reklama

Październik 2008

Chcialam sie was tylko zapytac czy nie wiecie co to moze byc .Bo 2 dni temu wyszla Oliwce ostatnio gorna 3 .Mamy juz 1,2,3,4, wszystki,Dzis krew sie jej lala z zabkow co chwile ale z 2 gornych i Oliwka dzis nie da sobie nawet buzi dotknac.Nie da sobie tam zajzec ,nawet jak myje jej puzke swoja reka to ryczy,wytrzec recznikiem tez sie nie da .Nic i nie wiem co jest brane bo zabki juz ma i dlaczego ja tam tak boli?

Oli spi od 19.30 pospala 40 minut i juz sie co chwile budzi z placzem :-(.

reklama
w niedziele robimy sobie odpoczynek od bałaganu:-) bo dziś to łoooooo matko, ale kolejne drzwi zmieniły miejsce jeszcze jutro M powykancza- mam nadzieje, bo folie jeszcze zabezpieczają salon rodziców. Mam nadzieje ze w święta remont będzie już skończony- oczywiście bez ganku bo niewiem czy w tym roku się za niego wezniemy. Młody poszała z babcią.
Dorotko może gdzieś przyłozyła???
Gratki udanych wizyt
co z kaką ???bo brak kopij wklej

hej laski
u nas nic nowego stara bieda ;-)

Dorka to ciekawe moze faktycznie tak jak pisze patrycja gdzies sie uderzyla??
a jak teraz???
milej nocki dobranoc

Witam sobotnio.
Nocka do 24 byla placzaca .JUZ MIALA dosc .Dalam jej czopka i spala 5 godzin.
Niestety u nas na lozku ,G z nia spal a ja sie wyspalam w drugim pokoju.Wkurza mnie to bo spala juz sama ostatnio a ja z G i takie spanie z mezem dziala duzo a nie rodzice spaicy osobno :-).Obmyslilam ze dzis pojdzie spac do lozka tam u niej w pokoju .Oblozymy ja poduszkami.Na szczescie lozko jest bardzo niziutkie i sie zobaczy jak sie jej bedzie spalo.Moze to tez jest kwestia ze ona chce na lozku a nie w lozeczku.

Narazie ciut lepije z tymi zebami ,zobaczymy jak bedzie w ciagu dnia.Raczej Oli nigdzie nie przylozyla bo bym o tym wiedziala.

G jest dzis w domu .Ale idzie remontowac tam do klubu i jak Oli bedzie sie dobrze czula to moze pozniej pojdziemy tam wszyscy :-).

Milego dnia .

KAKA odezwij sie

Czesc Dziewczyny!
Właśnie moja Natalka ma swoja drzemke popołudniową, a ja chciałam dla relaksu sobie Was poczytac ale widze ze nic pustki!:eek:
Szkoda bo relaksuje mnie zawsze czytanie i jestem to na bieżąco, chociaż sie nie udzielam, ale może zacznę.
Dzis ostatki! Zrobiłam dzis pizze i wyszła super, bo dałam na wierzch duzo ciągnącego sie sera. Rano bylismy na spacerku i w barze na kawie tzn. ja capuccino wziełam sobie, Natalia płakała, wiec szybko wyszliśmy i pojechalismy troche na zakupy a potem na chustawce i karuzeli ja pobujalismy...

Witam i ja - senna jestem i najchętniej położyłabym się spać.
Ale jeszcze z godzinkę no może dwie - wykąpie małego i nakarmię a później lulu.

Nawet nie mam siły aby dalej pisać - przez tą @ jestem taka osłabiona.
Ech .... :-(

MALGORZATKA no to zacznij sie udzielac :-)
KAKA no Twoj post jest powalajacy :-).
MADZIU tule .

Oli nie miala juz goraczki od 2 dni wiec bylam z nia dzis 2 godziny w klubie.Po kapieli teraz ma 38,1 .Oli spi juz w lozku zwyklym w swoim pokoju ,zobaczymy jak sie to jej spodoba :-).
Dobranoc

reklama
Hej a co tu tak pusto??????

Acha!!! wszystkie mamy imprezują bo to przecież ostatki:tak::tak:

Ja poimprezowałam we czwartek suuper tak się wyluzować samemu:tak:

A wczoraj jezdziliśmy po sklepach za telewizorkiem bo we czwartek wieczorem nasz staruszek odmówił posłuszeństwa, więc teraz mamy "wypasiony" 47 calowy:-) super jestem bardzo zadowolona.

A od wczoraj moje maleństwo jest chore, ma straszny katar i kaszel i w nocy spałam razem z nią a Karolina poszła do taty bo co chwilę się budziła i popłakiwała, nie bardzo się wyspałam, rano się obudziła z gorączką i cały dzień ją trzyma, teraz się jeszcze bawi ale niedługo ją położe do spania, mam nadzieję że dziś będzie lepsza noc.

Buzka............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry