mirabelka73
Październikowe mamy'08
nie za ma co ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo zamiast robic problemy klientom powinni wycofywać takie produkty ze sprzedaży a to jest NIEREALNECzarna chyba masz tu racje-wszyscy wiedzą,że to jest szkodliwe...ale nasz rząd nie chce tego zabronić bo...są z tego ogromne zyski powiedzmy sobie szczerze...
U nas wreszcie sukcesy-Ruben zapitala jak mały samochodzik-wszędzie go pełno-wreszcie się doczekałam takiego superowskiego chodzenia:-)
No i uwaga uwaga śpi sam od 1 stycznia w łóżeczku i ...nie je w nocy!!!:-)
![]()

Widzę że Mirabelka juz Ci wysłałaCzarna jeśli to nie kłopot to wyślij mi proszę link do fotkowego bo go zapodziałam po formacie kompa.dzięki.

i głowa do góry niech ten dzień juz się skończy dla Ciebie;-)Poczytałam i jednak jestem za spiralkąlaski co o tym sadzicie lepsze od spiralki ??bo musze cos zaaplikowac jedno z dwochzeby dluzej nie ryzykowac
Implant podskórny - antykoncepcja dla zapominalskich - implant podskórny implant antykoncepcyjny antykoncepcja ciąża - Portal Kobiet

Mlody byl na sankach, tesciowa widzi ze nie bardzo mi sie podobalo co zrobila i chodzi jak trusiai to wlasnie ona wziela mlodego na sanki;-)
j

Aż nie dowierzam... ups...A ja mialam dzis h...jowy dzien. Usłyszalam od szefa ze sie zawiódl na mnie, ze jak chcialam podwzki to trza bylo mówic...

a i on mnie 

Miłej, spokojnej/ przygodowej, upojnej (która, co woli) NOCKI!!!!!!

a tak dobrze dziś mi się jechało i to nawet 80 km/h wrrrrrrrrr ...........
;-) ... ale wczoraj małż zażartował sobie, że to przeze mnie bo za dużo ważę.