reklama

Październik 2008

Hey Dziewczyny, przepraszam, że nie odpiszę Wam, ale mam nerwówkę od rana, ciągle na telefonie. Postaram się wyjasnij, jak już bedzie po wszystkim.
Mamo Maksa wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam sie z rana, mega nie wyspana (jaki rym;-))
Mlody szaleje, zocha juz w szkole, a mnie sie nic nie chce...a roboty duzo:eek:
Teraz lece na kawke i zobaczyc co tam mlody u zochy robi bo cos cicho jest,a to zle wrozy:rofl2:

No i Maksiowa STO LATEK!!!! spelnienia marzen, zadowolenia z meza;-) pociechy z synka, i pieniazkow tez zycze co bys mogla te swoje choc niektore marzenia spelnic;-):tak:

Gosiak pomyslnego zalatwiania spraw:tak:

MAKSIOWA wszystkiego najlepszego.
GOSIA pomyslnego rozwiazania spraw :-).
CZARNA kiedy Ty spisz?
MAGDASF1 kurcze co za ludzie z tych Toich tesciow :-(.Wspoloczuje.

Ja za 15 minut lece na autobus i jade do kliniki.Boje sie jak chokera .Dzis sie dowiem czy Oliwka ma ciezszy stopien tego turnera czy lzejszy :-(.

Odezwe sie pozniej.3 majcie kciuki

A to my DSCF1280.jpg

DSCF1245.jpg

DSCF1257.jpg

DSCF1292.jpg

DSCF1302.jpg

DSCF1305.jpg

DSCF1307.jpg

DSCF1308.jpg

DSCF1315.jpg

DSCF1318.jpg

CZesc pozdrawiam. Nie tu maiałam wkleic zdjecia d.... ze mnie.

MAMAM MAKSA STO LATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

U nas bez zmian tzn. ciagne resztką sił i staram sie panowac nad sobą wychodzi mi to marfnie jak na razie. Antos wstał o 5,50 a Poszłam spac o 5.42 po karmieniu Maksia więc jestem super wyspana .

Popuchły mi stawy w reku więc dzis jade do lekarza bo nie moge nic ciezkiego utrzymać w ręku.

Bylismy wczoraj u lekarza z Maksem a w Antosia jakby piorun strzelił latał po przychodni wszedzie sie pchał a na widok swojego lekarza podbiegł dał rękę zaczął sie smiac ale jak chciał wziąśc go na ręke to w ryk. Czeka nas pobranie krwi bo lekarz zauwazyl ze ma podpuchniete oczy zwazyłam go i wcale nawet 1 gram przez miesiac nie przybrał.

Hey Dziewczyny, przepraszam, że nie odpiszę Wam, ale mam nerwówkę od rana, ciągle na telefonie. Postaram się wyjasnij, jak już bedzie po wszystkim.
Mamo Maksa wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!

MAKSIOWA wszystkiego najlepszego.
GOSIA pomyslnego rozwiazania spraw :-).
CZARNA kiedy Ty spisz?
MAGDASF1 kurcze co za ludzie z tych Toich tesciow :-(.Wspoloczuje.

Ja za 15 minut lece na autobus i jade do kliniki.Boje sie jak chokera .Dzis sie dowiem czy Oliwka ma ciezszy stopien tego turnera czy lzejszy :-(.

Odezwe sie pozniej.3 majcie kciuki

CZesc pozdrawiam. Nie tu maiałam wkleic zdjecia d.... ze mnie.

MAMAM MAKSA STO LATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

U nas bez zmian tzn. ciagne resztką sił i staram sie panowac nad sobą wychodzi mi to marfnie jak na razie. Antos wstał o 5,50 a Poszłam spac o 5.42 po karmieniu Maksia więc jestem super wyspana .

Popuchły mi stawy w reku więc dzis jade do lekarza bo nie moge nic ciezkiego utrzymać w ręku.

Bylismy wczoraj u lekarza z Maksem a w Antosia jakby piorun strzelił latał po przychodni wszedzie sie pchał a na widok swojego lekarza podbiegł dał rękę zaczął sie smiac ale jak chciał wziąśc go na ręke to w ryk. Czeka nas pobranie krwi bo lekarz zauwazyl ze ma podpuchniete oczy zwazyłam go i wcale nawet 1 gram przez miesiac nie przybrał.
Maksiowi robicie badania???? i współczuje z tymi stawami
Teraz lece na kawke i zobaczyc co tam mlody u zochy robi bo cos cicho jest,a to zle wrozy:rofl2:

u mnie wczoraj taka cisza była spowodowaną pastowaniem podłogi deserkiem czekoladowym:sorry::sorry: a 2 h wcześniej zdąrzyłam ja umyć:crazy::crazy: widocznie źle była umyta:nerd:

Witam mnie coś łepek boli a M zapitolił tabletki do pracy:crazy: no nic trza sie pomęczyć a dzieciaki dodatkowo urządzają koncert na garnkach:nerd::nerd:

CZarna nie Maksiowi badania tylko Antkowi bo lekarza zaniepokoiły oczy no i waga ze nie przybrał ani grama od miesiaca . Ma podpuchniete mocno oczka pewnie te colerne fosforany wrociły b jadł ryz itp i znowu mam wyrzyty sumienia ze dałam mu myslac ze jest oki. Chyba całe zycie będziemy z tym walczyć . A maksolek oki miał robione usg jamy brzusznej i bioderek za 2 tygodnie jeszcze serduszko . Maksio tez nam mało przybiera ale przybiera . Przez miesiac przybrał jedynie 620 gram

reklama
Witam!!! Mieliśmy problemy z netem ale już się przepisaliśmy do innej firmy. mam nadzieje że teraz będzie już ok. Zaraz was spróbuje troszeczkę nadrobić. u nas nuuuudy. szału juz w domu dostaje.
Jeślibyście mogły to prześlijcie mi linki do fotkowego i zamkniętego. przez te zmiany netu K musial format robić i linki zginęły. z gory dzieki. do milego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry