reklama

Październik 2008

Magda i Domi, ale Wy jestescie wredne babska :-D hi hi No to ja też POZDRAWIAM p. J...... :-)

Maksiowa Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :-)

Agamir Rafał ostatnio przez ponad miesiąc (przełom grudnia, stycznia) przybrał tylko 300g, a je sporo. W sumie tez mało przybrał, no ale tyle co nasze brzdące teraz biegają, szaleją itp to chyba nie ma powodu do zmartwienia. Teraz mam wrazenie ze nawet troche schudł, ale nie wiem. My mamy w kwietniu szczepienie dopiero, a nie wiem czy szybciej na kontroli bedziemy. A tymi podpuchnietymi oczami mnie zmartwiłas, bo Rafał ma bardzo czesto podkrązone, az takie sinawe lekko czasami pod oczkami, no ale ja niby tez mam, wiec teraz nie wiem czy taka uroda czy cos u niego nie tak :eek: Na nastepnej wizycie podpytam pediatre.

No a u nas wczoraj wieczorem była jeszcze jedna kupka - znaczy w sumie tylko troche sluzu i od wieczora spokoj, dzisiaj wcina za dwóch, wiec chyba faktycznie po prostu cos zaszkodziło, a nie zaden wirus. Mam taka nadzieje :tak: Ale dzisiaj spał ładnie az do 9.30 :szok: (chyba wczorajsza nocke nadrabiał). Wczoraj dałam 2 razy smecte i acidolac, dzisiaj tez osłonowo acidolac i mysle ze bedzie ok :-)
Za to za oknem szaro, buro i ponuro... Az nic sie nie chce. Zaraz strzele sobie drugą kawke bo nie wyrabiam. Głowa mnie cos boli i jeszcze od 2 dni ząb...
No a w sobote idziemy do kumpeli z BB, z Trojmiastek na wesele :tak: Wiec wymyslam jakas kreacje, fryzure i ogolny jakis wygląd... Ale nie mam pomysłu zbytnio... buuu
A mały oglada teletubisie i wcina paluszki :tak:

reklama
A ja miałam robić dziś pączki, ale oczywiście pierdułka ze mnie i nie kupiłam konfitury różanej do nich.
A byłam dziś na zakupach drobnych i mogłam kupić ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W końcu jutro tłusty czwartek.

Zaraz młodego nakarmię na kolację i chyba sama się też położę wcześniej.

Tak mi się jakoś smutno zrobiło jak przeczytałam co Dorcia napisała na lekarzowym :-(:-(:-(

No nic zmykam i życzę dobrej nocy.

Przeczytałam po łebkach :zawstydzona/y:. W wolnej chwili spróbuję nadrobić.
Dorotko bardzo mi przykro, że złe prognozy się spełniły :-( Ja Ci życzę z całego serca wytrwałości i wiem, że dla Oliwki zrobisz wszystko, bo już dużo się w Twoim życiu zmieniło na lepsze więc i w tym przypadku niech tak będzie. Oliwia trafi pod opiekę specjalistów i krzywdy jej zrobić nie dadzą.

A ja od niedzieli chodzę do tyłu. Byłam na nocce, a Martyna od zeszłego tygodnia bujała sięz kaszlem. W niedzielę rano M dzwoni do mnie, że ma gorączkę. Nie chciało mi się czekać do poniedziałku, bo nie pamiętałam jak jej dawać eurespal i czy antybiotyk nie będzie potrzebny więc pojechaliśmy na pogotowie. Niby ok. 5 syropów dostała. W domu mierzę temp - 39,2, po nurofenie za godzinę 39,6 więc pyralgina i groprinosin w ruch. Kaszel, że płuca wypluwa, ale w końcu gorączka zaczęła ustępować. W poniedziałek niby też osłuchowo czysta, M wziął opiekę na ten tydzień. Ale temp cały czas 38-39,5 :baffled: Poszłam we wtorek, a tu zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Jeszcze wczoraj dała nam popalić z gorączką, ale dziś jest już dużo lepiej i wracam z materaca do swojego łóżka. Tak więc nie wiem w co ręce włożyć, bo syropy i inhalacje 4 razy dziennie, a jeszcze w pracy zaległości sobie narobiłam :sorry: Bynajmniej na przyszły tydzień ja biorę opiekę, bo jeszcze musi zostać w domu, a i Bartek zaczyna pokasływać. Trudno się dziwić jak dokończył bułkę po Martynie i wkłada do buzi zabawki, którymi ona się bawi i też do buzi pcha :baffled: Taki los rodzeństwa.
Przepraszam, że tu, ale chciałam dać znać, że nie zapomniałam, tylko nie wyrabiam z czasem.

witam sie wieczorkiem
wera szaleje juz sil nie mam :-(
pochwale sie tymi kolczykami dla wiki na komunie DSC05884.jpg

co do implantu nie zalozyli mi dzis bo czekaja az @ dostane i jestem zla bo baba umawiajac mnie na wizyte mogla mi wyznaczyc termin po @ a tak moj wzial specjalnie wolne na ta okazje zeby ze mna pojsc a tu dupa blada :wściekła/y:

no i dzisiejszy dzien w pizamach do szkoly zaliczony mowie wam jaki smieszny widok jak o 8 dzieciaki maszerowaly w pizamach i szlafrokach do szkoly:-D:-D:-Dale sie wiara patrzyla :-D:-D:-D:-D

Minisia śliczny prezent:tak: o 8 do szkoły????? my dzięki Bogu mamy na 9.15;-)

Kasia zdróweczka dla dzieciaczków!!!

M Maksa serdeczne życzenia imieninowe!!!!!!

Agamir ale masz pięknych synków i są do siebie bardzo podobni!!!! A Antkowi się nie dziw, że zazdrosny bo moja Karolina ma prawie 8 lat i wciąż bywają chwile, że zazdrosna o Lenkę:no:

Witam, dziś był piękny słoneczny dzień, wiec dużo byłyśmy na spacerze i w ogrodzie,

Jutro mam wychodne!!!!!! Jadę do koleżanki do naszego starego miasteczka rano i mam wrócić przed kolacją:tak::tak::tak:
Oj ale sobie odżyję pobuszuję po sklepach i odpocznę od dzieci i domu:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry