reklama

Październik 2008

witam dołanczam do dziweczyn w złyhm humorze, wszystko mnie wkurza, ale pewnie @ sie zbliża, to ze M nabałagani i nie posprząta, to ze monterzy nie skończyli dzisiaj i będą jutro i jeszce wyszło ze dzrwi do mniejszej szafy są za wysokie i nie wiem co je zmienią czy będziemy czekać;
jeszcze się nasprzątałam bo niby chłopy posprzątał- ale tak jak chłopy:-( i jutro poprawka z rozrywki. Jutro tez w końcu będą schody- mam dość tego remontu
Młody marudny, wyszła mu druga trójka.
Sorki ale musiałam wyrzucić to gdzieś

reklama
DOROTA ona mi pije tylko mleko z butelki ze smoczkiem, a herbatek i sokow juz nie chce.. Dlatego daje jej te inne napije łyżeczką albo z kubeczka przez rurke, niestety nie lubi niekapków, nie przechyla i nie wie o co biega z niekapkami więc juz sobie dałam spokój. :-(
Poza tym ona ma takie swoje rytuały, że pije rano czy wieczorem mleczko ze mna i telewzor musi być przy tym włączony i najlepiej jak jest cisza i nikt nie przeszkadza bo inaczej zdekoncentruje sie i nie wypije do konca. Dlatego wszystkich eksmituje z pokoju jak ma pic mleko.
Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam co ...
Ok będę poźniej.

Tyle postów że poczytać poczytałam choć z przerwami ale nie mam głowy do odpisywania:-(:-(:-(
Fajnie że nowe mamuśki się udzielają i zachęcam do dalszego udzielania się.
Ale żeby nie robić bałaganu proszę o utrzymanie porządku proszę o pisanie postów zgodnych z tematykom na odpowiednich wątkach:))

Karmienie i pielęgnacja
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/karmienie-i-pielegnacja-maluszkow-19792/

Zdrowie i sprawy lekarzowe
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f217/mamusie-pazdziernikowe-u-lekarza-14979/
itp
Będzie łatwiej czytać i pisać.

A i najlepiej jakby nowe mamuśki zapoznały się z regulaminem żeby później nie było nieporozumień;-);-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...regulamin-bb-naszego-watku-16966/#post2331769

Ostatnia edycja:
Fotek na razie w sumie nie mam, bo zapomniałam aparatu na wesele, ale fotografem na slubie była kolezanka (tez z BB), wiec na pewno pozniej bede miała ładne foteczki :-)

Rafał wczoraj zasnał mi przed 24 :-O Ale za to dzis wstał przed 10 i zamiast na drzemke isc o 12.30 jak zawsze, to dopiero niedawno zasnał, ehhh ciekawe o której wieczorem padnie... Ja dzisiaj jakas przymulona, wkurzam sie bo wszystko mi sie psuje. Zatkał mi sie zlew w kuchni, jak wypuszczam z jednej komory, wywala wode w drugiej, a jak korek do jednej wsadziłam to dołem mi wylało na podłoge.... Zaraz bede cos z tym myslec, a jak nie pojdzie to nie wiem co zrobie... ehhh zawsze cos. Do tego szafka w łazience mi spadła, ostatnio sie zamek w drzwiach rozwalił, a mojego pieknego nie ma, a jak juz jest to nie ma czasu... ehhh

Dorotka ja z anginą tez bym nigdzie nie wyszła... Z reszta ja w ogole ostrozna jestem, jak mały chory wole posiedziec w domku i przeczekac... A z anginą nie ma żartów...

Ide sobie kawke zrobic, bo zaraz zasne...
Buzka laseczki :biggrin2:
Tulę mocno!!!!!!!!!!!!!!!1

Pati Kochana, oj, wiem, że Ci ciężko, ciągniesz dwa, trzy etaty na raz.... Duży buziak i przytulasek :***********************************

Nowe Mamusie się wdrażają, Czarna czuwa;-).

M. jedzie zaraz na lotnisko. Radek wstał jeszcze przed 7 :szok: Ale ja i tak już nie spałam.... Ide zrobić kawkę swojej drugiej połówce :tak:
MIłego dnia Kobity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaka 4U (PS. Batoniki są super)
41eca3de9a0187c9759c5dff7db818f7574776c0_w587.jpeg

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki!!! Wrocilismy od rodziców. Wczorajszy dzień spedziłam na praniu sprzątaniu itp. Ogólnie w tym tygodniu mało mnie będzie na forum bo na sobotę szykuje ta imprezke i muszę wszystko przygotować jak K w pracy jest (czyli zakupy itp.). Idę do Malego bo wstał. W nocy mało mi spał bo pokasływal.
Co polecacie na kaszelek dla maluszków?
do miłego potem.
pa.

witam młody jeszcze spi, a ja już gotowa i czekam na monterów- co by mnie w etach nie zastali. Nocka ładna młody przebudził się o 6.30 na mleko i zasnął dalej, a ja lekko nie wyspana bo wczoraj sprzatów do późna szukaliśmy. Wiosna chyba idzie bo zapowiadali temperaturki dodatnie, jak puszczą roztopy to utone w błocie, wózek bede musiała napompować bo stoi od początku grudnia nieużywany i 3 flaki;-)
Gosia czas goni dzisiaj teście , a niedługo myka
małgosiu nie pomoge bo moj ani razu nie tknął butelki ze smoczkiem

CZARNA c sie dzieje ze nie masz humorku?

Fajnie ze nowe mamusie sie pojawily :-).

U mnie nocki od kad Oli spi sama na normalnym lozku sa o wiele lepsze I nawet zaczyna sie budzic o tych samych godzinach czyli o 24 i o 4 .Od 7 jestesmy na nogach .Teraz Oliwka bawi sie u siebie.Ja chwile jeszcze na kompie i musze isc cos porobic .Na dzis planow brak.
Miala do mnie kolezanka przyjechac ale jej corka sie rozlozyla i nie przyjedzie :-(.

Hej Wszystkim!
Ja właśnie rozpoczynam mój dzień pracy:)
Jeżeli chodzi o wpisanie imienia Maksa, to tak my na niego mówimy, bo On jest czasami bardzo maksymalny we wszystkim co robi, stety i niestety dla nas :) I w ogóle wszelkie gry słowne z imieniem sobie w domu uprawiamy: Maksiulek, Maksiul, Maksymalny Milian właśnie, w praktyce prawie nigdy Maks, a głównie Maksymilian :)))

Dziękuję za przywitanie:)))

Witam nowe i te stare mamuśki:-p :-)

Ja dziś wykazuję lekkie zmęczenie materiału po weekendzie. Wczoraj egzamin poszedł ok wyniki podobno mają być w środę. W dodatku wieczorem wylądowałam na małej imprezie i wróciłam do domu lekko wskazująca na spożycie:-D M siedział z bąblem w domu;-):-D No a dziś w domu porządki i muszę się do firmy przelecieć bo robota mi się szykuje. A w weekend na narty :-D Już się doczekać nie mogę i liczę tylko na to że do soboty przejdą mi zakwasy na nogach po sobotnim balu :-D Zabieram się za robotę i poczytam was później. A coś mój bąbel od dwóch dni strasznie marudny się zrobił, cały czas płacze i niewiem czy zęby czy znowu coś sie nie wykluwa :-( Uroki pracy w przychodni....

Duża buzia i miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Tyle postów że poczytać poczytałam choć z przerwami ale nie mam głowy do odpisywania:-(:-(:-(
Fajnie że nowe mamuśki się udzielają i zachęcam do dalszego udzielania się.
Ale żeby nie robić bałaganu proszę o utrzymanie porządku proszę i pisanie postów zgodnych z tematykom na odpowiednich wątkach:))

Karmienie i pielęgnacja
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f217/karmienie-i-pielegnacja-maluszkow-19792/

Zdrowie i sprawy lekarzowe
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f217/mamusie-pazdziernikowe-u-lekarza-14979/
itp
Będzie łatwiej czytać i pisać.

A i najlepiej jakby nowe mamuśki zapoznały się z regulaminem żeby później nie było nieporozumień;-);-)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...regulamin-bb-naszego-watku-16966/#post2331769
Oczywiście Pani Moderator ma racje. Bedziemy sie stosować:tak:
A u ciebie co sie dzieje.Wszystko ok?

witam młody jeszcze spi, a ja już gotowa i czekam na monterów- co by mnie w etach nie zastali. Nocka ładna młody przebudził się o 6.30 na mleko i zasnął dalej, a ja lekko nie wyspana bo wczoraj sprzatów do późna szukaliśmy. Wiosna chyba idzie bo zapowiadali temperaturki dodatnie, jak puszczą roztopy to utone w błocie, wózek bede musiała napompować bo stoi od początku grudnia nieużywany i 3 flaki;-)
PATI może jakby cie w betach zastali to by za robote mniej policzyli:-p(żarcik)
No i mam nadzieje ze masz racje z ta wiosną

DOROTKO to super ze Oli lepiej nocki przesypia. Ona poprostu juz taka dorosła i potrzebuje duzego łóżka a nie łózeczka dla niemowlaczków:tak:

No ja sie wreszcie czuje lepiej. Gardło już nie boli. Teraz kaszel sie zaczął ale lekarz mnie uprzedzała ze tak bedzie wiec luz. Mama mi jednak każe jeszcze leżeć i najwcześniej w czwartek po Maksia przyjechać:-( A ja bym chciała już dziś:-(
No ale wiem ze jeszcze musze poczekac dla jego dobra no i mojego tez zeby sie nie pogorszyło. Najgorsze jest to ze mój sym wcale nie chce ze mną przez tel rozmawiać, tylko cały czas z dziadkiem lata. Jak mama go woła do telefonu to krzyczy NIEEEE.:-( Wczoraj tylko przez telefon słyszałam jak sie śmiał jak my dziadek robił "Małysza". Brał go do góry i krzyczał "Leci małys zleci" a on krzyczy aaaaaa i sie śmieje.:tak::tak::tak: Ale za nim tesknie
No i przywołujemy wiosne
wiosna3.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry