• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Czarna chyba masz tu racje-wszyscy wiedzą,że to jest szkodliwe...ale nasz rząd nie chce tego zabronić bo...są z tego ogromne zyski powiedzmy sobie szczerze...
U nas wreszcie sukcesy-Ruben zapitala jak mały samochodzik-wszędzie go pełno-wreszcie się doczekałam takiego superowskiego chodzenia:tak::-)
No i uwaga uwaga śpi sam od 1 stycznia w łóżeczku i ...nie je w nocy!!!:-D:-):tak:
bo zamiast robic problemy klientom powinni wycofywać takie produkty ze sprzedaży a to jest NIEREALNE:no::no::no:
Brawa dla Rubenka:tak::tak:
Czarna jeśli to nie kłopot to wyślij mi proszę link do fotkowego bo go zapodziałam po formacie kompa.dzięki.
Widzę że Mirabelka juz Ci wysłała:tak::tak: i głowa do góry niech ten dzień juz się skończy dla Ciebie;-)
laski co o tym sadzicie lepsze od spiralki ??bo musze cos zaaplikowac jedno z dwoch :sorry2:zeby dluzej nie ryzykowac:-pImplant podskórny - antykoncepcja dla zapominalskich - implant podskórny implant antykoncepcyjny antykoncepcja ciąża - Portal Kobiet
Poczytałam i jednak jestem za spiralką:-p:-p:-p
Mlody byl na sankach, tesciowa widzi ze nie bardzo mi sie podobalo co zrobila i chodzi jak trusia:-D i to wlasnie ona wziela mlodego na sanki;-)

j

No jaka kofana teściowa tylko źle o niej powiedz to Ci zacytuje ten post:cool2::cool2:

Stukam się popołudniową kawką;-)
U mnie dzień zgodny z planem więc spoko choć mały włąśnie zalicza drugą drzemkę bo spał dzis tylko niecałą godzinkę i już ledwo co ciągnął:sorry2:

A mój za to spał dzisiaj 2,5h, a teraz sie ładnie bawi. Od conajmniej 20min siedzi w miejscu i sie bawi swoimi zabawkami :-D Aż nie dowierzam...

A mnie ząb boli, wiec teraz to juz w ogole sie czuje masakrycznie... A jeszcze moj dzwonił ze dzis nie przyjedzie, bo jutro pracują, wiec bedzie jutro poznym popoludniem, a juz w nidziele wieczorem jedzie z powrotem... Masakra jakas... Ehh niech sie skonczy w koncu ta delegacja...

A ja Was podczytuję i nawet udało się skrobnąć coś na innym wątku i tyle! Moja maruda jest dzisiaj niesamowita. Godzilla przy niej to mała rybka. Zabieram ją na spacer może choć na chwilę odpocznę. Narazicho!

A ja mialam dzis h...jowy dzien. Usłyszalam od szefa ze sie zawiódl na mnie, ze jak chcialam podwzki to trza bylo mówic...
ups...:baffled:

Hey Mamusie!
Ledwo na oczy widzę. Dzieci śpią!!!!!!!!! Dziadka zaraz wyszykuję do spania i zajmę się swoim M. Coś ostatnio go zaniedbałam :cool2::cool2::cool2: a i on mnie :-p:-p:-p Miłej, spokojnej/ przygodowej, upojnej (która, co woli) NOCKI!!!!!!
:***********
mediumjzxrg356481338338554486502.jpg

Hej ale dzis zakrecony dzien mialam Rano dzwonilam do gorzyc Powiedziali mi ze mam dzwonic kolo 13 Poszlam do sklepu Kupilam pierwszy raz pampersy GAGA mam nadzieje ze z puocia oliwki bedzie ok:tak:
Przed 13 dzwonie na gorzyce i G jedzie do gorzyc na leczenie w poniedzialek:tak:
G potrzebuje tam skierowanie od lekarza ogolnego No i tu problem bo jak zwykle nasza slozba zdrowia jest popiepszona I G jest zdeklarowany w przychodniw myslowicach A to dosc daleko od nas A inne przychodnie go nie przyjma Czyli nie zdeklaruja go bo maja za duzo ludzi a za malo lekarzy I wogole trzeba tylko do przychodni kolo mijesca zamieszkania No ale gadalam z 3 przychodniami i lipa Ale troche pochodzilam z karta G i zalatwilam mu takie skierowanie za 50 zl No ale dobrze ze zalatwilam

G dzwonil do szefa bo potrzebuje zaswiadczenie z pracy ze pracuje I jutro ma po nie isc Wiec juz prawie wsio zalatwione I w poniedzialek do godziny 13 G ma byc w gorzycach

Najpierw jest odtruwanie 10 dni a pozniej 6 tygodni leczenia Tylko ze jak gadalismy dzis z kolega co tam tez sie leczyl to on wyszedl po 4 tyodniach
No ale nic najwazniejsze ze G tam idzie Mam nadzieje ze sie jakos to pouklada jeszcze

Oliwka padla juz o 19.30 Mama z jasiem amluja i przemeblowywuja swoj pokoj Takze zamieszanie jest hihihi

Milego wieczoru:tak:

GOSIA no jak moglas zaniedbac meza hihih :-)
MARTYNKA szkoda ze M dzis nie przyjezdza Tak an jeden dzien to serio malo :-(
MINISIA dzieki za kciuki I innym dziewczynom tez :-)
KAKA kurcze to serio nie fajnie wyszlo :-(
MAJECZKO super gratki dla Rubenka :-)

majeczka gratki dla Rubenka
dorotko brawo i trzymam kciuki by się udało
minisia mi się wydaje ze taki implant jest wygodniejszy i mniej działan niepożądanych bo to po prostu hormon, a implanty stosuje się często, konie, psy są czipowane i bardzo rzadko coś się dzieje. Włąsnie ta kuzynka z HH zaszła w ciąże mimo spiralki, myślała ze się zatruła bo rozmawiała z wc, pojechała na pogotowie a tam :-)
martynka jutro już będzie
kaka a złożyłas wypowiedzenie czy co??

U mnie kopiuj wklej, z lustrem zmiana planów:-(, i odkopaliśmy moje stare meble, listwy i gałki już w koszu, najgorsze będzie ich scieranie pod fare czy jak to się nazywa. A mój młody jeszcze buszuje. A jutro kulig

reklama
Witajcie - padam na twarz ... oczy pieką a śnieg za oknem dosłownie wali.
:szok::szok::szok: a tak dobrze dziś mi się jechało i to nawet 80 km/h wrrrrrrrrr ...........

Nie pisałam Wam o tym, że wczoraj urwała nam się noga od łóżka.
Tak ni stąd ni ..... i dziś małż jeździł do Castoramy kupować nową.
Dobrze, że mieli coś w podobie.
Będę spała spokojnie .... :-p;-) ... ale wczoraj małż zażartował sobie, że to przeze mnie bo za dużo ważę.
Ale co tam ja się tym nie przejęłam i odbiłam piłeczkę z ciętą ripostą :tak:
Jesteśmy kwita hehehhehe :-D

No i od kilku dni między nami jest fajnie - żartujemy, śmiejemy się .... oby to nie cisza przed burzą.
Bo taką sytuację jak teraz bardzo lubię.

Dorcia trzymam kciuki za leczenie G.

Kaka no to szef pojechał :no:

Gosiu odpocznij sobie.

Martynko oby ząb przestał boleć.

Evelajna mam nadzieję, że spacerek się udał.

Madziu teściowa się zreflektowała ;-)

A mnie po głowie od kilku dni "chodzi" Heath Ledger grający m.in rolę Jokera w Mrocznym Rycerzu.

No ale dość smutków

A TERAZ COŚ NA ROZWESELENIE:

Załączniki

• 1248960202_by_ravendark_500.jpg
    1248960202_by_ravendark_500.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 47
  • 1249150767_by_mrozio15_500.jpg
    1249150767_by_mrozio15_500.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 1249293531_by_marcus232_500.jpg
    1249293531_by_marcus232_500.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 46