Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Magda i Domi, ale Wy jestescie wredne babska
hi hi No to ja też POZDRAWIAM p. J...... :-)
Agamir Rafał ostatnio przez ponad miesiąc (przełom grudnia, stycznia) przybrał tylko 300g, a je sporo. W sumie tez mało przybrał, no ale tyle co nasze brzdące teraz biegają, szaleją itp to chyba nie ma powodu do zmartwienia. Teraz mam wrazenie ze nawet troche schudł, ale nie wiem. My mamy w kwietniu szczepienie dopiero, a nie wiem czy szybciej na kontroli bedziemy. A tymi podpuchnietymi oczami mnie zmartwiłas, bo Rafał ma bardzo czesto podkrązone, az takie sinawe lekko czasami pod oczkami, no ale ja niby tez mam, wiec teraz nie wiem czy taka uroda czy cos u niego nie tak
Na nastepnej wizycie podpytam pediatre.
No a u nas wczoraj wieczorem była jeszcze jedna kupka - znaczy w sumie tylko troche sluzu i od wieczora spokoj, dzisiaj wcina za dwóch, wiec chyba faktycznie po prostu cos zaszkodziło, a nie zaden wirus. Mam taka nadzieje
Ale dzisiaj spał ładnie az do 9.30
(chyba wczorajsza nocke nadrabiał). Wczoraj dałam 2 razy smecte i acidolac, dzisiaj tez osłonowo acidolac i mysle ze bedzie ok :-)
Za to za oknem szaro, buro i ponuro... Az nic sie nie chce. Zaraz strzele sobie drugą kawke bo nie wyrabiam. Głowa mnie cos boli i jeszcze od 2 dni ząb...
No a w sobote idziemy do kumpeli z BB, z Trojmiastek na wesele
Wiec wymyslam jakas kreacje, fryzure i ogolny jakis wygląd... Ale nie mam pomysłu zbytnio... buuu
A mały oglada teletubisie i wcina paluszki
hi hi No to ja też POZDRAWIAM p. J...... :-)Maksiowa Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :-)
Agamir Rafał ostatnio przez ponad miesiąc (przełom grudnia, stycznia) przybrał tylko 300g, a je sporo. W sumie tez mało przybrał, no ale tyle co nasze brzdące teraz biegają, szaleją itp to chyba nie ma powodu do zmartwienia. Teraz mam wrazenie ze nawet troche schudł, ale nie wiem. My mamy w kwietniu szczepienie dopiero, a nie wiem czy szybciej na kontroli bedziemy. A tymi podpuchnietymi oczami mnie zmartwiłas, bo Rafał ma bardzo czesto podkrązone, az takie sinawe lekko czasami pod oczkami, no ale ja niby tez mam, wiec teraz nie wiem czy taka uroda czy cos u niego nie tak
Na nastepnej wizycie podpytam pediatre.No a u nas wczoraj wieczorem była jeszcze jedna kupka - znaczy w sumie tylko troche sluzu i od wieczora spokoj, dzisiaj wcina za dwóch, wiec chyba faktycznie po prostu cos zaszkodziło, a nie zaden wirus. Mam taka nadzieje
Ale dzisiaj spał ładnie az do 9.30
(chyba wczorajsza nocke nadrabiał). Wczoraj dałam 2 razy smecte i acidolac, dzisiaj tez osłonowo acidolac i mysle ze bedzie ok :-)Za to za oknem szaro, buro i ponuro... Az nic sie nie chce. Zaraz strzele sobie drugą kawke bo nie wyrabiam. Głowa mnie cos boli i jeszcze od 2 dni ząb...
No a w sobote idziemy do kumpeli z BB, z Trojmiastek na wesele
Wiec wymyslam jakas kreacje, fryzure i ogolny jakis wygląd... Ale nie mam pomysłu zbytnio... buuuA mały oglada teletubisie i wcina paluszki

. W wolnej chwili spróbuję nadrobić.
Poszłam we wtorek, a tu zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Jeszcze wczoraj dała nam popalić z gorączką, ale dziś jest już dużo lepiej i wracam z materaca do swojego łóżka. Tak więc nie wiem w co ręce włożyć, bo syropy i inhalacje 4 razy dziennie, a jeszcze w pracy zaległości sobie narobiłam
Bynajmniej na przyszły tydzień ja biorę opiekę, bo jeszcze musi zostać w domu, a i Bartek zaczyna pokasływać. Trudno się dziwić jak dokończył bułkę po Martynie i wkłada do buzi zabawki, którymi ona się bawi i też do buzi pcha