dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAKSIOWA dobrze ze juz lepiej sie czujesz NO i napewno teskosz za Maksem ale pomysl sobie jak bedziecie szaleli w czwartek jak wroci do domu :-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
orszak powitalny gotowyM. jedzie zaraz na lotnisko. Radek wstał jeszcze przed 7Ale ja i tak już nie spałam.... Ide zrobić kawkę swojej drugiej połówce
![]()

miłego przygotowania a to jest impra niespodzianka??? Czy K o wszystkim wie???Cześć Babeczki!!! Wrocilismy od rodziców. Wczorajszy dzień spedziłam na praniu sprzątaniu itp. Ogólnie w tym tygodniu mało mnie będzie na forum bo na sobotę szykuje ta imprezke i muszę wszystko przygotować jak K w pracy jest (czyli zakupy itp.). Idę do Malego bo wstał. W nocy mało mi spał bo pokasływal.
Co polecacie na kaszelek dla maluszków?
do miłego potem.
pa.
idziesz jak burza z tymi egzaminamiWitam nowe i te stare mamuśki:-)
Ja dziś wykazuję lekkie zmęczenie materiału po weekendzie. Wczoraj egzamin poszedł ok wyniki podobno mają być w środę. W dodatku wieczorem wylądowałam na małej imprezie i wróciłam do domu lekko wskazująca na spożycieM siedział z bąblem w domu;-)
No a dziś w domu porządki i muszę się do firmy przelecieć bo robota mi się szykuje. A w weekend na narty
Już się doczekać nie mogę i liczę tylko na to że do soboty przejdą mi zakwasy na nogach po sobotnim balu
Zabieram się za robotę i poczytam was później. A coś mój bąbel od dwóch dni strasznie marudny się zrobił, cały czas płacze i niewiem czy zęby czy znowu coś sie nie wykluwa :-( Uroki pracy w przychodni....
Duża buzia i miłego dnia dziewczynki :-)

GratkiNo ja sie wreszcie czuje lepiej. Gardło już nie boli. Teraz kaszel sie zaczął ale lekarz mnie uprzedzała ze tak bedzie wiec luz. Mama mi jednak każe jeszcze leżeć i najwcześniej w czwartek po Maksia przyjechać:-( A ja bym chciała już dziś:-(
No ale wiem ze jeszcze musze poczekac dla jego dobra no i mojego tez zeby sie nie pogorszyło. Najgorsze jest to ze mój sym wcale nie chce ze mną przez tel rozmawiać, tylko cały czas z dziadkiem lata. Jak mama go woła do telefonu to krzyczy NIEEEE.:-( Wczoraj tylko przez telefon słyszałam jak sie śmiał jak my dziadek robił "Małysza". Brał go do góry i krzyczał "Leci małys zleci" a on krzyczy aaaaaa i sie śmieje.Ale za nim tesknie
No i przywołujemy wiosne

ale chyba wyjde z dzieciarami choć przed klatkę co by odświeżyć mózgi;-)i aby nie przegapić kurieraOczywiście Pani Moderator ma racje. Bedziemy sie stosować
No ja sie wreszcie czuje lepiej. Gardło już nie boli. Teraz kaszel sie zaczął ale lekarz mnie uprzedzała ze tak bedzie wiec luz. Mama mi jednak każe jeszcze leżeć i najwcześniej w czwartek po Maksia przyjechać:-( A ja bym chciała już dziś:-(
No ale wiem ze jeszcze musze poczekac dla jego dobra no i mojego tez zeby sie nie pogorszyło. Najgorsze jest to ze mój sym wcale nie chce ze mną przez tel rozmawiać, tylko cały czas z dziadkiem lata. Jak mama go woła do telefonu to krzyczy NIEEEE.:-( Wczoraj tylko przez telefon słyszałam jak sie śmiał jak my dziadek robił "Małysza". Brał go do góry i krzyczał "Leci małys zleci" a on krzyczy aaaaaa i sie śmieje.Ale za nim tesknie
No i przywołujemy wiosne
![]()
To impra niespodzianka. Mam nadzieje ze wszystko się uda ;-)orszak powitalny gotowy
miłego przygotowania a to jest impra niespodzianka??? Czy K o wszystkim wie???
Witam a ja siedze i czekam na przesyłkiale chyba wyjde z dzieciarami choć przed klatkę co by odświeżyć mózgi;-)i aby nie przegapić kuriera
Masa roboty na mnie czeka ale jakos tak lubię pić kawkę przy bb 
Lilunia, dokładnie o tych kaloszach wczoraj myślałam, podobno to hit na tą wiosnęDobrze że zdrówko już lepiej, a do czwartku już niedaleko ;-)
To impra niespodzianka. Mam nadzieje ze wszystko się uda ;-)
U na stale sypie śnieg. Nie wiem co to będzie jak przyjdzie odwilż. Chyba trzeba będzie w jakieś kalosze zainwestowaćMasa roboty na mnie czeka ale jakos tak lubię pić kawkę przy bb
![]()

Takie smieszne we wzorki bialo czarne. O cos takiego

to dla Karoliny jak wróci ze szkoły, resztę my zeżarliśmy
No teraz za to minimalnie cieknie, ale tyle wytrzymam do soboty az patryk bedzie, miska podstawiona i ok. Dobrze ze moge ze zlewu normalnie korzystac...
hi hi