Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Przepytał Młodą z katechizmu, a ja z nerwów czułam, że mi zaraz serducho wyskoczy
. Wszystko dobrze poszło, dzieci dostały lizaki i cukierki
, chyba pierwszy ksiądz, który coś miał najmłodszym 
Koiuj wklej![]()

Witam i ja - senna jestem i najchętniej położyłabym się spać.
Ale jeszcze z godzinkę no może dwie - wykąpie małego i nakarmię a później lulu.
Nawet nie mam siły aby dalej pisać - przez tą @ jestem taka osłabiona.
Ech .... :-(
MALGORZATKA no to zacznij sie udzielac :-)
KAKA no Twoj post jest powalajacy :-).
MADZIU tule .
Oli nie miala juz goraczki od 2 dni wiec bylam z nia dzis 2 godziny w klubie.Po kapieli teraz ma 38,1 .Oli spi juz w lozku zwyklym w swoim pokoju ,zobaczymy jak sie to jej spodoba :-).
Dobranoc

hejka ja melduje tylko ze żyjemy

Hej ja tylko na chwile. Jade dziś do lekarza na 14.45 bo od wczoraj leże w łóżku z tem 38,5. Podejrzewam angine ropną bo jak sobie zajrzałam do gardła to mam takie ropne czopy po obu stronach. Mówic nie moge i śline przełykam z trudem. Mam nadzieje ze maks sie nie zarazi. Narazie leze w sypialni a adam jest z małym cały czas ale od jutra musze z nim zostac. No i chyba z maseczką na twarzy bede chodziła po mieszkaniu. :-(
Ale masz meza...moj to by matce swojej podrzucil

ale milo ze mial slodkosci dla maluszkow;-)
Mlodego od wczoraj na rekach nie mialam, upatrzyl sobie dziadka i wszedzie za/z nim chodzi, wszystko robia razem
Moja mama doszla do wniosku ze to bedzie najwiekszy chuligan ze wszystkich wnuczat jakie ma...

Przepraszam, że wczoraj mnie nie było, ale ksiądz chodził po kolędzie i w zasadzie od 13, aż do 17, jak poszedł, stracilismy czas na oczekiwanie. Przepytał Młodą z katechizmu, a ja z nerwów czułam, że mi zaraz serducho wyskoczy
. Wszystko dobrze poszło, dzieci dostały lizaki i cukierki
, chyba pierwszy ksiądz, który coś miał najmłodszym
![]()

Dzieńdoberek, u nas gorączki ciąg dalszy ale dzisiejsza noc cała przespana.
Lenka zmęczona trochę bo dokucza jej katar i kaszel, ale jest kochana i wcale dużo nie marudzi.
Podejrzewam angine ropną bo jak sobie zajrzałam do gardła to mam takie ropne czopy po obu stronach.
Dziewczynki a wam w walentynki zycze duuuuzo milosci i szczescia!!!!!!Kochajcie i czujcie sie kochane przez kolejny rok![]()

Malenko, dokładnie ten sam!!!!!!!!!!!!Witajcie!
Podczytywałam, ale jakoś pisać
Dorotko, bądź dzielna.
Nawet nie wiem co powiedzieć.
U nas śniegu znowu nasypało.
Ja jakaś wk.....a chodzę, że bez kija nie podchodź.
Biedny M. ciągle obrywa.!
Ale sam chciał 2 bobasa, to teraz ma moje fochy. A co!
Od paru dni czuję się jak hipopotam.
I nie wygląda, aby ten stan rzeczy miał się zmienić
Jeśli rzeczony ksiądz to proboszcz MBKP,
to jest to mój szacowny stryj Edmund Ł.
On zawsze chodzi z cukierkami
Zresztą ja w Olecku właśnie spędzałam każde wakacje w dzieciństwie.
Pięknie tam u Was, choć z roku na ok coraz bardziej pusto!
Zdrówka dla maleńkiej, oby szybko przeszło!
Kuruj się prędko!
Ja od ślubu nie dostałam żadnego prezentu z żadnej okazji, więc i dziś się nie łudzę. A samej nie chce mi się już prowokować romantycznych sytuacji, bo o tak to o d... rozbić
Miłego!

Proboszcz, który jak coś powie, to Pan Bóg z nieba może grom posłać. A taki milutki, jak się usmiecha...
I te oczka. Mówią, że psycholog, każdego rozpracuje. A z wakacjami... Ja też jako dziecko spędzałam je tutaj.. i chyba bylo mi pisane zakochać się w tutejszym chłopaku ;-);-);-) Mazury.... 
.
.
.Oliwka juz w piatek z angina lepiej ,i bez goraczki wiec wyszlam.