reklama

Październik 2008

mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy lub wogóle jak ktoś jest zorientowany, potrzebuję taniego noclegu w Warszawie, najlepiej blisko szpitala (Międzylesie)
może macie jakieś namiary, szpital zaproponował nam hotel "przyszpitalny" cena za nocleg 100 zł
ja będe za około 4 godz. w domu to zacznę szperac w necie
wogóle to zdziwiona jestem ze mama moze byc z dzieckiem tylko do godzin wieczornych, ale moze po operacjach tak jest

reklama
hej :-D A ja się witam i uciekam kupować sukienkę. Jutro bal a ja jeszcze nic nie mam:-D Jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę. No ale w razie awarii mam kilka sukienek z przed ślubu w które o dziwo weszłam wczoraj bez problemu :-D A najlepsze jest to że są to 40 gdzie myślałam że już w życiu nie dojdę do tego rozmiaru :-D A tu taka niespodzianka :-D I mam zarąbisty humor z tego powodu :-D

Życzę wszystkim mamuśką udanego dnia:-)
no nie dziwie Ci sie ze masz dobru humorek takie zaskoczenie zawsze poprawia samopoczucie:)))
Witam!
Lilunia u nas tez zawsze polowanie z pojemnikiem. Zaraz jak mlody sie budzi dostaje herbatke, pampek zdjety i czekamy. Woreczki faktycznie do niczego. Z woreczka zawsze wychodzi dużo bakterii. Aha i koniecznie srodkowy strumień.
Jest najbardziej miarodajny.
Nasz nefrolog jak słyszał ze wyniki z worka to nawet gadac nie chciał.
ehhh a unas w szpitalu tylko woreczki uzywaja:eek:
Dzien doberek:-)

Lilunia super ze jest lepiej, ja powiem ci ze pierwsze badanie cala ta cystografie zocha miala jak miala 1,5 roku...wierz mi wolalabym zeby miala go robione jako 2 miesieczne dziecko. A drugie to badanie jak miala 3 lata-koszmarrrrrrrrrrrrr

Marma to jak sie miescisz w 40-tke to problemu w zakupie nowej sukienki miec nie bedziesz, potrzebna tylko kaska bo oferta w sklepach przeogromna;-)

Ja juz po pierwszej kawce, malutki demolke robi;-) Ja dzis wielkie plany mam, zobaczymy na ile sie wyrobie. Najpierw generalne sprzatanko, a potem pakowanie, bo jutro kolo 11 jedziemy do moich rodzicow:tak: Teraz mykam wszamac jakies sniadanko i biore sie do roboty:-)
ciekawe ile z tych planów wykonasz:laugh2::laugh2::laugh2:
mam wielką prośbę do dziewczyn z Warszawy lub wogóle jak ktoś jest zorientowany, potrzebuję taniego noclegu w Warszawie, najlepiej blisko szpitala (Międzylesie)
może macie jakieś namiary, szpital zaproponował nam hotel "przyszpitalny" cena za nocleg 100 zł
ja będe za około 4 godz. w domu to zacznę szperac w necie
wogóle to zdziwiona jestem ze mama moze byc z dzieckiem tylko do godzin wieczornych, ale moze po operacjach tak jest
Nie wiem czy Ci to pomoze ale znalazłam takie cos nie znam się na W-wa ale wpisałam w google w-wa międzylesie a to oferty
Pokoje Gościnne Warszawa-Międzylesie - tanie noclegi, kwatery prywatne
Pokoje Gościnne Halinka w Warszawie - tani nocleg - Polski
Przenocuj.pl - Pensjnat w Zieleni - Warszawa - kwatery prywatne, baza noclegowa, tanie kwatery
Nie wiem czy to coś da ale warto sie dowiedzieć:tak::tak:
Ja tylko chciałam powiedzieć, że wykrakałam :-( i od dziś Bartek na antybiotyku (kaszewl, gorączka). Tyle w nowości u mnie :wściekła/y:
Pozdrawiam!!! :sorry:

ehhh Kasia było to do przewidzenia:-(:-( oby szybko przeszło i mały wrócił do zdrowia.

Witam piątkowo dziś mam wizyte u gina więc lekki stresik jest:-p:-p
To co miałam w planach na dziś wykonane w 80 %:-p ale musze zrobić przerwe na kawke bo jeszcze dzisiaj nie piłam:tak::tak: a przy okazji ziemniaczki obiore:rofl2:

Czarna, TY to Kobieto czasu nie umiesz tracić :tak::-D
I ja podobnie. We wtorek wracają teściowie, więc ostre sprzątanie. Dziś firanki okna i dywany, został mi jeszcze pokoj Małego i teściów.... ale już tylko poprać dywany, pikuś ;-)
Jutro posprzątm w szafkach w kuchni, bo niezła rozpierducha:eek::laugh2:
W niedziele odpocznę, a w poniedziałek takie ogólne szybkie sprzątanko i żarcie na wtorek. Zanim wylecimy, wykończę się w PL:laugh2:
Miłego picia kawki. Ija idę zrobić. Ale to już druga!!!!!

witam
marma gratki
czarna a mi się odechciewa sprzątać n myśl ze będzie dzisiaj kolejna sciana rozwalana, wpadnij do mnie
dorotko szybkiego załatwiania
Zdrówka dla chorowitków

Byłam dzisaj w mieście, i poszłam do przedszkola by sprawdzić jak tam mały na listach( o wiem ze dokumenty tam giną często), jejku przez te lata jak mało się tam zmieniło. a tak pozatym góra ogarnięta, na dole sajgon- a będzie jeszcze większy, my po spacerku i młody śpi. Po południu młody zostanie z babcią a ja bede latała i sprzątała jak będą te drzwi robić, a w niedziele młody idzie do babci a my do kina:-) na randkę;-)

Witam i ja.
Zimowo się jakoś zrobiło :-p
Obiadek mam już prawie gotowy - tylko rybkę usmażyć i nastawić ziemniaczki.
Lekkie sprzątanie też mam za sobą.

Byłam u gina - ale może krótko o tym na lekarzowym.

Jeszcze tylko dwa dni i znów praca :sorry:
Nie narzekam już :-p

KASIU zdrowka .
PATI kina zazdroszcze .Moj w walentynki jedzie na miting do gorzyc .
I jak tam maly jest na liscie?Idzie od wrzesnia do przedszkola?

Ja bylam z Oliwka u pediatry .Juz jest lepiej z Oliwka.Lekarka na poniedzialek da mi te papiery wypelnione do orzeczenia o niepelnosprawnosci.W poniedziek wezme rano od niej i jade do Rybnika.
Plecy mnie bola po tym pchaniu wozka w tych zaspach.
G robi teraz placki ziemniaczane :-).

Gosia tak to jest bezpłatny pełen etat bez prawa do emerytury:nerd:

Patrycja ehhh fajniutko tak u nas nie ma kto dzieci przypilnować:-(:-(

Dorotka ale pozniej wróci z mitinku i mozecie nadrobic:rofl2::rofl2: Fajnie ze z Oli coraz lepiej i widze ze idziecie jak burza:szok::szok:

Hello babencje a co tu takie pustki:crazy:
Mi się humorek polepszył po wizycie i chyba z tej okazji wypije dzis lampke cic cin:-p:-p

reklama
Moje Kochane Aniołki spią od 19:00 :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

M. ogl. tv. A ja jestem po pachnącej sesji łazienkowej. Twarz, wlosy, cialo itd. :laugh2: Nie żebym codziennie o siebie nie dbała, ale dziś był full wypas z peelingiem, kremowaniem, masażem, nową maseczką... Ach przypomniały mi się czasy LO :laugh2::laugh2::laugh2: , kiedy co wieczór tak miałam (no, może co trzeci:-p).

Jeszcze wyjmę ciasto z piekarnika i mogę się zająć M. ;-) Zasłużył sobie....:sorry::laugh2:

Dobranoc Księżniczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry