dzieci na spacer na lodowisko, tzn jest taki duzy trawnik i malutkie kaluze na nim i to pozamarzalo, cale miasteczko tam chodzi na "lodowisko" to i my pojdziemy:tak:

Ide zrobic kawke, ktora chetna?????

Sto Lat! Sto Lat!... A kto zdrowia nie wypije niech się pod stół skryje! No to chlup! :-D Najlepszego dla Magdy!

Agamir
milusińskiego wieczoru!
Patrycja nie ma czego depilować - gładziutko:-D
Minisia napisz co Ci powiedzieli. A myślałaś gdzie sobie wszyć?

Kaka świństwo, że tak zwlekają:no: Ja lubię choinkę trzymać długo na maksa:tak:
Asia Twojego posta wręcz "czuć" radością. Bardzo fajnie.:tak::happy2:Ponieważ m mnie zeźlił wczoraj, to dzisiaj wstałam wcześniej, oporządziłam Patuśkową, naszykowałam pycha śniadanko i dałam mu się wyspać do 11. Zaraz, zaraz... coś chyba sknociłam. No tak! To on mnie powinien robić śniadanko!!:szok: O ja durna:-D
No ale nic, poranek super, śnieży okrutnie, palmy biedne pod puchową pierzynką. Zaraz idziemy na spacerek, potem na zakupy (zapasy chyba trzeba zrobić, bo jak zamkną wszystko:szok:) a potem idę do kina więc - miłej soboty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry