Małgorzatka80
Zaciekawiona BB
Witam w niedzielne popołudnie!
Własnie zrobiłam porzadek po pobojowisku jaki zostawiła Natalia i jej tatuś (2 dzieciaczów mam) i teraz odpoczywam.
Walentynek z zasady nie obchodze, chociaż to dobry powód zeby dostać jakiś prezencik i tak dostałam książkę i sweterek od męża.
Jest cieplo ale mamy ogrzewanie właczone i jak dla mnie jest za ciepło, ale im Włochom jest zawsze zimno, wystarczy ze słonko zajdzie za chmury...
Gotuje mi sie zupka na kolacje.
Własnie zrobiłam porzadek po pobojowisku jaki zostawiła Natalia i jej tatuś (2 dzieciaczów mam) i teraz odpoczywam.
Walentynek z zasady nie obchodze, chociaż to dobry powód zeby dostać jakiś prezencik i tak dostałam książkę i sweterek od męża.
Jest cieplo ale mamy ogrzewanie właczone i jak dla mnie jest za ciepło, ale im Włochom jest zawsze zimno, wystarczy ze słonko zajdzie za chmury...
Gotuje mi sie zupka na kolacje.

postanowił uderzyć w somatykę i mam taki straszny bół pleców na wysokości nerek, że dwa dni temu myślałam, że znowu po zastrzyki polecę, ale termoforek i maść trochę ulżyły. Jeszcze trochę muszę uważać z gwałtownym wstawaniem, ale nie jest źle. Jakby nie było rozpoczynający się tydzień spędzę w domu, bo teraz ja biorę opiekę więc moze troszkę odpocznę