reklama

Październik 2008

MAMO na MAKSA ale nie wklejasz kodu strony tylko jak już wpiszesz wszystkie informacje to na końcu wyskakują różne kody i kopiujesz jeden z nich on sie nazywa BBCODE. I jego kopiujesz i wklejasz do swojej sygnatury

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorótków:tak:

Mama na Maksa witaj!!

U nas też jeszcze nie przeszło, gorączki Lenka już nie ma dziś ale katarek i kaszel nadal, apetytu też nie ma bardzo mało je, ale w sumie fajnie się bawi przez dzień i noc też całą przespała tak więc dziś wracam do sypialni chyba:tak:

A ja dziś posprzątałam dom, zrobiłam "falę dunaju" właśnie się schładza w lodówce, a co, przecież w końcu ostatki:tak:

Fotek na razie w sumie nie mam, bo zapomniałam aparatu na wesele, ale fotografem na slubie była kolezanka (tez z BB), wiec na pewno pozniej bede miała ładne foteczki :-)

Rafał wczoraj zasnał mi przed 24 :-O Ale za to dzis wstał przed 10 i zamiast na drzemke isc o 12.30 jak zawsze, to dopiero niedawno zasnał, ehhh ciekawe o której wieczorem padnie... Ja dzisiaj jakas przymulona, wkurzam sie bo wszystko mi sie psuje. Zatkał mi sie zlew w kuchni, jak wypuszczam z jednej komory, wywala wode w drugiej, a jak korek do jednej wsadziłam to dołem mi wylało na podłoge.... Zaraz bede cos z tym myslec, a jak nie pojdzie to nie wiem co zrobie... ehhh zawsze cos. Do tego szafka w łazience mi spadła, ostatnio sie zamek w drzwiach rozwalił, a mojego pieknego nie ma, a jak juz jest to nie ma czasu... ehhh

Dorotka ja z anginą tez bym nigdzie nie wyszła... Z reszta ja w ogole ostrozna jestem, jak mały chory wole posiedziec w domku i przeczekac... A z anginą nie ma żartów...

Ide sobie kawke zrobic, bo zaraz zasne...
Buzka laseczki :biggrin2:

Ostatnia edycja:
MAMA MAKSA i MAMA(NA)MAKASA rzeczywście teraz moze ci sie troche mylić czytającym chociaż.... a imie Maksymilian bardzo mi sie podoba, nie wiedziłam ze jest znowu modzie.
Ja tez tu jestem właściwie nowa i licze na to ze jakos sie tuwkleje i dopsuje do towarzystwa:-)
Mam pytanie: Jak pija wasze dzieci? Z kubeczkow normalnie tak jak dorosli? Bo moja Natalia nie chce mi tak pic, troche z rurki pociągnie, troche łyeczką, ale napije sie tak tyle co kot napłakał. nie wiem jak ja stumulować. Rano wypija mi całą butle mleka 250 ml i wieczorem przed pojsciem spać jakies 200 ml mleka, a w ciagu dnia nie chce pic, kilka kropelek uda mi sie w nia wcisnąć, konczy sie zawsze mokra koszulka i mokrą bielizną a juz mnie męczy to ciągłe jej przebieranie... (nie wiem czy powinnam to napisac na innym wątku o postepach sorki). Zresztą moja Natalia ma pewne opóżnienia stosunku do waszch maluszkow, ale o tym moze juz w innym watku.:nerd:

MALGORZATKO witaj
Napewno szybko sie wdrożysz
Popatrz sobie na inne wątki i napewno szybko sie zorientujesz ci i gdzie pisać
A jeśli chodzi o pice to mój Maks też rano i wieczorem pije mleko z butelki. A w ciągu dnia pije tylko wode z kubka z rurką. No ale on potrafi w ciągu dnia ze trzy a czasem wiecej kubków wypić.
A co to znaczy ze Twoja Natalka opózniona. Oczywiście jeśli chcesz napisać?

Helloł laseczki;-)

Nikt juz wiosny nie przywołuje??

U nas kopiuj wklej naturalnie...chociaz mała zmiana. Hanka przespala 3 noce pod rzad i obudziła sie dopiero na poranna flache. Dzis juz tez spi bo tak marudzila ze mialam jej dość.

Ulka ale narobilas mi apetytu na ciacho a Tu dieta. Moja teściówka kupila mi batony z Biedronki coś jak Nestle Fitness i mówie Wam zajbioza o wiele lepsze od orginału;-)

Ferdek za dobrze Ci...wyślę Ci moje pranie emeilem;-)

Dla wszystkich chorujacych mam i dzieciaczków gorące buziaki i duzo zdrówka.

Dorotko myśle, że Ci się przyda rozmowa z psychologiem i dobrze, że wam sie w kocu z G polepszylo.

Witam nowe mamusie cieplutko.

MALGORZATA moja Oliwka mleko pije z butli i zazwyczaj soki i herbatki tez z butli.Ona uwielbia sobie lac z butli herbatke do kubka i pic z kubka no ale wtedy cala mokra jest.Ale czasem jej na to pozwalam .Czyli z 2/3 razy dziennie hiihihi.Umie pic z kubka niekapka ale musze kupic nowego:-p.
Ona wogole nie chce ci pic niec innego jak mleko?
MAMO na MAKSA witaj:tak:

Dziewczyny nie robcie ze mnie az takiej wyrodnej matki.Przyciesz krzywdy bym Oliwce nie zrobila.Jak tylko dowiedzialam sie ze jest chora to siedziala caly dzien w domu.Wyszlam z nia do lekarza.DZIS tez nigdzie nie wychodzila ale ona juz zdrowa bedzie:tak:.

Rozmowa z Pania psycholog udana.Poklocilam sie z G i nie mam humorku.
Oliwka juz spi.
Dobranoc mamuski

reklama
Ło matko KAKA zapomniałam o przywoływaniu wiosny. Dlatego tak napadało. Od dzis sie poprawiam i nadal przywołuje:tak:
wiosna_0966.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry