reklama

Październik 2008

Lilunia to nie jest zle jak drugi stopien:tak: My 3 lata sie bujalismy do nefrologa...bo w sumie dopiero kolo roku zorientowali sie ze cos jest nie tak, u chlopcow szybciej rozpoznaja bo wystarczy jedne zakazenie drug moczowych.
Do konca drugiego zycia na pewno samo sie wszystko unormuje:tak: A bierze jakies lekarstwa?? I robili mu cystografie?? Ja na wspomnienie tego badania mam gesia skorke....

reklama
Hello hello i jeszcze raz hello - zima na całego więc ze spaceru nici.
Ja dostałam dziś @ - uwaga po 109 dniach od poprzedniej a jutro umówiona jestem do gina.
Wiedziałam, że tak będzie :wściekła/y: ... no cóż.
Po prostu ominie mnie badanie na samolocie.
A i tak wypytam się co i jak.

Tłusty czwartek zaliczony - czyt. pączki zjedzone.
A teraz mam lekkie wyrzuty sumienia i czuję tłuszcz z nich na kubkach smakowych.
Ech .... łasuch ze mnie i tyle.

Maksiowa super prezent :-)

Dorcia trzymam kciuki za pomyślność i oby udało się biegusiem załatwić te wszystkie urzędowe sprawy.

Przywołujecie wiosnę to ja też coś dodam od siebie.
Wczoraj wyszperałam zdjęcia, które robiłam będą w ciąży (na pewno w maju).

Załączniki

• PICT2635 [HDTV (720)].jpg
    PICT2635 [HDTV (720)].jpg
    54 KB · Wyświetleń: 37
  • PICT2633 [HDTV (720)].jpg
    PICT2633 [HDTV (720)].jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 33
  • PICT2632 [HDTV (720)].jpg
    PICT2632 [HDTV (720)].jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 38
  • PICT2631 [HDTV (720)].jpg
    PICT2631 [HDTV (720)].jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 42
  • PICT2636 [HDTV (720)].jpg
    PICT2636 [HDTV (720)].jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 32
  • PICT2643 [HDTV (720)].jpg
    PICT2643 [HDTV (720)].jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 38
Madzia, zdjęcia przecudne :tak::tak::tak: No i @ w końcu- Gratki!!!!!! U mnie 49. dzień brak :eek: 2 testy wyszły negatywnie, więc stresu troszke mniej. Boli mnie dzis niesamowicie glowa i dopiero po dwoch apapach jakby lżej. Napewno o 20 będę w wyrku. Buziam Was mocno Pączkowe!!!!!!!!!!!

MADZIU @ sie chyba badania na samolocie przestraszyla i przyszla hihih.A zdjecia wiosny rewelacyjne.Normalnie zatesknilam za wiosna .Lubie zime ale jakos jak jest Oliwka to wole cieplejsze dni :-).

G po pracy byl sekunde w domu i polecial do klubu cos im tam pomoc bo maja tam remont .Wrocil po 19 jak Oli byla wykapana.Pobawil sie z nia i uspal ja .Teraz G robi tosty na kolacje wiec ja mam sekunde na bb.I zaraz zapodamy sobie film na dvd wiec mowie wam dobranoc

Lilunia to nie jest zle jak drugi stopien:tak: My 3 lata sie bujalismy do nefrologa...bo w sumie dopiero kolo roku zorientowali sie ze cos jest nie tak, u chlopcow szybciej rozpoznaja bo wystarczy jedne zakazenie drug moczowych.
Do konca drugiego zycia na pewno samo sie wszystko unormuje:tak: A bierze jakies lekarstwa?? I robili mu cystografie?? Ja na wspomnienie tego badania mam gesia skorke....
Mial robioną cystografię jak mial 2,5 miesiąca. Strasznie to przeżyliśmy. Okropne badanie. Teraz na razie ma tylko kontrolne usg i póki nie ma pogorszenia i jest poprawa to na szczęście nefrolog nie każe mu robić następnej cystografii. Maciuś dostaje furagin. Dziś byliśmy na kontroli i jest poprawa od ostatniej wizyty. Więc bardzo się cieszę :-)
MADZIU @ sie chyba badania na samolocie przestraszyla i przyszla hihih.A zdjecia wiosny rewelacyjne.Normalnie zatesknilam za wiosna .Lubie zime ale jakos jak jest Oliwka to wole cieplejsze dni :-).

G po pracy byl sekunde w domu i polecial do klubu cos im tam pomoc bo maja tam remont .Wrocil po 19 jak Oli byla wykapana.Pobawil sie z nia i uspal ja .Teraz G robi tosty na kolacje wiec ja mam sekunde na bb.I zaraz zapodamy sobie film na dvd wiec mowie wam dobranoc
A co za filmik oglądacie?

Madzia super zdjęcia.

No i tłusty czwartek dobiega końca a ja bez ani jednego pączka i faworka , trzymam sie dietki. Humorek lepszy bo w drodze powrotnej od lekarza odwiedziliśmy znajomych i kupilam małemu super spodnie na sanki w cocodrillo za 28 zł.
Zmykam bo mnie czeka sterta prasowania. Dobranoc pączki na noc ;-)

Dzien dobry.
Lilunia nie wiem czy dobrze napisze ale film RESIDENT EVIL .Ogladalam juz wszystkie 3 czesci.

U nas nocka troche lepsza niz ostatnie.Teraz Oli juz po kanapce.Dzis w planach pediatra i urzad pracy bo mam dzis termin aby sie podpisac .
Milego dnia

hej :-D A ja się witam i uciekam kupować sukienkę. Jutro bal a ja jeszcze nic nie mam:-D Jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę. No ale w razie awarii mam kilka sukienek z przed ślubu w które o dziwo weszłam wczoraj bez problemu :-D A najlepsze jest to że są to 40 gdzie myślałam że już w życiu nie dojdę do tego rozmiaru :-D A tu taka niespodzianka :-D I mam zarąbisty humor z tego powodu :-D

Życzę wszystkim mamuśką udanego dnia:-)

Witam!
Lilunia u nas tez zawsze polowanie z pojemnikiem. Zaraz jak mlody sie budzi dostaje herbatke, pampek zdjety i czekamy. Woreczki faktycznie do niczego. Z woreczka zawsze wychodzi dużo bakterii. Aha i koniecznie srodkowy strumień.
Jest najbardziej miarodajny.
Nasz nefrolog jak słyszał ze wyniki z worka to nawet gadac nie chciał.

reklama
Dzien doberek:-)

Lilunia super ze jest lepiej, ja powiem ci ze pierwsze badanie cala ta cystografie zocha miala jak miala 1,5 roku...wierz mi wolalabym zeby miala go robione jako 2 miesieczne dziecko. A drugie to badanie jak miala 3 lata-koszmarrrrrrrrrrrrr

Marma to jak sie miescisz w 40-tke to problemu w zakupie nowej sukienki miec nie bedziesz, potrzebna tylko kaska bo oferta w sklepach przeogromna;-)

Ja juz po pierwszej kawce, malutki demolke robi;-) Ja dzis wielkie plany mam, zobaczymy na ile sie wyrobie. Najpierw generalne sprzatanko, a potem pakowanie, bo jutro kolo 11 jedziemy do moich rodzicow:tak: Teraz mykam wszamac jakies sniadanko i biore sie do roboty:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry