reklama

Październik 2008

Hejlo mamuski.U nas nocka z 2 pobutkami.Jeszcze Oliwka spi a ja juz od 7 walcze z netem aby tutaj cos napisac i zobaczcie o ktorej mi sie udalo:wściekła/y:.Jakas spiaca i zmeczona jestem.Nie ma to jak byc zmeczonym zaraz na poczatku dnia:cool:.
Kupilabym niuni lozko 1 osobowe dla niej ale kasy brak.Chcialabym jej jeszcze kupic stolik i krzeselka .Kurcze gotowka by sie dla dziecka przydala:confused2:.Ok juz nie marudze hihih:-D.
Wczorajszy wieczor walentynkowy bardzo udany:tak:.

Dzis ide z Oliwka do pediatry po te dokumenty i jade z nia do Rybnika zawiesc papiery do orzeczenie .No i bede czekala na date komisji.
Na 16 jestem umowiona z psychologiem sama na rozmowe.Ciezki dzien mnie czeka.

MILEGO DNIA MAMUSKI

CZARNA no to dlugie mialas walentynki:tak:I az jestem ciekawa jak sie one skonczyly:-p.
MARTYNKA fajne to wesele z dziewczynami z BB :tak:.

Oli sie budzi wiec lece .Bede pozniej.Moze dopiero wieczorem.

reklama
Dorotka, powodzenia u lekarza :tak: A pieniążki znajda się same :tak:

U mnie nocka bez zmian z nocnym karmieniem. Od rana piorę, żeby do jutra wyschło. Mam zamówienie od teścia na jedzenie :eek::sorry::laugh2:, więc M. pojechał po składniki. Radek od rana jak nakręcony, normalnie dziecka nie poznaję. Jakby miał motorek w dupce :laugh2: włazi tam, gdzie nie powinno go być :sorry:

Milego dnia Księżniczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello :-)
My bylismy wczoraj na weselu u kolezanki z BB Trójmiastek i ogólnie super, tylko za krótko, bo skonczyło się koło 1 i został niedosyt... Ogolnie było nas 6 dziewczyn z BB(siodma Panna Młoda) z mężami i mega wesoło było :-) hi hi
Od razu sobie myslałam co to bedzie na tym naszym zlocie jak sie tyle nas spotka :-D hi hi
Dzien dzisiaj leniwy, do popołudnia w lozeczku, na obiad zamówiona pizza, hehe :-) No a walentynkowy wieczór samotny, bo mąż juz koło 21 pojechał :-(
Ok lece do łożeczka, bo pozna godzina...
a gdzie fotki??????????
Hejlo mamuski.U nas nocka z 2 pobutkami.Jeszcze Oliwka spi a ja juz od 7 walcze z netem aby tutaj cos napisac i zobaczcie o ktorej mi sie udalo:wściekła/y:.Jakas spiaca i zmeczona jestem.Nie ma to jak byc zmeczonym zaraz na poczatku dnia:cool:.
Kupilabym niuni lozko 1 osobowe dla niej ale kasy brak.Chcialabym jej jeszcze kupic stolik i krzeselka .Kurcze gotowka by sie dla dziecka przydala:confused2:.Ok juz nie marudze hihih:-D.
Wczorajszy wieczor walentynkowy bardzo udany:tak:.

Dzis ide z Oliwka do pediatry po te dokumenty i jade z nia do Rybnika zawiesc papiery do orzeczenie .No i bede czekala na date komisji.
Na 16 jestem umowiona z psychologiem sama na rozmowe.Ciezki dzien mnie czeka.

MILEGO DNIA MAMUSKI

CZARNA no to dlugie mialas walentynki:tak:I az jestem ciekawa jak sie one skonczyly:-p.
MARTYNKA fajne to wesele z dziewczynami z BB :tak:.

Oli sie budzi wiec lece .Bede pozniej.Moze dopiero wieczorem.
powodzenia !!!!!
Dorotka ja tez bym chciała wiele kupić ale mało ze potrzebna $$$$ to i miejsce:-(:-(
Dorotka, powodzenia u lekarza :tak: A pieniążki znajda się same :tak:

U mnie nocka bez zmian z nocnym karmieniem. Od rana piorę, żeby do jutra wyschło. Mam zamówienie od teścia na jedzenie :eek::sorry::laugh2:, więc M. pojechał po składniki. Radek od rana jak nakręcony, normalnie dziecka nie poznaję. Jakby miał motorek w dupce :laugh2: włazi tam, gdzie nie powinno go być :sorry:

Milego dnia Księżniczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sie podlizujesz:-p:-p:-p

Ale tu puściutko:-p:-p:-p
Mój ból przeszedł na prawą stronę:sorry::sorry: i nie wiem od czego:-(:-(:-(:eek: no nic jak bedzie sie utrzymywał kilka dni to chyba się przejde do rodzinnego:confused2::confused2:

CZARNA zdrowka .

Ja nigdzie jednak nie pojechalam bo dziewczyny ktore maja doczynienia z takimi orzeczeniami o niepelnosprawosc doradzily abym zalatwila doumenty od endokrynologa bo inaczej moga mnie cosfnac z tymi dokumentami.
Zalatwie sobie te dokumenty i wtedy pojade wszystko zalatwic.Troche sie to odwlecze w czasie ale jakby mi nie przyznajli oswiadczenia bo jest od pediatry to wtedy dopiero bylaby lipa :-(.

Oliwka spi od 2 godzin :-).

Ja czekam na M .Po 15 wybywam do klubu na rozmowe z psychologiem :-).

Czesc i czolem laseczki:-) Troche was powkurzam:-D Spie do 10 prawie, dzis "pozbywam" sie Zochy tzn najpierw razem idziemy na lodowisko a potem jedzie do mojej sis i jej chlopakow, wiec czuje sie tak jakbym dzieci ni miala bo stasiulina zachowuje sie tak jakby tylko dziadek istnial:-D Nie piore, nie sprzatam, nie gotuje poprostu fullllll wypas...Mlody szaleje na calego do 22-23 i nikt nie brzeczy ze spac nie moze ;-);-)

Dorotka ja tak mysle ze podjedziemy czwartek albo piatek zeby mala sie wykurowala z tej anginy bo wiadomo jak dzieci wszystko biora do paszczy a nie chcialabym zeby mlody sie rozchorowal:tak:
To teraz uciekam robic sie na bostwo (chociaz wcale nie musze;-)) i mykam na lodowisko:-)

Hej. Ja oczywiście leże i sie kuruje. Gardło nadal boli:-( I teskno mi za moim synkiem:-(A poza tym nudy. A dziś w domu bo tak napadało że sie wyjechać nie dało. Więc siedzi w domu i sie mną opiekuje jak potrafi:-p
Dorotko ja mam teraz angine i raczej też bym nie wyszła na dwór żeby sie nie doprawic. I uważam ze nie powinnaś chodzic z mała :-(na dwór. Po pierwsze żeby ona sie nie doprawiła a po drugie (wybacz) ale to troche nie odpowiedzialne z twojej strony ze poszłaś do klubu z nią. Bo mogła innych pozarażać. A angina to jednak choroba szybko sie roznosząca.Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisałam
MAMO(na)MAKSA w pierwszym momencie jak zobaczyłam twój nic to sie przeraziłam bo żle przeczytałam i myślałam że ktos sie pode mnie podszywa:szok:
Ale już kumam:-p:-p
A jeśli chodzi o sówaczki to kliknij obie na sówaczek którejś z nas i przekieruje cie na strone i tam sobie wszystko zrobisz. To samo z bużkami. A potem musisz skopiować kod który ci na końcu wyskoczy i wkleić w swoją sygnature.
Mam nadzieje ze za bardzo tego nie pogmatwałam

hej witam u nas od rana montuja szafy i wiemy ze z jedna wyszły jaja, i drzwi zrobili za duże i bedziemy czekać chyba na nie, na zmiane siedzimy z M na dole z malym i na górze z monterami. Ja już spacerek zaliczyłam, młody swoją drzemke, zrobiłam pizze na oiad ale tym razem coś mi za mało ciasta wyszło, ale i tak został jeszcze- wiec zapraszam jeśli któraś ma ochotę.
Witam nową mamusię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry