• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

MAMO na MAKSA ale nie wklejasz kodu strony tylko jak już wpiszesz wszystkie informacje to na końcu wyskakują różne kody i kopiujesz jeden z nich on sie nazywa BBCODE. I jego kopiujesz i wklejasz do swojej sygnatury

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorótków:tak:

Mama na Maksa witaj!!

U nas też jeszcze nie przeszło, gorączki Lenka już nie ma dziś ale katarek i kaszel nadal, apetytu też nie ma bardzo mało je, ale w sumie fajnie się bawi przez dzień i noc też całą przespała tak więc dziś wracam do sypialni chyba:tak:

A ja dziś posprzątałam dom, zrobiłam "falę dunaju" właśnie się schładza w lodówce, a co, przecież w końcu ostatki:tak:

Fotek na razie w sumie nie mam, bo zapomniałam aparatu na wesele, ale fotografem na slubie była kolezanka (tez z BB), wiec na pewno pozniej bede miała ładne foteczki :-)

Rafał wczoraj zasnał mi przed 24 :-O Ale za to dzis wstał przed 10 i zamiast na drzemke isc o 12.30 jak zawsze, to dopiero niedawno zasnał, ehhh ciekawe o której wieczorem padnie... Ja dzisiaj jakas przymulona, wkurzam sie bo wszystko mi sie psuje. Zatkał mi sie zlew w kuchni, jak wypuszczam z jednej komory, wywala wode w drugiej, a jak korek do jednej wsadziłam to dołem mi wylało na podłoge.... Zaraz bede cos z tym myslec, a jak nie pojdzie to nie wiem co zrobie... ehhh zawsze cos. Do tego szafka w łazience mi spadła, ostatnio sie zamek w drzwiach rozwalił, a mojego pieknego nie ma, a jak juz jest to nie ma czasu... ehhh

Dorotka ja z anginą tez bym nigdzie nie wyszła... Z reszta ja w ogole ostrozna jestem, jak mały chory wole posiedziec w domku i przeczekac... A z anginą nie ma żartów...

Ide sobie kawke zrobic, bo zaraz zasne...
Buzka laseczki :biggrin2:

Ostatnia edycja:
MAMA MAKSA i MAMA(NA)MAKASA rzeczywście teraz moze ci sie troche mylić czytającym chociaż.... a imie Maksymilian bardzo mi sie podoba, nie wiedziłam ze jest znowu modzie.
Ja tez tu jestem właściwie nowa i licze na to ze jakos sie tuwkleje i dopsuje do towarzystwa:-)
Mam pytanie: Jak pija wasze dzieci? Z kubeczkow normalnie tak jak dorosli? Bo moja Natalia nie chce mi tak pic, troche z rurki pociągnie, troche łyeczką, ale napije sie tak tyle co kot napłakał. nie wiem jak ja stumulować. Rano wypija mi całą butle mleka 250 ml i wieczorem przed pojsciem spać jakies 200 ml mleka, a w ciagu dnia nie chce pic, kilka kropelek uda mi sie w nia wcisnąć, konczy sie zawsze mokra koszulka i mokrą bielizną a juz mnie męczy to ciągłe jej przebieranie... (nie wiem czy powinnam to napisac na innym wątku o postepach sorki). Zresztą moja Natalia ma pewne opóżnienia stosunku do waszch maluszkow, ale o tym moze juz w innym watku.:nerd:

MALGORZATKO witaj
Napewno szybko sie wdrożysz
Popatrz sobie na inne wątki i napewno szybko sie zorientujesz ci i gdzie pisać
A jeśli chodzi o pice to mój Maks też rano i wieczorem pije mleko z butelki. A w ciągu dnia pije tylko wode z kubka z rurką. No ale on potrafi w ciągu dnia ze trzy a czasem wiecej kubków wypić.
A co to znaczy ze Twoja Natalka opózniona. Oczywiście jeśli chcesz napisać?

Helloł laseczki;-)

Nikt juz wiosny nie przywołuje??

U nas kopiuj wklej naturalnie...chociaz mała zmiana. Hanka przespala 3 noce pod rzad i obudziła sie dopiero na poranna flache. Dzis juz tez spi bo tak marudzila ze mialam jej dość.

Ulka ale narobilas mi apetytu na ciacho a Tu dieta. Moja teściówka kupila mi batony z Biedronki coś jak Nestle Fitness i mówie Wam zajbioza o wiele lepsze od orginału;-)

Ferdek za dobrze Ci...wyślę Ci moje pranie emeilem;-)

Dla wszystkich chorujacych mam i dzieciaczków gorące buziaki i duzo zdrówka.

Dorotko myśle, że Ci się przyda rozmowa z psychologiem i dobrze, że wam sie w kocu z G polepszylo.

Witam nowe mamusie cieplutko.

MALGORZATA moja Oliwka mleko pije z butli i zazwyczaj soki i herbatki tez z butli.Ona uwielbia sobie lac z butli herbatke do kubka i pic z kubka no ale wtedy cala mokra jest.Ale czasem jej na to pozwalam .Czyli z 2/3 razy dziennie hiihihi.Umie pic z kubka niekapka ale musze kupic nowego:-p.
Ona wogole nie chce ci pic niec innego jak mleko?
MAMO na MAKSA witaj:tak:

Dziewczyny nie robcie ze mnie az takiej wyrodnej matki.Przyciesz krzywdy bym Oliwce nie zrobila.Jak tylko dowiedzialam sie ze jest chora to siedziala caly dzien w domu.Wyszlam z nia do lekarza.DZIS tez nigdzie nie wychodzila ale ona juz zdrowa bedzie:tak:.

Rozmowa z Pania psycholog udana.Poklocilam sie z G i nie mam humorku.
Oliwka juz spi.
Dobranoc mamuski

reklama
Ło matko KAKA zapomniałam o przywoływaniu wiosny. Dlatego tak napadało. Od dzis sie poprawiam i nadal przywołuje:tak:
wiosna_0966.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry